Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Katoličkoj crkvi u Srbiji vraćen samo jedan objekt  (Pročitano 8096 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Citat
Takodje Twice...  samo Katolicka Crkva nije HR,nego malo vise od toga...a SPC je upravo samo Srpska...
SPC jeste srpska, ali i neke sveze nacije poput Makedonaca i Crnogoraca pripadaju toj crkvi, jer su svi njihovi preci bili deo SPC.
E sad, demokratija omogucava ljudima t.j. zvanicnim vladama da biraju sekte i tako pomognu brze formiranje svoje sveze nacije.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 684
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC 
Ma sta ima da im se vraca!Zna se koliko su i kako ucestvovali na strani faista i nacista,a jos koliko bitnijih situacija postoji u kojima treba vracati imovinu,ma dajte...
Katolicka crkva je najvece zlocinacko udruzenje u istoriji!jednoumna i pohlepna organizacija u cije ime i zarad cijih ciljeva su pobijeni milioni ljudi!
IP sačuvana
social share
My dream is to fly over the rainbow so high...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5610
Pa, otpriliko toliko je vraceno i SPC.... Smile

Podatke drugarice Anea...ili ti to ovako iz iskustva...

Што ти тај исти извор не достави податке о поврату комплетне имовине а не само имовине католичке цркве? Мислиш да ће католичка црква бити повлашћена у односу на СПЦ или грађане Србије? 'оће ал јуче. Smile
Za to se vec vi morate boriti ne mi...to je vasa stvar,mi zelimo nase .. Smile Smile
Када би хрватска вратила све што је Српско, пола Загреба би било наше. Прочачкај мало о томе, непријатно ћеш се изненадити!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia ispo iz modu
Можда ће за који дан тражити и бурек форум пошто свој очигледно немају  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Kako neki ovde porede Srpsku Pravoslavnu Crkvu sa Katolickom uopste mi nije jasno,zasto ova prva ima veca prava ...da vidimo 4 veka pod Turcima cuvaju Srpsku kulturu inace bi danas svi bili Bosanski Muslimani,pogledajmo Katolicku jel su propustili neku priliku da pokusaju da satru Srpski narod i drzavu ??,uostalom meni nije jasno sta ce crkvama njive brda sume itd...pa jel nepripovedaju da im je duhovno vaznije od materijalnog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
sto se mene tice,ne treba im nista ni vracati,a jos sam sklon ideji da im se jos stosta i oduzme(da ne bude zabune,ja to mislim za sve crkve)

pa to su sveti ljudi...sta ce njima imovina...dovoljan im je vazduh i voda...nebo kao jorgan a livada kao krevet Smile

Ne mogu da verujem sta procitah .
Primer kako razmislja mladi komunista ili pripadnik neke sekte.
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S7
Zakon je takav  kakav je.Medjutim zaboravljate ustav i prava stranaca na svoju imovinu.Ja bi im sve vratio.Ma sve crkve,kuce,bakalnice ....ejj sve.A da vidis kad te drepne porez od 24+7+7+11 % po ceni kvadrata na godisnjem nivou.Ejjj pa ziveli bi ko lordovi ..........ehh kamo srece da pozure sa tim vracanjima,ja garantujem da bi oni to kasnije poklonoli u dobrotvorne svrhe. Smile Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
sto se mene tice,ne treba im nista ni vracati,a jos sam sklon ideji da im se jos stosta i oduzme(da ne bude zabune,ja to mislim za sve crkve)

pa to su sveti ljudi...sta ce njima imovina...dovoljan im je vazduh i voda...nebo kao jorgan a livada kao krevet Smile

Ne mogu da verujem sta procitah .
Primer kako razmislja mladi komunista ili pripadnik neke sekte.
 Smile Smile Smile
pa nisam bas tako mlad... Smile

ako je ateizam sekta...onda ok...ja sam sektas i ponosim se time!
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Dobra tema, ali je samo pitanje,jedan vid specijalno rata, protivu srpskog naroda i drzave.
Moraju se sve drzave bivse SFRJ odreci komunistickog nasledja i proisteklih dobiti.
Znaci sve sto je oteto , mora se vratiti, kako gradjanima tako i crkvama. Interesantno ce biti sa teritorijama.

Na primer ,Hrvatska ako hoce u Evropu, mora da:
              mora da prizna , da je njihov narod izvrsio genocid u Jasenovcu.
              Da vrati imovinu pobivenih, koje je komunisticka vlast ponovo prisvojila,a sadasnja vlast "legitimno" zadrzala.
              Vrati mnoga imanja i zgrade SPC.
To vazi posle 2. rata. Sto se tice skorasnjih ratova, bice slicno, tu vec Trkulja nesto radi.

I u Srbiji se nesto slicno mora odigrati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

mrgec,
moramo da se razjasnimo. Ako si ateista kao sto kazes,ja to postujem. Ali. Prosecan ateista jednostavno veruje da ne veruje, pritom on ne napada crkvu ne ismejava se sa sv. licima itd. Ako ti predjes tu granicu,onda postajes borac protiv
Boga, tj. komunista.     Kazu da su komunisti, najveca sekta na svetu.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.