Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomoc!!! Laslo,SF,Radikal i ostali...  (Pročitano 1156 puta)
09. Sep 2004, 21:47:53
Hronicar svakodnevice

Republika Srpska

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 995
Zastava
mob
Nokia N95
Prijatelj mi pise referat u skoli o dogadjanjima na kosovu od 1988 pa do sad a kako ja o tome malo znam, zamolio bih vas da mi onako hronoloski opisete dogadjanja, prijatelju treba 3 lista materijala...Hvala unapred...

P.S.: Uz to mu trebaju dogadjaji oko bombardovanja tj. kako je zapadna propaganda radila protiv nas...
IP sačuvana
social share
Kome pravda leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

prim.med.dr.sci. protivpožarni. aparat pekom

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
mob
SonyEricsson K530i
Kosovo, '88-e? Ja ne znam za to...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Ako ti Laslo ne pomogne, nece niko Smiley.

Nego ja stvarno nemam vremena da ti kucam i uklapam citave referate, ako naletim na neki materijal poslacu ti ovde pa ti vidi da nesto iskombinujes.

Cini mi se da je ovo jako dobar tekst Noama Comskog o Kosovu (pretpostavljam da znas nemacki, posto ga ja ne znam mogao bi ako imas vremena i da nam ga prevedes Smiley) : http://media.srpskinacionalisti.com/datoteke/Chomsky-Kosovo.pdf

Ako se malo potrudis ovde mozes naci sve o istoriji Kosova: http://www.kosovo.com/default3.html

Evo ti i dobra sistematizacija NATO zlocina prilikom bombardovanja 99-te: http://media.srpskinacionalisti.com/datoteke/colateral.pdf
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Republika Srpska

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 995
Zastava
mob
Nokia N95
Ok hvala ti za ovo, pokusacu da prevedem ovaj prvi tekst u sledecih par dana.

@pekom
Tada su bili prvi neredi, cak i 70-tih koliko znam, kad su siptari otimali mlade djevojke i silovali ih itd.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Imam ja divx neredi na kosovu Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Republika Srpska

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 995
Zastava
mob
Nokia N95
Ne treba mi divx, treba mi bas sve u tekstu opisano...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Реци ти другару да захвати мало и пре те 88-е ако је икако могуће, јер је за разумевање суштине косовског проблема потребно знати и мало даљу историју.

Ево ти један прилично користан линк, сажети преглед догађаја и прогона Срба од стране Арнаута, све од турске владавине па до данас. Скоро да можеш овај текст, уз мале преправке и уклапања, узети као готов реферат:
Kosovo: Five Centuries of Strife and Ethnic Cleansing

Ево и одличног текста генерала Луиса Мекензија: Бомбардовали смо погрешну страну
исто то на енглеском: We bombed the wrong side?

Мапе које приказују етничко чишљење 99-04: History of Ethnic Cleansing in Kosovo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 768
mob
Siemens c60
Pa zar to nije bilo vreme Slobinih velikih izreka:

Niko ne sme da vas bije!

Ukucaj to na Google i trebalo bi svasta da se pojavi, sta je istina saznace se tek nakon odredjenog vremenskog perioda!

Istorija se uvek gleda sa odredjene vremenske distance da bi se dobila realna slika, profesor ili nastavnik koji vam je zadao tu temu ocigledno jos ne zna ni osnove proucavanja Istorije!

Zelim ti puno srece
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.