Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Velja Ilic - Bez dlake na jeziku  (Pročitano 1020 puta)
06. Sep 2005, 00:03:47
Hronicar svakodnevice

Republika Srpska

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 995
Zastava
mob
Nokia N95
Шта се, ваистину, дешавало на овој седници владе - казује могући стенограм који се аутору текста јавио негде по завршетку седнице.

В. КОШТУНИЦА (смиреним, назалним гласом): Отварам седницу Владе Србије поводом тендера за избор приватизационог саветника за НИС. Верујем да свако од вас...
Д. КОЈАДИНОВИЋ (равногорски одлучно устаје): Председниче, не морам да објашњавам колико ми је непријатно што вас прекидам усред тендера, одувек знате колико ми је драго што сам министар у влади чији сте ви најдражи председник, али сам јуче нехотице обећао јавности да ћемо, као, расправљати о нападу новинара на нашег Веља, мислим, био би ред да се одредимо и да ту ствар закључимо, надам се да сам био јасан...
В. ИЛИЋ (добацује): Ма, могу да ми пуше курац, пизда им материна, серем им се у новинарство!
В. КОШТУНИЦА (скида наочаре): Плашим се да нисам обавештен о чему је проблем...
В. ИЛИЋ (хладнокрвно): Проблем је у томе што могу да ми се напалапају јаја, ако сам био јасан...
М. ДИНКИЋ (нервозно, гужвајући сако): Дозволите да приметим да могу да разумем колегу Илића, јуче сам пред тим истим новинарима...
В. ИЛИЋ (упада): Олижу ми муда, сестру им јебем плаћеничку!
М. ДИНКИЋ (наставља мирно): ...говорио како наш Веља ради "генијалан посао" и како није фер да један спонтани инцидент буде повод за напад за нашег најбољег министра, без обзира на то што се у културолошком смислу може рећи да...
В. ИЛИЋ (бесно ка Динкићу): Набијем те на курац културолошки на који си ми се већ одавно попео! Заболе ме шта радиш у свом министарству, немој да те чујем да ми се мешаш у пос'о, јеси чуо? А те форе - да радим генијално, наравно да радим више од свих вас, пизда вам материна - остави за Лабуса. Знамо се, пријатељу. Немој само да почнем да серем о парама и акцизама...
М. ЛАБУС (ширећи руке): Немојте тако, господине Вељо. Ето, Председник не зна о чему се ради...
В. ИЛИЋ (ледено): Ради се о томе да ме јебу, о томе се ради, пичка им материна да им пичка материна...
В. КОШТУНИЦА (узнемирено): Колега Илићу, извините што питам, али шта се, у ствари, десило? Нисам имао прилике да се упознам са случајем о којем говорите - да ли је штампа о томе писала?
В. ИЛИЋ (сладострасно): Неком ћу јебати сестру у пичку.
М. ЛАБУС (згрожен): Немојте, молим вас.
В. ИЛИЋ (љут): Ти да ћутиш, немаш права да се јавиш док не будеш имао "ић" у презимену, а, узгред, појебаћу ти све ове женске портпароле, јеси ли ме чуо?
В. КОШТУНИЦА (извињавајући се): А, можда да нам колега Веља објасни шта се то догодило?
В. ИЛИЋ (смирено): Ништа се, бре, није догодило. Ми на Копаонику, отварамо ски-лифт...
Д. КОЈАДИНОВИЋ (неопрезно): Ски-лифт у августу?
В. ИЛИЋ (окреће се министру културе): А да ми мало попушиш курац у ски-лифту, ти и Вук, заједно с Даном, а?
М. ЛАБУС (згрожен): Немојте, колега, молим вас још једном.
В. ИЛИЋ (наставља): Ми на Копаонику с Аустријанцима који хоће да уложе десет стотина милијарди долара у два ски-лифта...
М. ДИНКИЋ (црвен од љубоморе): Јесу ли обавештени о ПДВ?
В. ИЛИЋ (сибирски хладно): Одјеби, бре, Динкићу... и усред те конференције нека женска са Б92 почне да ме пита о Марку Милошевићу! Марко Милошевић, да вас подсетим, у животу није урадио ништа противзаконито, једино што је шамарао Зорана Миловановића. Све се свело да се задржи оптужница тог Миловановића, једног дечака који нема од чега да живи, којем сам другарски саветовао да опрости Марку....
Д. КОЈАДИНОВИЋ (инспирисан): Е, то је био један од повода да се јавим...
В. ИЛИЋ (нервозно): Можеш да ми се јавиш и закажеш кад ћеш да ми се напасеш јаја....
В. КОШТУНИЦА (опрезно): Наставите, Илићу, да чујемо.
В. ИЛИЋ (разложно): Рекао сам: "Ми смо овде дошли на једну инвестицију веома озбиљну. Господо са Б92, где год да одете, направите хаос..."
Д. ЈОЧИЋ (сањиво): Тачно.
В. ИЛИЋ: "...Ви сте болесни, ви сте за психијатријску клинику, ви треба да се лечите колективно..."
Д. ЈОЧИЋ: Тачно.
В. ИЛИЋ: "...Вама треба третман на Копаонику, направићемо један центар за вас, да вас збринем. То вам ја обећавам, ево помоћи ћу вам, вашег великог стручњака Верана Матића да доведете да људи гледају последње идиоте у Србији".
В. КОШТУНИЦА: Не видим у чему је проблем.
Д. КОЈАДИНОВИЋ: Ако дозволите, шефе, проблем је у медијима, не у Илићу, мада...
В. ИЛИЋ (опасно бесан): Ма, да ти ја мало јебем матер, да идеш у четири лепе пизде СПО материне...
М. ЛАБУС (запрепашћен): Немојте тако, колега!
В. ИЛИЋ (оштро): А, да ми ти мало олижеш јаја, професоре?
В. КОШТУНИЦА (необавештено): И шта ми сад треба да радимо?
М. ДИНКИЋ (опрезно): А да случај Марка Милошевића припишемо Чедомиру Јовановићу, откријемо да је Јовановић посећивао Марка у Шилеровој улици, поменемо Бебу Поповића и повежемо га с Миром, све свалимо на леђа Зорана Ђинђића...
В. ИЛИЋ (анксиозно): Тај Чеда ми одавно иде на курац...
П. БУБАЛО (неочекивано): А шта ћемо са НИС-ом?
В. ИЛИЋ (огорчено): Нека ти НИС пуши курац, мамицу ти јебем нафташку... док се одлучује о мени, ти сереш о приватизационом саветнику...
В. КОШТУНИЦА (окреће се Дејану Михајлову): А да објавимо саопштење у којем откривамо да ЛДФ стоји иза напада на Веља?
М. ЛАБУС (граматички уморно): На Вељу.
В. КОШТУНИЦА (семантички): На Веља, тако се каже у Чачку.
В. ИЛИЋ (одсутно): Набијем вас све на курац у обе варијанте!
Д. МИХАЈЛОВ (уморно): А шта кажете на идеју да у љубавну везу доведемо новинарку Б92 и Чедомира Јовановића? Курир би нам то објавио на насловној страни, Српски Национал подржао, Европа би нам се придружила, Вечерње новости не би заостале, НИН би пратио, Илића нико не би помињао!
В. ИЛИЋ (ужаснут): Ти то хоћеш да ме елиминишеш, мамицу ти дебелу натакнем на курац, да ме се решиш?! Неће моћи, пичка ти материна да ти пизда материна панчевачка...
М. ЛАБУС (потпредседнички): Немојте тако оштро, Илићу...
В. ИЛИЋ (огорчено): Је ли ви 'оћете моју оставку? Да вас оставим без телефона, путева, авиона... Владика Јован гледа у мене као у патријарха Павла, пизда вам материна, да онај авион нисам ишчупао из њиних руку...и то ми је хвала, да ме јебе Лабус, мамицу ти се најебем згуза, јеси ли чуо?
М. ДИНКИЋ (смирено): Таман посла, колега, о каквој оставци говорите! Оно што радите напросто је фантастично: путеви, подвожњаци, телефони, ски-лифтови... срамота је оно за Марка Милошевића што вам се импутира, ви сте, сви знамо, били на планини Јелици и крили сте се....
В. ИЛИЋ (клима главом): Крио се.
М. ДИНКИЋ (убедљиво): И сад вас изроди оптужују да сте помогли Марку... а, у ствари, нисте.
В. ИЛИЋ (немоћно): Јесам.
М. ДИНКИЋ (збуњен): Јесте?
В. ИЛИЋ (ментално организован): Наравно да јесам, јер ми је речено да му помогнем, пизда вам материна. Кад сам прошле недеље разговарао са министром Зораном Стојковићем, речено ми је да пробам да утичем на оног јадног младића, али тако да нико не примети.
З. СТОЈКОВИЋ (из офф-а): Нисам баш тако мислио.
В. ИЛИЋ (огорчено): А да ми мало баш попушиш курац, онако правнички, а?
В. КОШТУНИЦА (озбиљно): Довољно сам чуо да предложим неку врсту резолуције...
З. СТОЈКОВИЋ (угледно): Правосуђе је независно!
В. ИЛИЋ (добацује): До курца!
В. КОШТУНИЦА (смртоносно озбиљан): А, да се Веља извини новинарима?
В. ИЛИЋ (бесно): Могу да ми га халапљиво полапају!
В. КОШТУНИЦА (опрезно): А да се Веља извини преко трећег лица, рецимо, да каже да му је жао што је био нервозан, да ће се поправити...
В. ИЛИЋ (добацује): Нека ми новинарке попуше курац!
М. ЛАБУС (нечујно): Немојте тако, колега...
В. КОШТУНИЦА (обраћа се министру Наумову): Кад будеш на конференцији за штампу, реци да је Вељи жао...
В. ИЛИЋ (нормално): Није ми жао, пичка им лепа материна! Јебем им дете у колевци, мајку у пркно, оца у уста! Најебем им се онолико деце колико их породе, да им се најебем, пизда им Б92 материна!
В. КОШТУНИЦА (мирно): Предлажем да се Велимир Илић извини преко трећег лица, али на такав начин да влада нема никаквог удела у томе...
З. СТОЈКОВИЋ (одушевљен): Да пошаљемо министра за енергетику да прича с новинарима?
В. ИЛИЋ (оклевајући): Није он лош, сестру му јебем.
В. КОШТУНИЦА (одлучно): Мислим да смо се договорили. Нека министар за енергетику прочита саопштење које Илић није потписао. Нека се извини у своје име.
В. ИЛИЋ (дрско): Немој да вам јебем нану, ако буде друкчије!
З. СТОЈКОВИЋ (ауторитативно): Министарство правде стоји иза тебе!
В. ИЛИЋ (хепи): Јебаћу неком мајку, тек да се зна.
В. КОШТУНИЦА (озарен): А сад, кад смо решили овај проблем, који уопште није био проблем, већ медијска подвала Зорана Ђинђића, да се вратимо нафти....
В. ИЛИЋ (озбиљно): Како нафта није у мом видокругу, заболе ме курац за тендер, набијем га на ММФ. А што се новинара тиче, кад год пожеле могу да ми га попасу до јаја!
В. КОШТУНИЦА (драматично): Завршили смо, дакле, први део седнице. А сад, нафта... Да чујем коментаре!
В. ИЛИЋ (у одласку): Набијем вас на октане све редом!

КОМЕНТАР БОРЕ ЂОРЂЕВИЋА

Ђорђевић, саветник Драгана Којадиновића, министра који је иницирао расправу у влади о понашању његовог колеге задуженог за капиталне инвестиције.
Саветник министара за културу искористио је прилику да још једном честита Илићу. - Треба те битанге, Сорошеве плаћеничке смрадове и издајнике нагрдити. Са великим задовољством бих им рекао још горе ствари. Браво, Вељо, мајсторе – поручује Ђорђевић.
Упитан да ли је чачанско порекло разлог што је он једини у влади који разуме и подржава министра Илића, док га сви остали жестоко критикују Ђорђевић је одговорио:
- И ја сам из Чачка, као и Веља Илић. Разумем ја мало боље тај менталитет. Ма, разумеју га и ови нормални и они ненормални чланови владе - тврди Ђорђевић.
Подсећајући да је и сам члан Удружења новинара, Ђорђевић истиче да и и са колегијалне стране може мирне душе да каже да је то једна издајничка стока. - Ништа друго. Не заслужују бољи третман уопште. Пре би ме убедили да је онај њихов повремени сарадник несрећник Теофил Панчић леп, него што ће ме убедити да је то што они раде објективно новинарство.
Све су то куртони - оцењује Ђорђевић. Говорећи о реакцији министра финансија Млађана Динкића који такође није имао слуха за Вељину искреност, Ђорђевић је кратко прокоментарисао: - Тај мали је увек тамо где се нешто муља и где има пара.
Ђорђевић у старту искључује могућност да је Коштуница необавештен о том случају. - Обавештен је он о свему и те како. Прихватио се врућег кромпира откад је формирао владу која се слаже као рогови у врећи. Какав паметан савет можеш било коме да даш у овој државној заједници, где јебе луд збуњеног - пита Ђорђевић.
Citat
Кад би се могло, ја би њега бирао за председника Србије, стварно човек има шлифа...
IP sačuvana
social share
Kome pravda leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.