Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rame za plakanje - da ili ne?  (Pročitano 359 puta)
31. Maj 2005, 09:37:51
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Rame za plakanje - da ili ne?

Neki ljudi se nikada i nikome ne žale - ćute, trpe i pokušavaju da se sami izbore sa problemima. Drugi će o svakom svom problemu nadugačko i naširoko raspredati - a problema im, čini se, uopšte ne manjka (kod takvih osoba ne važi pravilo da od viška glava ne boli, jer će vas sigurno zaboleti glava ako stalno slušate o raznoraznim problemima koje imaju). Postoje, naravno, i sve moguće varijante između. Postavlja se pitanje: da li pričati drugima o svojim problemima, ili ih ne "gušiti" time?

Neki smatraju da je sasvim u redu da svoje probleme i brige podele sa bliskim osobama, i puno im znače savet i podrška koju tom prilikom prime. Isto tako, rado će saslušati one kojima je potrebna pomoć, posavetovati ih kako da reše problem, ili samo saosećati s njima, ukoliko je to ono što je njihovom sagovorniku potrebno.

S druge strane, postoje osobe koje osećaju odbojnost prema ideji da zamaraju druge svojim problemima. Neki od njih neće biti skloni ni tome da slušaju o tuđim problemima; tu se najčešće radi o tome da su imali loše iskustvo sa osobama koje samo o sebi i svojim problemima pričaju, ništa lepo da spomenu, plus neće ništa ni o kome drugom da čuju. Ima i onih koji, mada ne vole da pričaju o svojim problemima, rado saslušaju bliske osobe kada su im potrebni pomoć i podrška.

Najbolja i najzdravija varijanta je, čini se, nešto u sredini. Ukoliko probleme uvek držite u sebi, možete se osećati jako loše i usamljeno - nije baš lep osećaj kad ne možete ni sa kim da podelite ono što vam je na duši. Opet, ne treba ni preterivati i svojim problemima konstantno zamarati druge - ljudi, u principu, imaju i nešto drugo da rade u životu osim da slušaju nečiju kuknjavu, plus slušanje o tuđim problemima nikad nije prijatno. Podrazumeva se da slušanje i podrška treba da budu uzajamni - apsolutno je najgora varijanta kad neko konstantno kuka na sve živo, a neće nikoga da sasluša jer su mu tuđe priče dosadne.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Zavisi, ponekad mi je bas lakse kad nekom ispricam sta me muci, a ponekad mi bude gore, nekako kao da taj problem zato sto sam ga ispricala dobije jos vece dimenzije. Sve dok ga ne pretvorim u reci on kao da ne postoji,osim u mojoj glavi, a posle toga postane realan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
rame za plakanje nudim uvek, a jako me boli kada nekom nesto ispricam jer mi je potreban savet ili podrska ,a on/ona to kasnije upotrebi protiv mene ili kada se  izvrne ruglu ono sto me tisti. Ako mi treba rame za plakanje, ja ne trazim da neko obavezno resi moj problem...ponekad je dovoljno da me pazljivo saslusa i iskreno odgovori sta misli pa da odmah bude lakse.
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.