срамота, ти ће сутра први признати и КиМ!!! Ја се надам да ће Србија и Грчка бити прве државе у свету које ће признати независни Квебек када се отцепи од угњетачке Канаде!!!
Pa Kanada sigurno nece priznati Kosmet pre od nasih nam dragih Makedonaca, ciji je premijer vec tako nesto izjavio.
Nije to pitanje zahteva BJD Makedonaca...Jednostavno, zapadu smeta "jugoslovensko" u bilo kom obliku. Uskoro ce i ostali krenuti za Kanadom. Iskoristili su lep trenutak kada Grcka ima vecih problema od ovog.
али не заборави да би нека земља постала члан ЕУ мора исту да прихвати свих 27 држава чланица, дакле и Грчка, а Грчка има право вета на улазак БЈРМ у ЕУ, дакле БЈРМ-овци - само напред, бићете бела рупа на карти европе заједно са фБих,Турском и Албанијом!
Да сам на месту БЈРМ-овца не бих се радовао том потезу Канаде, јер они заборављају да Канада нема никакве улоге у одлучивању која земља ће постати члан ЕУ, а ту ће за БЈРМ пресудну улогу одиграти Грци, а они су већ дали бетон изјаве да док се они питају БЈРМ под називом Република Македонија НИКАДА неће ући у ЕУ! Па нека бирају Република Македонија или ЕУ!
Vrlo vazno kako ce se zvati... Inace se slazem sa Grcima.Imaju svo pravo u tome sto zahtevaju da se postuje nacionalno i istorijsko nasledje Grcke i Grka(Makedonaca). Zao mi je sto je tako,ali danasnji slovenski narod koji se naziva Makedoncima je nista drugo do plagijator.
Mislim,bilo bi posteno uzeti(izmisliti ako treba kao sto to rade "Bosnjaci") nov naziv za svoj narod,ali nije dobro krasti tudje nacionalno nasledje kao sto je ime drugog naroda koji je nekada tu ziveo.
Na kraju,mislim da u UN ovo nece biti prihvaceno tako da ova kanadska odluka nece imati neki nekog uticaja. Najbolje resenje bi bilo da predstavnici(delegacije) Grcke i Makedonije sednu za pregovaracki sto i pokusaju da rese to pitanje.
Samo bih hteo da te pitam dali ujutro kada ustanes mrzis i sebe i ceo svet ili samo sebe pa ti ono drugo dodje kasnije.
Malo vise prakticiraj sex, pomaze kod frustracija
A ostalim postvanim "istoricarima" preporucujem da malo vise citaju istoriju pa da onda postavljaju postove. Anticka Makedonija i Grcka je isto ko sunce i mesec, i bilo je tako sve do 1991. E sada politika ...