Zanimaju me neke stvari o e-trgovini. Htio bih imati e-shop i prodavati neke stvari kao sto su: pixelotto, ebay,... i tako slično, samo naravno ne tako veliku trgovinu. 1. Koliko se mora imati godina da se pokrene? 2. Mora li se imati nekih sponzora i tako sl.? 3. Što se sve mora imati da bi se stranica pokrenula? 4. Jel to legalno? !ne mislim sad prodavati softver nego eto samo tako nesta malo, ne znam npr: nešto što ne treba dostava, nešto što se samo radi putem neta!!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Dobio si pomoc, sada sto bi ti ako moze sve neko da ti sazvace i odradi a ti samo da kliknes i uzivas u plodovima rada, to je druga stvar. Jel te zanima ko moze da ima ziro racun.. ima toliko banaka, ako si iz Bg realne su sanse da je najbliza manje od 50m od tvoje kuce. Idi pa pitaj sta ti treba. Hoces da prodajes nesto ali ne bi da prodajes nesto, nego ako moze nesto drugo, ali ne znas sta je nesto drugo, ali bi u svakom slucaju nesto. Ne znas sta je legalno a sta nije.. pa nemas 2 godine... Ne znas sta bi da prodajes.. ne znas kako bi da prodajes.. ne znas kome bi da prodajes.. ali bi da prodajes.. To nije vredno energije...