Otvorila sam ovu temu radi razmene misljenja i iskustava vezano za ovu opremu. . . Nadam se da ne postoji slicna tema, ako postoji nadam se da mi necete zameriti ipak sam nova na ovom forumu :chuckel: Relativno sam se dosta raspitivala o opremama navjise ljudi je predlagalo opremu od ovog proizvodjaca pa me interesuju vasa iskustva i misljenja vezano sa tom vrstom opreme. Volela bih da razmenim iskustva sa svima koji su zainteresovani za ovu temu. Mada sam otvorena i za savete o ostalim brendovima. ( mozete postavljati i slike oprema :chuckel: ) Znaci mozemo da diskutujemo o : koferima, tank torbama, bocnim torbama, kacigama, nosacima, vetrobranima. . . i svemu ostalom sto spada pod opremu. Cilj ove teme nije reklamiranje vec mi je cilj da clanovi medjusobno mogu razmenjivati misljenja, iskustva. . . jednostavno da mogu dobiti sve informacije vezane za opreme na jednom mestu. . . .
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.