1 Asus WL-500g Premium + 2,5" HDD od 80gb sa USB kucistem - multifunkcionalni wireless ruter (wireless ruter + download masina) - baziran na linux operativnom sistemu i moze imati razne namene - npr. koristio sam ga kao torrent downloader, ftp server, http server, ssh tunel.. - radi nevezano od racunara, kontrolise se putem web interfejsa, ili cak putem mobilnog telefona - trenutno imam malo specificnije prohteve, pa prodajem ovaj kompletic - samo se ubode mrezni kabl u WAN, eventualno forwarduje port i mozete poceti sa skidanjem torrenta..
cena 80e
2 Starije konfiguracije - nekoliko starih kompleta ploca+procesor+ram+grafika+mreza sa kucistem i napajanjem - uglavnom su to racunari klase PII ili Celeron - imam i dosta plocica SD-RAM memorije - grafike takodje imaju..zvuk neke ploce imaju integrisan, a imam i poneku zvucnu kartu - mrezne karte i modeme (ako to uopste nekome treba) takodje imam - HDD-ova nemam nijedan..
ako nekome treba nesto od ovoga, neka se javi.. otprilike, cena bi bila reda velicina 10-15e za neki "kompletic"..
za stavke 2 mogu razne vrste kompenzacija, dok za 1 samo kes..
Evo kako izgleda WEB IF za torrent klijent Transmission
..a postoji i remote GUI koji dosta podseca na uTorrent..
..naravno, i WEB IF i pomocu Remote GUI se moze pristupiti sa bilo koje lokacije ukoliko se pravilno otvore portovi..
..jos jednom da naglasim da postoji i Remote GUI za mobilne telefone sa operativnim sistemima Symbian, Android, Iphone, Win 7..
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.