Aktuelno.......................................... .................................................. ................. Cena od 120 eura je za kesh,u zameni je dosta veca cena.
Relno, ovo je star sajt strasno, mislim imaju 6600 novu, imaju 3230 novu... sve po abnormalnim cijenama... Zovni radnju i pitaj recice ti da nenaju 8800 odavno.
Dobro je decko,oladi sa mog oglasa. Rekao sam da se ne komentarise u temi (prijavljen ti je post). Ako ima cene za taj telefon,onda znaci da imaju u prodaji. Ja ne spamujem u tvojim oglasima,nemoj ni ti u mojim.
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Znam sta govorim,vec me je bio kontaktirao preko privatnih poruka i objasnio sam mu nesto. Ne zelim nepotrebne komentare koji ce prerasti u rasprave o ceni,ipak su ovo oglasi a ne tema za raspravu. I da,TELEFON JE PRODAT. Moze LOCK,a za moderatore bih predlozio da usvoje moj predlog jer stvarno ima mnogo nepotrebnog spamovanja.
« Poslednja izmena: 29. Jun 2009, 20:50:27 od dragi92 »