Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 16:16:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kanada - da/ne?  (Pročitano 4298 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Ima par dobrih odgovora vec i odluka je samo tvoja. Ja sam od 2004 napolju (uglavnom Evropa) Kanada mi je suvise daleko ali imam iskustva zivota van zemlje. Moj savet je da dobro razmislis i da ostavis neku opciju da se plan tamo izjalovi, da ti se smuci sneg i da zelis da se vratis. Ne zatvaraj sva vrata za sobom (citaj: Ne psuj sefu sve po spisku) nego gledaj da se lepo oprostis da mozes jednom da se vratis (ako krene po zlu u inostranstvu) Ja se vracam sledece sedmice posle vise od 6 god zivota napolju....

Moj savet: Pogledaj film: Tudja Amerika sa Miki Manojlovicem i Sergejom Trifunovicem. To je film koji u najboljem sazima zivot jednog gastarbajtera (dobro, ovo je Usa u pitanju i covek je rmbacio svakakve poslove u filmu, dok je u kanadi drugacije, ali gledaj film i razmisli dobro! Nigde ne cvetaju ruze u ovom trenutku! Srecno sta god uradio Smiley

Ma naravno, nikad se ne zna kako će i da li će da krene tamo itd... A što se vraćaš druže? U kojim si zemljama živeo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Kanada je sasvim solidna za zivot.

Ne .. nije hladno kao sto svi ljudi misle .. zime su naravno hladne kao i svugde u severnoj hemisferi ...

Koga zanima zivot u Kanadi .. neka se javi

Zivim u Kanadi vec 11 godina i veoma sam dobro upoznat sa zivotom.
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Šta se radi komšija? Smile
Pa ako te ne mrzi a vidim da te ne mrzi jer imaš dva triliona komentara ovde na bureku, a ti otvori jednu temu poput one moje vezane za Amerku. Napravi temu -Kako otići, početi i šta raditi u Kanadi. Mislim da ćeš prestići mojih (naših) 60 trenutnih stranica vezanih za Ameriku. Napiši jedan dobar uvodni komentar, objasni ljudima šta i kako.

Ja sam ranije razmišljao da odem za Aljasku. Čuo sam da tamo preko leta mogu da se zarade dobre pare ribarenjem. Ali poslesam se već snašao i ovde tako da sam odustao od te avanture.
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Zar ta tema vec ne postoji

http://forum.burek.com/da-li-bi-otisli-na-master-u-kanadu-t506588.html

Doduse .. jeste da je to o ucenju ali ... ne skodi

Mogao bih napisati malo o tome ako bas zelite nesto opsirno .. nije problem.

edit: Evo nove teme: http://forum.burek.com/zivot-u-kanadi-t517735.msg8829125.html#msg8829125 Wink
« Poslednja izmena: 14. Sep 2010, 15:24:07 od bojan.c »
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
Ima par dobrih odgovora vec i odluka je samo tvoja. Ja sam od 2004 napolju (uglavnom Evropa) Kanada mi je suvise daleko ali imam iskustva zivota van zemlje. Moj savet je da dobro razmislis i da ostavis neku opciju da se plan tamo izjalovi, da ti se smuci sneg i da zelis da se vratis. Ne zatvaraj sva vrata za sobom (citaj: Ne psuj sefu sve po spisku) nego gledaj da se lepo oprostis da mozes jednom da se vratis (ako krene po zlu u inostranstvu) Ja se vracam sledece sedmice posle vise od 6 god zivota napolju....

Moj savet: Pogledaj film: Tudja Amerika sa Miki Manojlovicem i Sergejom Trifunovicem. To je film koji u najboljem sazima zivot jednog gastarbajtera (dobro, ovo je Usa u pitanju i covek je rmbacio svakakve poslove u filmu, dok je u kanadi drugacije, ali gledaj film i razmisli dobro! Nigde ne cvetaju ruze u ovom trenutku! Srecno sta god uradio Smiley

Ma naravno, nikad se ne zna kako će i da li će da krene tamo itd... A što se vraćaš druže? U kojim si zemljama živeo?
Ziveo sam u Nemackoj i Engleskoj, studirao radio. Sad se vracam u zemlju imam posao odakle da pocnem. Vracam se zbog nostalgije, drustva, porodice, roditelji su mi stariji i jos hiljadu nekih razloga.

Moj savet je nije lose otici, videte, steci iskustva. Ali ne vidim problem vratiti se. Kad sam nekim nasima rekao da se vracam, svi, ali svi su me gledali belo i govorili sta mi je? A retko ko se snasao da zivi na nekom nivou (mislim na okruzenje - to sto neko iznajmi besna kola kad dodje dole i placa 2 ture pica i pravi se dzek je nesto drugo od svakodnevnog zivota koji zive ovde). Zato kazem nemoj da zalupis vrata za sobom, posebno ako si presao 35 i imas decu itd... prilagodjavanje je teze, duze traje...

za Kanadu ne znam mnogo govorim generalno o inostranstvu a ti javi utiske kad pogledas film Tudja Amerika!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 16:16:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.