Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako žene sa godinama menjaju sliku idealnog muškarca  (Pročitano 8356 puta)
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Qtek 666
Kako se ova tema pretvorila u priču o deci?

Ako ne menjaš sliku idealnog muškarca s godinama, onda nisi ni porasla.
E, sad, ako promeniš kompletnu tu sliku, ko što sam je ja promenila, onda, takođe, nisi kako treba.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Stigli smo od normalne pretpostavke da nadjes osobu zbog/sa kojom zelis porodicu do godina i toga da ako si zreo i u godinama kada ti drustvo kaze da je vreme za porodicu, ti onda trazis sa kim ces.  Smile

Ko to kaže?  Smile

Baš tada upadaš u faul. Takve odluke ti ne donose tata, mama i komšiluk. Da se ja pitam, postojao bi test zrelosti pre svakog stupanja u brak i produžetka loze. Mada, postoji i onaj momenat kada nisi ni svestan da si zapravo zreo ali si neodlučan, pa te situacija natera da se naprasno uozbiljiš. Pa i to ne ispadne loše.  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.13
Marko, moji postovi konkretno nemaju veze sa mnom.. me ni je lepo, kao sto sam vec rekla I bice mi lepo I dobro, sta god da me u zivotu zadesi, ako me razumes. Meni nista nije moranje I nema nikakvih tragedija. Tudji komentari mene licno ne uzrujavaju.

Ali kao sto sam vec naglasila, uzrujava me stav mase ljudi, koji misle da su sve zene koje su same sa 35 tako htele, jer su samozive ili nisu bile spremne na kompromise ili nisu stisle petlju, pa kud puklo.. toliko je ljudskih sudbina, da svi sad ovde razmenimo price iz zivota drugih, trebalo bi nam godinu dana.

previse se ruznih zasluga pripisuje zenama recimo..

ja sam ucelom svom zivotu srela samo par muskaraca sa stavom - ok mi je da se zenim pa da onda stvaram.. svi muskarci na koje sam nailazila bili su u fazonu da prvo sebi nesto stvore, pa onda brak I porodica.. I sta? Treba ih hvatati na bebu? Penjati im se na glavu? Silovati likove koji nemaju poredjane svoje kockice u glavi pricama o porodici?
Ja nisam iz te price.. uvek sam smatrala - kad bude vreme, bice. Ako nema znaci da nije bilo vreme.

Ne razumem zene koje padaju u dramu zato sto su same, ali iz mojih iskustava I saznanja, muskarci vrlo tome doprinose, svojim nespremnostima da se obavezu na mnoge obaveze.

Sto se tice samih kriterijuma.. moj jedini kriterijum za bilo kakav odnos dvoje ljudi kroz zivot je sklad kao posledica ljubavi i uvazavanja. Sve ostalo je nadgradnja. Ako toga nema, nema ni odnosa.
A to sto su danas kriterijumi da mora da zaradjuje hiljadu evra, ima stan I kola itd.. to su ipak kriterijumi u manjini.. ili ja definitivno zivim na drugoj planeti. Sve zene koje ja poznajem, zelele su brak I porodicu, sem dve koje su htele karijeru I zadovoljne su iako su same.

I sve one ili imaju porodicu I srecne su ili nemaju porodicu I nesrecne su.. ali ogromna vecina prosto nije imala srece u izboru. Neke su se razvele, uglavnom one koje su posto poto htele decu sa prvim koji se ucinio kao normalan.. neke su u srecnom braku, neke su I dalje u potrazi za nekim jer su ih muskarci ostavljali u njihovoj tridesetoj, posle niza godina veze.. toliko ima razlicitih sudbina.

I onda dodje neko I kaze sve su one sebicne, razmazene I cekale su princa na konju.. mislim zar nije to otuzna prica vise
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
Marko, moji postovi konkretno nemaju veze sa mnom.. me ni je lepo, kao sto sam vec rekla I bice mi lepo I dobro, sta god da me u zivotu zadesi, ako me razumes.
Ma Ok, razumem...

Citat
previse se ruznih zasluga pripisuje zenama recimo..
Pa sad, ja ih licno ne odvajam. Za svaku zenu koja "nije nasla pravog" imas kao pandan one muskarce sa stavom "bas me briga necu da se zenim" i kojima je highlight da u 40 godina izadju u klub i jure devojke od 18 godina ili ove sto si ti pomenula sa stavom da ne zele porodicu dok ne stvore savrsene uslove za istu.

Citat
Sto se tice samih kriterijuma.. moj jedini kriterijum za bilo kakav odnos dvoje ljudi kroz zivot je sklad kao posledica ljubavi i uvazavanja. Sve ostalo je nadgradnja.
Lep stav.  Smile

Citat
ali ogromna vecina prosto nije imala srece u izboru.
Slazem se, samo sto izbor kao izbor podrazumeva da imas broj nekih opcija od kojih ti odaberes onu za koju mislis da ti odgovara. A bezmali broj slucajeva losih stanja u vezi/braku i razvoda je posledica samog izbora tih ljudi a ne neke lose srece. Ali nikad se ne zna kako ce ispasti, jbg...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.041 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.