kako moze ubrzavat kad ga nema kad je ilegalan .. nema kanabisa ima samo tezih stvari a ako ste vi a sigurno jeste na njima onda ste malo kukuk shenuli kako kazu bosanci .. nesmijem zaboravit tabletice narkomanska posla i to..
zzzzz Ladies and gentlemen,Butthead has left the building..HEH heh HEH heh, Beavis :No he hasn't. He's in the toilet! heh HEH heh HEH! Ladies and gentlemen,Butthead is in the toilet yea that was cool..
i shta si time htjela dokazat nauchnice velika.. mozda kad porastesh i budesh velika zechica .. moj rjechnik se sastoji ipak kako vidish od neke spike .. a ti slobodno smaraj
zzzzz Ladies and gentlemen,Butthead has left the building..HEH heh HEH heh, Beavis :No he hasn't. He's in the toilet! heh HEH heh HEH! Ladies and gentlemen,Butthead is in the toilet yea that was cool..
Ti nisi bas svestan cinjenice da je jedini razlog sto ti odavno nisi izbacen odavde to sto ja ne dam da te banuju iako imaju realnog osnova za to jer, ti kao master of all knowledge imas iza sebe vise upozorenja nego bilo ko na ovom forumu, i uglavnom ti se "spika" svodi na trashtalk. Ona je za tebe supermoderator, i kad poraste za tebe ce biti supermoderator a ti ces biti samo jedan broj koji uprkos 2500 poruka ni pravo na avatar nije stekao, niti ce. Ja ovo zakljucavam.. a ti.. mozes da pocnes da se ponasas normalno i pristojno, ili mozes da odjebes odavde. Koje ce od ta dva biti, tvoj je izbor, meni je zaista svejedno, ja sigurno vise nikad necu reci nista protiv tvog izbacivanja.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!