Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Jul 2025, 15:54:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kakva majka, takva i tašta!  (Pročitano 967 puta)
27. Mar 2009, 19:03:59
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Krenule prije u šoping, ali zaboravile da plate! Udarna vest u britanskim medijima u petak je da su majka i tašta engleskog fudbalskog reprezentativca Džona Terija privedene, jer su uhvaćene kako u automobil stavljaju robu u vrednosti od 800 funti, koju nisu platile.

Da sve bude još zabavnije Terijeva majka i tašta imaju isto ime - Sju. Majka kapitena engleske fudbalske reprezentacije, 50-godišnja Sju Teri i njegova tašta, 54-godišnja Sju Pul priznale su krivicu u policiji.

Mame su malo pozajmile stvari iz prodavnice "Marks & Spencer" i iz supermarketa"Tesco". Upravo su te dve kompanije sponzori Engleske fudbalske federacije.

Šta je ovo trebalo sredovečnim gospođama, teško je reći, pogotovo što njihov Džon ima nedeljnu platu u Čelsiju 135.000 funti, a tu su još i premije za dobre rezultate i sponzorski ugovori.

Nije tajna da je kapiten engleske reprezentacije i Čelsija veoma otvorene ruke kada je familija u pitanju. I majci i tašti plaća skupocene izlete pirom sveta, a obe je vodio i na Svetsko prvenstvo u Nemačkoj 2006. godine.

Takođe, i jednoj i drugoj je kupio kuće u eksluzivnoj ulici u Sariju, gde Džon Teri živi sa 26-godišnjom suprugom Toni i njihovo dvoje dece. Ta ulica se u kraju popularno zove "Ulica Terijevih".

Izvor britanskog lista "San" (The Sun) izjavio je da su svi bili šokirani kada je policija otkrila da su uhapšene majka i tašta Džona Terija.

"Jedna od njih rekla je policiji da uopšte ne zna zašto je uzela i sportsku opremu (patike i trenerku), jer ni ne voli da nosi te stvari. Bila je prilično uzdrmana i šokirana", dodao je taj izvor.

Izvor blizak Teriju kaže da će ga ovaj slučaj prilično uzdrmati, jer njegova majka nikada nije uradila nešto slično u svom životu.

Advokat Terijevih kaže da je reč o "strašnom nesporazumu" i da su obe žene potpuno nevine. Bilo kako bilo, preti im podizanje optužnice za krađu.

Džon Teri je izjavio da nije uzdrman tom vešću i da je potpuno skoncentrisan na prijateljski meč Engleske i Slovačke.

"Imam dovoljno godina i igračkog iskustva da ovakve stvari i naslovi u medijima ne mogu da utiču na mene. To je porodična stvar i advokati se brinu o ovom problemu. Ja sam koncentrisan samo na fudbal, kao i svi moji saigrači iz reprezentacije", rekao je Teri.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
 Smile Smile Smile

dobra fora ..
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia N95 8gb
Majka i punica Johna Terrya uhvaćene u krađi

Premda kapetan engleske nogometne reprezentacije John Terry zarađuje 140.000 eura tjedno, što je nešto više od milijun kuna, njegova majka Sue Terry (50) i punica Sue Poole (54) danas su završile u pritvoru za krađe.

Prema pisanju britanskog tiska gospođe su u prodavaonicama Marks & Spencer i Tesco otuđile robu i hranu u vrijednosti od 900 eura. Premda im je branič Chelsea kupio kuće u elitnom kvartu Oxshott u Surreya, u kojem i sam živi, zbog čega njegovu ulicu zovu "Terryjeva ulica", a na njegov račun su proputovale pola svijeta, to im očito nije bilo dovoljno, pa su se malo 'zaigrale' u dućanu.

Obiteljski odvjetnik Angus McBride cijeli je slučaj nazvao velikim nesporazumom, dok Terry nije želio ništa komentirati.

"Ne želim komentirati događaje koji nemaju veze s reprezentacijom i pripremama za utakmice protiv Slovačke i Ukrajine. Sve moje misli su okrenute prema reprezentaciji," kazao je Terry dodavši kako engleska reprezentacija nema pravo na pogrešan korak.

"Nakon što smo propustili europsko prvenstvo bila bi prava tragedija kada bi ostali i bez SP-a. Odlično smo startali i nemamo pravo na pogrešan korak," poručio je Terry.

Izvor: Vecernji list
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Jul 2025, 15:54:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.337 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.