Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: kaspersky-pomoc!!!  (Pročitano 1974 puta)
22. Mar 2005, 18:32:12
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
Danas mi se pojavio problem sa Kaspersky Antu-Virus Personal, pa ako neko zna da mi pomogne da rijesim problem.Cim sam startovao komp.
pojavilo mi se nekakvo obavjestenje(valjda da izvrsim updating i sl.,)(neznam engleski) medjutim kad sam kliknuo na yes i kad se pojavio  prozor updating,  nece da krene update.Inace update sam radio
redovno, svakih par dana a zadnji scan prije dva dana.
Kad pokusam da ga pokrenem da mi izvrsi scan izbaci sledecu poruku:
''Anti-virus scan cannot be performed because your anti-virus database is corrupted.
Please mention detailed error code (11) when contacting the Tehnical Support service''

Na kartici Protection pise:
Real-Time Protection failure
This may result in virus infection of your computer. We recommend that your contact tehnical support.

pomagajte
Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Definitivno si pokupio neki virus koji ti je blokirao kasperski bazu podataka i tako onemogucio funkcionisanje samog kasperskog. Probaj instalirati drugi antivirusni softvare privremeno i pokusaj ukloniti virus.

http://free.avg-antivirus.de/installFreeAvg.exe

File koji se nalazi na ovom linku je bespaltna verzija AVG antivirus software. Imaj na umu da kada skines ovaj file od nekih 65 kB pokretac downloada, i kada ga pokrenes za instalaciju moras biti konektovan na internet jer ce tek tada da se skine i instalira kompletan software.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Ustvari da ne ides okolo evo direktan link za kompletan download.

http://free.grisoft.com/softw/70free/setup/avg70free_308a468.exe

Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Koja verzija KAV'a ?
Imali su problem sa updateom ali pre mesec dana .. skini kumulativne zakrpe pa izvrši update definicija iz lokalnog foldera.
http://www.kaspersky.com/avupdates
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
Instalirao sam AVG(i izvrsio mu update) dva puta izvrsio scan, nista nije nasao.

SVITAC
par sati prije pojavljivanja problema sam uspjesno izvrsio update.

program version: 5.0.121
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Rešenje za problem. tnx 2 MC.

29.01.2005
Evo, iskopao sam nacin kako da se povrati jucerasnja baza ako je postala "corrupted" posle manual update-a (interesantno je da nekim korisnicima manual update radi lepo, a nekima baza postane corrupted - meni je postala corrupted).
Dakle, rucno skinuti kumulativ avp0501.zip se raspakuje u neki poseban folder, nazovimo ga "kumulativ".
Zatim se ode na mesto gde su smestene baze:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Anti-virus Personal\5.0\Bases\
Tu obrisati SVE fajlove OSIM fajla avcmhk4.dll

Nakon toga, otici u KAV, pa na Updater Settings namestiti "Update from Local Folder" i uputiti ga na onaj folder "kumulativ" gde je raspakovan zip.

Tako se sve vraca na bazu od 28. 01. 2005 u 21:15 i broj definicija je 109730

Sada moze da se preuzme opet rucno dnevni update zip fajl koji ima 18k.
On se raspakuje u drugi folder npr "dnevno30012005", pa se sada KAV-u kaze da update uradi iz tog foldera.

Krajnji rezultat je azurna baza od 29. 01. 2005. u 22:01 sa brojem definicija od 109869, sto stoji i kao podatak na KL sajtu.
Ovo nisu extended, vec standard baze....

Toliko od SINGI podrske: ovo je max koji danas mozemo da pruzimo - dalje je na KL-u i oporavku servera
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
proradilo je.

hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Ok ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 276
Zastava Belgrade
mob
Apple iPhone 3GS
Ja takodje imam problem sa Kaspersky Anti-Virus Personal Pro ver. 5.0.14
O cemu se radi...Ne mogu takodje da update-ujem bazu podataka,kad god kliknem na update dobijam Error while performing a task.Pokusao sam i vec objasnjeno ali ne radi....

UPOMOC!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Prvo uspostavi konekciju ka netu .. ako koristiš firewall pogledaj da li je slučajno kavu blokiran izlaz na net.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.