Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kaspersky AntiVirus Mobile 2.0.55 beta  (Pročitano 3013 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
ja ga skinem sa kaspersky sajta  i vid šta mi nadje u telefonu  Smile Smile  , a tel mi skroz normalno funkcionirao , nije bilo nikakvih simptoma "bolesti" .

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Virus.jpg
(27.66 KB, 176x208)
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 176
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia E61-1
Ја колко сам упућен тројанци не штете телефону (или пцу исти мандрк) тако да вероватно због тога није показивао било какве симптоме.Нека напише неко ко више зна о томе  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung L870
ja ga skinem sa kaspersky sajta  i vid šta mi nadje u telefonu  Smile Smile  , a tel mi skroz normalno funkcionirao , nije bilo nikakvih simptoma "bolesti" .

Mozda je onaj koji miruje i ceka pokretanje odredene aplikacije.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
ne vjerujem da je to - prije mi se čini da je falš alarm , jer je tel radio 1/1 , i sve app koristim .
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Verovatno je malkice sam Kaspersky pobrljaveo. Zaista, postoji virus pod takvim imenom  Symbos.Hobble.A, no, ne mora da znači da si u telefonu imao sam taj virus, već je Kaspersky prepoznao neki fajl u telefonu koji ima identifikaciju(veličinu) kao sam "deo virusa" jer ima istu naziv, veličinu, ... i samim tim - "pomislio" je da se radi o istom virusu koji ima jedan takav fajl u sebi, no blage veze nemaju jedno sa drugim. Ili je pak možda o zaista delu virusa Hobble.a koji se sa nekom aplikacijom prikažio u telefonu ali je nekompletan i ne može da šteti, ali ovo je najmanje verovatno!

Pored ovoga, recAutoExec.mdl fajl se takodje nalazi i u mom telefonu što govori da bi Kaspersky odmah i njega pobrisao?!?

Više o virusima: http://forum.burek.com/index.php/topic,94485.0.html - Definicije I Lista Symbian Virusa

BTW. ovo je "kompletan sadržaj" virusa Symbos.Hobble.A:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Untitled-2 copy.gif
(16.64 KB, 250x280)
« Poslednja izmena: 13. Dec 2006, 19:03:10 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
to je to Ciglo - neki lažan alaram ,a uopće nije virus .Isti fajl imamo i vjerovatno bi i kod tebe detektirao virus.Ako ti se da čačkat probaj skenirat , ja sam skinuo trial verziju sa kav sajta i s njom skenirao fon.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Probaću, no ako se ovaj virus nalazi u telefonu onda on kao što vidiš na slici onesposobljava funkcionisanje FExplorer-a, UltraMp3 player-a i aplikacija koje koriste appForge booster, ... samim tim, sigurno nije on u pitanju! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
ja sam probao nakon brisanja tog fajla pokrenut  i pročačkat sve aplikacije - i sve radi normalno - čemu je taj fajl služio djavo će ga znat .ja sam ga zbrisao pa šta je da je - a i odavno nisam radio format pa sam malo zarizikovao  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
ja sam probao nakon brisanja tog fajla pokrenut  i pročačkat sve aplikacije - i sve radi normalno - čemu je taj fajl služio djavo će ga znat .ja sam ga zbrisao pa šta je da je - a i odavno nisam radio format pa sam malo zarizikovao  Smile Smile
Iskreno da ti kažem, taj fajl recAutoExec.mdl se ne nalazi na ranijem back-upu memorijske kartice koji imam na kompu u E:\System\Recogs, no mogu sa sigurnošću da ti kažem da taj fajl u telefonu postavlja program Symbianware.Call.Recorder, tj., njegov modul pod imenom autoexecdaemon60.sis. Smile Smile

samim tim, možda taj program neće raditi kako treba!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Nemam taj , imam Symbianware Power dictaphone i radi sve ok , djavo zna šta je to .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.138 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.