Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ruter sa HDD-om kao download masina, starije konfiguracije...  (Pročitano 521 puta)
28. Dec 2011, 12:28:43
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 420
Zastava
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia 
    1 Asus WL-500g Premium + 2,5" HDD od 80gb sa USB kucistem
    - multifunkcionalni wireless ruter (wireless ruter + download masina)
    - baziran na linux operativnom sistemu i moze imati razne namene
    - npr. koristio sam ga kao torrent downloader, ftp server, http server, ssh tunel..
    - radi nevezano od racunara, kontrolise se putem web interfejsa, ili cak putem mobilnog telefona
    - trenutno imam malo specificnije prohteve, pa prodajem ovaj kompletic
    - samo se ubode mrezni kabl u WAN, eventualno forwarduje port i mozete poceti sa skidanjem torrenta..

cena 80e

2 Starije konfiguracije
    - nekoliko starih kompleta ploca+procesor+ram+grafika+mreza sa kucistem i napajanjem
    - uglavnom su to racunari klase PII ili Celeron
    - imam i dosta plocica SD-RAM memorije
    - grafike takodje imaju..zvuk neke ploce imaju integrisan, a imam i poneku zvucnu kartu
    - mrezne karte i modeme (ako to uopste nekome treba) takodje imam
    - HDD-ova nemam nijedan..

ako nekome treba nesto od ovoga, neka se javi.. otprilike, cena bi bila reda velicina 10-15e za neki "kompletic"..

za stavke 2 mogu razne vrste kompenzacija, dok za 1 samo kes..

Evo kako izgleda WEB IF za torrent klijent Transmission

..a postoji i remote GUI koji dosta podseca na uTorrent..

..naravno, i WEB IF i pomocu Remote GUI se moze pristupiti sa bilo koje lokacije ukoliko se pravilno otvore portovi..

..jos jednom da naglasim da postoji i Remote GUI za mobilne telefone sa operativnim sistemima Symbian, Android, Iphone, Win 7..

kontakt najbolje na PP ili mail
Kod:
nikolamasx@gmail.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.