Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Jan 2026, 01:29:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako se postaviti?  (Pročitano 1603 puta)
24. Jul 2007, 03:29:25
Hronicar svakodnevice

It's my life and it's now or never

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 656
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
Dopisujem se sa jednim deckom vec duuuuzeee vreme.Zaljubila sam se i pocela sam to da mu pokazujem.On prica kako se mi potpuno slazemo,kako nas je sudbina spojila,laska...Medjutim,pre nedelju dana nasao je devojku,a ta veza je trajala dva dana.Nije to ni pokusavao da sakrije,a ja sam se pravila da me to ne dotice,iako sam pucala po svim savovima!Oprostila sam,nista mu nisam prebacila,sve se nastavilo po starom.Ali,on je veceras flertovao sa drugom devojkom (bio je tu i neki "slucajni" dodir) iako sam ja sedela isuvise blizu njih.Na kraju je to drustvo otislo,a oni su isli zajedno.Naravno,cimao me je nakon nekog vremena.Sta da radim?Potuno sam poludela za njim,a ne zelim ponovo da gazim preko svog ponosa praveci se da nista nije bilo.
IP sačuvana
social share
Dosadan dan, padam u san, motam pedale nevidljive... Smiley)))
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
verovatno te smatra fizichki neprivlachnom . preporuchujem : odlazak u teretanu ,fitnes ,kozmetichar ..... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 656
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Meni je potreban savet,a ne da me neko zeza!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
 Smile Smile moji saveti su vrlo ozbiljni ,narochito kad se smejem  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Da li ste vas dvoje do sad osim dopisivanja imali neke druge, stvarne kontakte? Ako ste se sreli i on je posle toga startovao drugu, onda leda na glavu pa traži drugog.

Ako se niste sretali onda je sledeće pitanje da li je on inicirao ikad kontakt u živo? Jeste a ti si odbila? Pa onda ti treba da iniciraš sledeći kontakt. Nije, onda opet zaboravi na njega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Jeste se vi upoznali u RL?  Smile

Ugl, da ne ponavljam isto :

Da li ste vas dvoje do sad osim dopisivanja imali neke druge, stvarne kontakte? Ako ste se sreli i on je posle toga startovao drugu, onda leda na glavu pa traži drugog.

Ako se niste sretali onda je sledeće pitanje da li je on inicirao ikad kontakt u živo? Jeste a ti si odbila? Pa onda ti treba da iniciraš sledeći kontakt. Nije, onda opet zaboravi na njega.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Ja u tvom slucaju bih mogao samo da kazem ovo (moj licni stav): nemoj da gazis preko svog ponosa i, bas zato sto si zaljubljena, ne dopusti da on to iskoristi da bi bila samo jos jedna recka u (njegovom) tefteru. 
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
Preporuchujem plavushama, a i ostalima da pazljivije citaju sta je devojka napisala.

Ocigledno da je bilo realnog kontakta, a pre toga virtuelnog.

Dakle, zaljubili ste se u tu osobu, i nakon nekog vremena otvoreno ste poceli da joj pokazujete svoja osecanja. Zaljubljivanje van realnog sveta, ukazuje na to vas zivot nije ispunjen emocijama, i harmonijom u dijadi musko-zensko. U dijadi odnosi mogu biti komplementarni, asimetricni, i reciprocni. Afektivne veze, mogu biti pozitivne, negativne, i ambivalentne. No, da vas ne bi davio vecini nerazumljivim terminima, dijada je grupa sastavljena iskljucivo od dve osobe, medjusobno emotivno povezane.
Vasa prva greska je sto ste otvoreno pokazali osecanja nekome koga niste poznavali licno, jer tada  kod spomenute osobe dolazi do zasicenja. Sve te price kako vas voli, kako vas je sudbina spojila, kako ste predivni, deluju idilicno, ali kao sto znamo idila i savrsenstvo ne postoji, te je on uprkos slepom verovanju "sudbini", vasim vrlinama, nasao drugu osobu, za koju se emotivno nije vezao, te su raskinuli posle par dana.
Kazete da nije to pokusavao da sakrije od vas, tako da bih ukljucio i mogucnost da je hteo svesno probudi ljubomoru u vama.

Vasa druga greska, koju bih vas iskreno savetovao da ne ponavaljate, jeste sto spomenutoj osobi niste nista prebacili, i ponasali kao da se nista nije desilo. Vaseg parntera to cini emotivno superiornim, i podsvesno stvara utisak da ce to ponovo moci da radi, a vi se naravno necete buniti.

Nakon svega, usledjuje jos jedan negativan dogadjaj, neposredno u vasoj blizini, koji opisujete kao "flert sa slucajnim dodirima", koji u vama ponovo budi osecaj ljubomore i beznadja, te postajete jos vise uzrujani kada vas partner sa spomenutom zenskom osobom napusti prostoriju u drustvu. To budi razne misli....

Proslo je neko vreme, doticna osoba vas je cimala, verovatno sa zeljom da ponovo uspostavi kontakt, i sa podsvesnom mislju da ste primetili, i da necete reagovati na "flert i dodire".

Ceo niz dogadjaja je posledica vase subjektivno obradjene situacije, autisticne logike, i slepog verovanja u reci vaseg partnera koje opisujete kao "laskanje".

Moj strucni savet bi bio, posto je ocigledno da ste zaljubljeni, da pokusate da razgovarate sa tom osobom, da mu kazete da ste ljubomorni, da niste u stanju da podnosite flertove, dodire, veze na dva dana, i da bi sa tim trebalo da prestane ukoliko zeli da vas zadrzi. Tme cete se staviti u "poziciju broj A", i od prevarene, ljubomorne, i zene izneverenih ocekivanja postacete osoba za koju ce morati, ili ne morati da se odluci. Vrlo je bitno da mu to stavite do znanja, jer cete time srusiti podsvesne iluzije da moze da radi sta hoce, kad hoce, i sa kim hoce.

Dakle, u celini sam misljenja da bi trebalo da mu oprostite, ali ukoliko se ponovi jos neka "ekscesna" situacija, ni u kom slucaju ne bi trebalo gaziti preko svog ponosa, dozvoljavati mu da radi sta hoce, jer time ne postizete nista, sem omalovazavanja sebe, i spustanja svog morala na dno.

IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 656
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser

Naravno da smo se sretali,poznajemo se vec par godina.Sinoc smo i pricali na kratko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
preporuchujem crnkama da obavezno prochitaju i pokushaju da shvate : taj dechko se druzi s ovom bojanom ,pricha joj o svojim ljubavnim dozivljajima ,jednom rechju dozivljava je kao druga - da ne kazem ortaka ... Smile

ochigledno nema neke fizichke privlachnosti s njegove strane. jedino shto bojana moze da preduzme je da pokusha da se malo sredi kao shto sam vec napisao . ako ni to ne upali ,od toga nema leba .... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Jan 2026, 01:29:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.