Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Katoličkoj crkvi u Srbiji vraćen samo jedan objekt  (Pročitano 8037 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 265
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
sto se mene tice,ne treba im nista ni vracati,a jos sam sklon ideji da im se jos stosta i oduzme(da ne bude zabune,ja to mislim za sve crkve)

pa to su sveti ljudi...sta ce njima imovina...dovoljan im je vazduh i voda...nebo kao jorgan a livada kao krevet Smile

Eto, vidis da mozes kad se potrudis da mislimo isto..Smiley
IP sačuvana
social share
\x56 \x6f \x6a \x76 \x6f \x64 \x69 \x6e \x61
\x52 \x65 \x70 \x75 \x62 \x6c \x69 \x6b \x61
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
sto se mene tice,ne treba im nista ni vracati,a jos sam sklon ideji da im se jos stosta i oduzme(da ne bude zabune,ja to mislim za sve crkve)

pa to su sveti ljudi...sta ce njima imovina...dovoljan im je vazduh i voda...nebo kao jorgan a livada kao krevet Smile

Eto, vidis da mozes kad se potrudis da mislimo isto..Smiley
ne mogu ja da mislim isto kao ti jer si ti extremista,a ja nisam sklon toj vrsti extremizma,a sto se tice mog posta...takav je zato sto sam ateista...inace,moj poziv i dalje vazi
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
ne lupetajte gluposti, denacionalizacija je pravno pitanje i obaveza ove drzave!
vasi pogledi na crkvu, kao i bilo ciji drugi su nebitni!
to sta biste vi, mozete da demonstrirate na svojoj imovini!

pravo na privatnu svojinu je neprikosnoveno!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 265
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
ne mogu ja da mislim isto kao ti jer si ti extremista,a ja nisam sklon toj vrsti extremizma,a sto se tice mog posta...takav je zato sto sam ateista...inace,moj poziv i dalje vazi

Dragi moj, ja sam samo odgovor na ekstremizam koga ima na pretek. Osvrni se malo po ovom forumu..Smiley
IP sačuvana
social share
\x56 \x6f \x6a \x76 \x6f \x64 \x69 \x6e \x61
\x52 \x65 \x70 \x75 \x62 \x6c \x69 \x6b \x61
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0

Dragi moj, ja sam samo odgovor na ekstremizam koga ima na pretek. Osvrni se malo po ovom forumu..Smiley

tacno je da ima extremizma,ali da li stvarno mislis da to sto ces i ti takav biti resiti nesto?

na svako skakljivo pitanje se mora prilaziti oprezno i odmereno

ne lupetajte gluposti, denacionalizacija je pravno pitanje i obaveza ove drzave!
vasi pogledi na crkvu, kao i bilo ciji drugi su nebitni!
to sta biste vi, mozete da demonstrirate na svojoj imovini!

pravo na privatnu svojinu je neprikosnoveno!
sta mene briga za obavezu drzave?

valjda imam pravo da iznesem svoje misljenje koje je meni bitno
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson z1010
Знаш како ме заболе уво за имовину католичке цркве. Кад дође до враћања национализоване имовине то ће вероватно ићи неким редом,а католичка црква ту сигурно неће имати приоритет. Јел треба да вам вратимо и ломаче да спаљујете ''вештице''?  Smile

Ne ne netreba Twice...samo pogledaj svijet gdje je zapadna crkva a gdje je istocna...sve sto je izumio zapad to nam vratite pa onda uzivaj te.... Smile

crkve su baš puno izumile, izumile su razliku između ljudi i tu se završava lista izuma

najveći izumitelji zapadnog sveta su britanci a oni nisu katolici, utata, utata,  Smile

pozdrav od brunela
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
da nije bilo tesle ne bismo mi sad ovde brljali
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Pa u zakonu pise da oni koji su saradjivali sa okupatorom nece dobiti nista a Katolicka crkva se razbijala od posla nevidim zasto bi dobili bilo sta...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson z1010
da nije bilo tesle ne bismo mi sad ovde brljali

nisam teo na žulj da mu stajem  Smile
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia ispo iz modu
Знаш како ме заболе уво за имовину католичке цркве. Кад дође до враћања национализоване имовине то ће вероватно ићи неким редом,а католичка црква ту сигурно неће имати приоритет. Јел треба да вам вратимо и ломаче да спаљујете ''вештице''?  Smile

Ne ne netreba Twice...samo pogledaj svijet gdje je zapadna crkva a gdje je istocna...sve sto je izumio zapad to nam vratite pa onda uzivaj te.... Smile

А шта је то ''западна'' црква ''изумила''? И коме вама да вратимо, да нећеш можда да нам кажеш да су хрвати запад и да су нешто ''изумили''?  Smile

do sada tesko da je bilo kome sta vraceno, pa i katol. i spc!
a twice, hteo bi da se spc na kosovu vrati blizu 40% kosova, a katolickoj crkvi da se ne vrati nista?
drugo, kakve veze katol. crkva u srbiji ima sa hrvatima i hrvatskoj!
to su nasi katolici!

Зна се шта по тапији припада СПЦ. А што се тиче католичке цркве рекох лепо, не постоји ни један једини разлог зашто би они били у предности у односу на СПЦ када је у питању враћање национализоване имовине, а поготово не у предности у односу на грађане Србије. Они му дођу нешто као задња рупа на свирали.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.