Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 10:41:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jel zna neko dobrog drvodelju?  (Pročitano 2515 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Alcatel One Touch
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
jel mogu da znam dimenzije te piramide ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.163
mob
Nokia krntija

Možeš.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Seansa 57, 12.06.1981.

...

Ispitivač: Da li uopšte postoji bilo kakva upotreba oblika piramide koja je blagotvorna?

Ra: Ja sam Ra. Odgovor je potvrdan ukoliko se oblik brižljivo koristi.

Piramida se može koristiti za unapređivanje kontemplativnog stanja toliko dugo dok je entitet u položaju kao u Kraljičinoj dvorani ili su entiteti u balansiranoj poziciji oko te centralne tačke.

Mali piramidalni oblik, smešten iza kompleksa tela, može energizovati tu celinu tela. To treba da bude urađeno u toku kratkog perioda, koji ne treba da prelazi 30 vaših minuta.

Korišćenje piramidalnog oblika da bi se balansirale planetarne energije i dalje funkcioniše do nekog neznatog stepena, ali usled planetarnih promena, piramide više nisu podesne za ovaj rad.

...

Ispitivač: Da li postoji bilo kakva varijacija u efektu s obzirom na materijal konstrukcije i gustinu materijala? Da li je u pitanju geometrija oblika ili to stoji u vezi sa nekim drugim faktorima?

Ra: Ja sam Ra. Geometrija, kako je nazivate, ili odnosi tih oblika u njihovim konfiguracijama je veoma važna. Dobro je izbeći materijal od kalaja ili od olova ili drugog baznog materijala. Drvo, plastika, staklo i drugi materijali se mogu smatrati adekvatnim.

Ispitivač: Ukoliko bi piramidalni oblik bio smešten ispod entiteta, kako bi to bilo urađeno? Da li bi bio smešten ispod postelje? Nisam sasvim siguran kako da energizujem entiet „smeštajući ga ispod“. Možete li mi reći kako da to uradim?

Ra: Ja sam Ra. Vaša pretpostavka je tačna. Ukoliko je oblik odgovarajuće veličine, on se može smestiti ispod jastuka na kome počiva glava ili dušeka na kome počiva kompleks tela.

...

Mi ponovo napominjemo da je treća spirala uzlaznog svetla ona koja se emituje sa najvišeg ugla ovog oblika, najopasnija za entitet u prevelikoj dozi i ne bi trebalo da bude prekomerno korišćena.

Ispitivač: Koja bi u centimetrima bila visina neke od tih piramida da bi što bolje funkcionisala?

Ra: Ja sam Ra. To nije važno. Samo je proporcija visine piramide od osnove do vrha i parametara osnove važna.

Ispitivač: Kakav treba da bude taj odnos?

Ra: Ja sam Ra. Ta proporcija treba da bude 1,16 kako možete da primetite.

Ispitivač: Da li hoćete da kažete da zbir četiri stranice baze treba da bude 1,16 visine piramide?

Ra: Ja sam Ra. To je tačno.

...

Seansa 66, 12.08.1981.

...

Ispitivač: Pomenuli ste da se energizujuća spirala emituje sa vrha piramide i da smeštanje ispod tog izvora za period od trideset minuta može biti blagotvorno. Možete li mi reći na koji način je ta treća spirala blagotvorna i kakvu pomoć pruža entitetu koji je prima?

Ra: Ja sam Ra. Tu je supstanca koju možete uneti i koja prouzrokuje da fizičko vozilo iskusi distorziju u pravcu povećanja energije. Te supstance su sirove, deluju pre grubo na kompleks tela, podižući nivo adrenalina.

Vibracija, koju nudi energizujuća spirala piramide, je takva da se svaka ćelija, kako u vremenu/prostoru tako i u prostoru/vremenu, puni kao da je prikopčana za vaš elektricitet. Oštrina uma, fizička i seksualna energija tela i podešenost volje duha su dotaknuti tim energizujućim uticajem. On se može koristiti na bilo koji od tih načina. Može doći do prepunjavanja baterije i to je razlog za naše upozorenje da svako, ko koristi ovakvu piramidu, ukloni piramidu, pošto je punjenje primljeno.

Ispitivač: Da li postoji najbolji materijal ili optimalna veličina za tu malu piramidu ispod glave?

Ra. Ja sam Ra. Date proporcije su takve da razviju spirale u piramidi u Gizi, najprimerenija veličina za upotrebu ispod glave je dovoljno mala da smeštanje ispod jastuka ne bude neudobno.

Ispitivač: Ne postoji najbolji materijal?

Ra: Ja sam Ra. Postoje bolji materijali, koji su u vašem sistemu razmene prilično retki. Oni nisu mnogo bolji od supstanci koje smo prethodno pomenuli. Jedini nepravilni bi bili nepročišćeni materijali.

Ispitivač: Pomenuli ste probleme sa aktivnošću u Kraljevoj odaji piramide u Gizi. Pretpostavljam da bi bilo potpuno u redu, ako bismo koristili istu geometrijsku konfiguraciju, koja je korišćena u piramidi u Gizi, za piramidu ispod glave, budući da ne bismo koristili zračenje Kraljeve odaje već samo treću spiralu sa vrha. Pitam se da li bi bilo bolje koristiti ugao od 60° na vrhu nego veći ugao? Da li bi to obezbedilo bolji izvor energije?

Ra: Ja sam Ra.  Piramida u Gizi nudi izvrstan model za ugao na vrhu. Jednostavno budite sigurni da je piramida tako mala, da nema tako malog entiteta da bi se mogao uvući u nju.

Ispitivač: Pretpostavljam onda da energetska polja tela na neki način apsorbuju tu energiju, tu spiralnu svetlosnu energiju. Da li je to nekako povezano sa indigo energetskim centrom? Da li je moja pretpostavka tačna?

Ra: Ja sam Ra. To nije tačno. Osobine te energije su takve da se ona kreće kroz polja energetskog kompleksa i obasjava svaku ćeliju prostorno/vremenskog tela i kada je to učinjeno, obasjava vremensko/prostorni ekvivalent, koji je u istoj ravni sa žutim telom prostora/vremena. To nije funkcija eterskog tela ili slobodne volje. To je zračenje slično vašim sunčevim zracima. Zbog toga je treba pažljivo koristiti.

Ispitivač: Koliko bi takvih primena od trideset minuta ili manje bilo poželjno tokom jednog dana?

Ra: Ja sam Ra. U većini slučajeva, ne više od jedne. U malom broju slučajeva, posebno ako se energija koristi za spiritualni rad, moglo bi biti moguće eksperimentisanje sa dva kraća perioda, ali bi svaki osećaj nagle slabosti bio jasan znak da je entitet previše ozračen. .

Ispitivač: Da li ta energija na bilo koji način može da pomogne u lečenju fizičkih distorzija?

Ra: Ja sam Ra. Nema primene za direktno lečenje korišćenjem te energije, mada, ako se koristi u kombinaciji sa meditacijom, za izvestan broj entiteta može predstavljati pomoć u meditaciji. U većini slučajeva najviše pomaže u otklanjanju slabosti i stimulaciji fizičke i seksualne energije.

....

eto da skratim pitanja... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Alcatel One Touch
       Smile
« Poslednja izmena: 19. Sep 2011, 21:12:23 od drogance »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 380
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.163
isus nije los
IP sačuvana
social share
You might be thinking to yourself, did he fire five shots or six? You also have to ask this, Do you feel lucky? Well, do ya punk?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.163
ne stavljaj to nikako pod glavu,te piramide crpe energiju iz demonskih entiteta
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows 98
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Sve informacije koje dolaze sa seansi prizivanja duhova su od strane nizih (negativnih) entiteta koji se uvek predstavljaju netacno (lazno).
Medjutim - buduci da su u takvom "polozaju" u kojem se ne primenjuju nasi zakoni prostora i vremena - oni vide (te u vecini slucajeva i daju) tacne informacije.
Ali oni gotovo uvek imaju i neki interes zasto to tako rade.
Pa iz tog razloga budi veoma oprezan kada postpupas prema uputstvima iz takvih izvora...
Ako ti ovo sto sam do sad rekao nije bilo potpuno jasno - napravi poredjenje sa politicarima.
Naravno da ce reci tacnu vest... (uglavnom!)
Ali kada, kome i zasto ce je saopstiti!?!
U tom domenu uvek ima odredjenih manipulacija!
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.163
mob
Apple 15
Sta je sledece.... pozivanje na promociju novog broja Kule Strazare?  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 10:41:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: dobrog zna

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.