IN < - Kandidati za People's Choice nagrade - >LO
(1/1) :: Odgovori!
Autor: krouli :
 Angelina Jolie i Brad Pitt imaju po tri nominacije, uključujući i za najbolji filmski par, za američke People's Choice nagrade, koje će biti dodeljene 10. januara u Los Anđelesu.

Nagrade će biti dodeljene u više od 20 kategorija u oblasti filma, televizije i muzike.

Angelina Jolie, o čijoj ljubavnoj vezi sa Pittom mediji pišu još od snimanja filma “Gospodin i gospođa Smit”, nominovana je i za nagradu za najbolju žensku filmsku zvezdu i žensku zvezdu akcionih filmova.

U kategoriji za nagradu za žensku filmsku zvezdu su i Sandra Bullock i Nicole Kidman, a u muškoj konkurenciji Nicolas Cage, Johnny Depp i Samuel L. Jackson.

Za nagradu za najbolju žensku akcionu zvezdu su, osim Angeline, nominovane i Jennifer Garner i Catherine Zeta-Jones, dok su u muškoj kategoriji kandidati, pored Pitta, i Matthew Mconaughey i The Rock.

Između ostalog, za nagradu za najboljeg ženskog muzičkog izvođača nominovane su Kelly Clarkson, Faith Hill i Gwen Stefani, a u muškoj kategoriji Toby Keith, Tim McGraw i Usher.

Nagradu za najbolju grupu imaju šansu da dobiju Black Eyed Peas, Destiny's Child i Green Day.

U kategoriji za najbolju TV komediju nominovane su serije “Everybody Loves Raymond”, “That '70s Show” i “The Simpsons”, dok su u oblasti TV drame kandidovani “CSI: Crime Scene Investigation”, “Desperate Housewives” i “Law & Order: SVU”.

Internet kompanija Knowledge Networks pozvala je obožavaoce pop kulture da pomognu izbor dobitnika 32. godišnje ceremonije People's Choice nagrada posredstvom sajta www.pcavote.com.
Izvor: B92-Kultura
Autor: krouli :
Dodeljene People's Choice nagrade

 Film "Ratovi zvezda: epizoda III - Osveta Sita" proglašen je za najbolji film i najbolju dramu na dodeli People's Choice Awards u Los Anđelesu.

Johnny Depp izabran je za omiljenog filmskog glumca, a Sandra Bullock za omiljenu glumicu.

Brad Pitt izabran je za najboljeg glavnog glumca, a za najbolju glavnu glumicu Reese Witherspoon.

Glumica Jennifer Garner, koja igra u seriji "Alias" i filmu "Elektra", nagrađena je kao najbolja glumica u akcionom filmu i kao omiljena TV glumica.

Matthew Mconaughey proglašen je najboljim glumcem u akcionom filmu.

Za najbolju filmsku komediju proglašeno je ostvarenje "Lovci na deveruše", a za najbolji porodični film "Čarli i fabrika čokolade".

Među TV serijama trijumfovale su "CSI: Mesto zločina", "Američki idol" i "Extreme Makeover: Home Edition".

Najbolja TV komedija je "Svi vole Rejmonda", a njen glavni glumac Ray Romano je proglašen za najboljeg televizijskog glumca.

"My Name is Earl" (Zovem se Erl) je najbolja nova TV komedija, dok je "Prison Break" (Beg iz zatvora) proglašena za najbolju novu TV dramu.

Omiljeni izvođač je Tim McGraw, omiljena pevačica Kelly Clarkson, dok je za najbolji bend proglašen "Green Day". Turneja sastava "U2" je izabrana kao najbolja.

TV CBS uživo je prenosila dodelu nagrade People's Choice.

Nominacije za ta priznanja određuju urednici magazina Entertainment Weekly, ekipa za produkciju People's Choicea i žiri sastavljen od ljubitelja pop kulture.

Dobitnike određuje publika glasanjem na internetu (www.pcavote.com).izvor: b92.net/kultura
> Odgovori
^ Povratak na viši nivo