Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 03:41:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kanada - da/ne?  (Pročitano 4299 puta)
06. Sep 2010, 21:40:49
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Poštovani drugari,

od skora mi se vrzma po glavi misao da supruga i ja odemo u Kanadu da radimo!!!!
Ovde živim solidno, odličan posao-solidno plaćen, svoj stan, auto.   .   .   ali jednostavno, ima 1000 trzavica, ustezanja, milion finansijskih ograničenja(pritom niti sam bahat, niti razmažen!).    Kriza je došla i u moju firmu, pa otkazi lebde u vazduhu.   .   itd.   .   
Upoznao sam momka koji mi je zavrteo glavu sa Kanadom, spominjući i dobre i loše strane.    Živeo je tamo 13 godina.   .   .   Sve u svemu, koliko sam ga razumeo, ko hoće da radi i ne bira posao u poočetku, a da se pritom ne uvuče u zamku povoljnih kredita, može da prištdi neki dinar i živi dostojanstveno-ije nego u Srbiji!!!!

Veoma bi mi značilo mišljenje vas koji eventualno imate neko islično skustvo.    .    .    .     
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
http://www.kurac-palac.net/dnevnik.htm

Dnevnik našeg iseljenika u Kanadu...
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 372
OS
MacOS
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 6280
Ladno je tamo druze!

Procitaj post iznad!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
nije to bas tako . drzava Alberta prima iseljenike . tamo je hladno do bola . to je sami sever kanade Smile

ali industrijski gradovi tipa Hamilton ,Ontario je ok . danas popodne je bilo oko 25 stepeni , juce oko 40  Smile
manje vise isti vremenski uslovi , sa time sto je zima malo jaca ali tamo se burazeru greju kao ludi i svuda autom idu , nema peske nema bus  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Pa drugar ti je sve lepo objasnio. Šta ćeš više. A u svom uvodnom postu si i pitao i sam sebi odgovorio na sva pitanja. Odluka je samo na tebi. Živećeš dostojansvenije ali prijatelje nećeš imati tamo. Niko oko tebe. Volećeš što si otišao, a mrzećeš što si došao. Mrzećeš Kanadu što je takva a zamrzećeš Srbiju još više što nije takva. To je druga zemlja, sve je drugačije. Razapećeš se između Srbije i Kanade. Moj ti je savet, idi i probaj. Ako ne probaš kajaćeš se, ako probaš kajaćeš se. Dakle probaj.
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Pa drugar ti je sve lepo objasnio. Šta ćeš više. A u svom uvodnom postu si i pitao i sam sebi odgovorio na sva pitanja. Odluka je samo na tebi. Živećeš dostojansvenije ali prijatelje nećeš imati tamo. Niko oko tebe. Volećeš što si otišao, a mrzećeš što si došao. Mrzećeš Kanadu što je takva a zamrzećeš Srbiju još više što nije takva. To je druga zemlja, sve je drugačije. Razapećeš se između Srbije i Kanade. Moj ti je savet, idi i probaj. Ako ne probaš kajaćeš se, ako probaš kajaćeš se. Dakle probaj.

Druže moj, ovo si jako lepo napisao i formulisao!!! Baš onako kako ja volim - precizno, tačno, suštinski!!!!!!!!!!!
Tvoja poruka baš motiviše i nekako ohrabljuje!
Nisam neki preterani avanturista u životu bio, ali po pitanju Kanade imam ˝neki dobar osećaj˝. Pošto o ovome razmišljam tek 15 dana-što nije toliko važno jer ne treba mnogo razmišljati ako ti se ukaže bolja šansa (možda Kanada?!). Kao i svi kojima je muka od ove Srpske agonije, jedva čekam da se nekako okonča (sa mnom ili bez mene u Srbiji!), bolje da čujem na TV da se u Srbiji lepo živi 2020 nego da čekam da se desi...
Sad kad razmislim, ova moja pisanija je ustvari razmišljanje naglas jer mi je potrebno da ohrabrim sebe jer predosećam da je veoma teško okrenuti leđa svojoj porodici, prijateljima, zemlji...prođe to sve, pogotovo kadshvatiš da se verovatno nisi zajebao odlaskom tamo, ali se trudim da presečem u glavi i to je to!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Koliko god bio blizak sa nekim ljudima (prijateljima), verovao ili ne nakon 3 godine će te zaboraviti. A možda i ranije. Ako odeš, otišao si. Znaš onu narodnu, daleko od očiju daleko od srca,.
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows 2003
Browser
Opera 10.61
Ja se isto ovih dana razmisljam o odlasku tamo, samo na zalost ne znam kako... Mislim koja je procedura, i jel mozes uopste otici tamo ako nemas nikoga tamo? Mislim, kakvu vizu mozes dobiti prvo? Turisticku, pa da onda trazis posao, jel to tako ide nekako.. Il moras imati neku vezu da ti neko nadje tamo bilo kakav posao.

Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung sgh-550i
I ja razmisljam vec neko vreme-vise godina to jest.

Nemojte mnogo da razmisljate inace ostadoste ovde kao i ja, i odosmo svi zajedno u materinu...

Pozdrav
IP sačuvana
social share
Sivi soko, sivi soko, sivi soko, ću-ću-ću. Sivi soko, soko sivi, sivi soko, šubi-dubi-du!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
Ima par dobrih odgovora vec i odluka je samo tvoja. Ja sam od 2004 napolju (uglavnom Evropa) Kanada mi je suvise daleko ali imam iskustva zivota van zemlje. Moj savet je da dobro razmislis i da ostavis neku opciju da se plan tamo izjalovi, da ti se smuci sneg i da zelis da se vratis. Ne zatvaraj sva vrata za sobom (citaj: Ne psuj sefu sve po spisku) nego gledaj da se lepo oprostis da mozes jednom da se vratis (ako krene po zlu u inostranstvu) Ja se vracam sledece sedmice posle vise od 6 god zivota napolju....

Moj savet: Pogledaj film: Tudja Amerika sa Miki Manojlovicem i Sergejom Trifunovicem. To je film koji u najboljem sazima zivot jednog gastarbajtera (dobro, ovo je Usa u pitanju i covek je rmbacio svakakve poslove u filmu, dok je u kanadi drugacije, ali gledaj film i razmisli dobro! Nigde ne cvetaju ruze u ovom trenutku! Srecno sta god uradio Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 03:41:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.