Откако је кренула тема.. причаш глупости..покушаваш да провоцираш.. онда то пребацујеш на друге теме.. па се после тога жалиш да ја започињем провокације.. а ни на једној теми те нисам споменуо..
У чему је проблем не знам.. нећу ни да сазнам.. пријављивао сам не знам ни сам колико пута твоје досадне постове.. данас такође.. али драги супервизор није хтео да реагује.. не знам шта друго преостаје него да се направи спам на теми.. и онда после испадне да ја спамујем јер ми је то занимљиво.. јап.. уживам..
Najbitnije mi je da ti zapišaš svaku temu bez obzira da li je za tvoje godište ili nije i da upozoravaš ljude da li su napravili dupli post, ili postovali previše vesti na Zanimljivostima, jer si ti hteo da postuješ.
Mali, kvaran si, ljigav si, dvoličan si, bezobrazan si i razmažen. Jedno je sigurno - cvećka nisi.
« Poslednja izmena: 03. Feb 2013, 02:10:35 od BlizzardJakkal »
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti