Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jun 2025, 22:56:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako se opuštate  (Pročitano 4925 puta)
27. Jan 2006, 07:03:28
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Kako se opuštate

U svetu u kojem vladaju stres i stresne situacije koje uznemiravaju čoveka ključno je pitanje kako naći dobru priliku za opuštanje. U stvari, više ni to nije toliko bitno, jer se problem uvećao u međuvremenu. Priliku za opuštanje je lako pronaći, ali je pitanje da li savremeni muškarac uopšte može da se opusti zbog tempa koji mu zadaje moderan život.

Oni koji se deklarišu kao previše emotivni imaju najviše problema. Njih svaka promena može da izbaci iz koloseka. Razlog tome je užurbanost i nestrpljivost koja se s poslovnog plana prenela i na onaj najvažniji - privatni. Onda je teško naći vreme za opuštanje, a i kada se nađe neki slobodan trenutak, introspekcija i duboko razmišljanje ne čine se kao dobro rešenje. U redu je ako volite da obavljate više poslova odjednom, dok tražite način da nešto obavite još efikasnije i još brže, ali budite uvereni da će vam pre ili kasnije sve to dosaditi. Ako ni zbog čega drugog, onda zbog toga što vas preterana žurba nije dovela do željenih rezultata.

Ne bi bilo loše da uključite racionalnost u igru. Malo hladnokrvnosti pokazaće vam da je moguće izaći na kraj sa svakim problemom. Niko ne voli neprijatna iznenađenja, a svi vole da uvek imaju kontrolu nad situacijom. Verujte samo u ono što sami vidite ili u ono što je naučno dokazano. Pošto je naučno dokazano da odmor prija telu i duši - počnite da ga praktikujete.

Ne morate da odlazite u šetnju i ne mora da vam prija boravak u prirodi, dovoljno je da umete da se "isključite" i da posvetite svu pažnju sebi i svojim potrebama. Budite otvoreni za nova iskustva i uvek spremni da proširite svoja saznanja o sebi i svetu koji vas okružuje. Neka vas ne interesuje samo ono što je na površini, budite pažljiv posmatrač i mudar sagovornik. Tragajte za smislom i trudite se da najpre shvatite sebe, a onda i druge.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Setnja kraj mora u bilo koje doba godine.Ljeti postoje plazni barovi,pa se spustim na lezaljci tik do obale,narucim hladno pivo,gledam zalazak sunca i posmatram zgodne tipove kako ginu za odbojkaskom loptom... Smile.Telefon mi je iskljucen.U pozadini se cuje dobar dzez,ali tek toliko...da bi mogli da se cuju talasi...i boli me...savrseno me boli sto Madjarska nema more Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Tehnika "Garfild"

Umotam se u cebence i dzonjam!
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
meditiram...a ponekad i blejim u totalno beo zid i "brisem" sve stresno sto imam u glavi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
hodanje po ivicnjaku
koncentrisem se samo na to da ne zgazim sa strane....... Smile

ali vodim racuna da me ne tresne neki auto  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8587
Zastava Donji Mojmilovo
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia E pedes&#039
pokupim drugare,nakupujemo piva,sednemo u chamac i plovimo dunavom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

pain is temporary-pride is forever! *8 )=

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 177
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
roknem kesh za neki house zurkicu, ali KVALITETNU, najvise mi prija DEEP HOUSE! Onda udjem i cim mi lik na ulazu cepne kartu, pronadjem idealno mesto za djuskanje, pronadjem se najbolje chuje, zatvorim oci i plesem dok sve negativno ne istresem iz sebe!
a kad se zurka zavrsi onda otvoris oci kazesh: "zar je vec kraj?"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
setnja pored vode me smiruje..
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

zažmuri brzo i za tren ćeš videtikako izgleda mrak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 25600
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Sagem vrrrrrr
treniram, zamisljam andjele
IP sačuvana
social share
ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G

tu eres un pecado mortale
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
muizika koju volim..do daske..i sto vise fizicke aktivnosti...
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jun 2025, 22:56:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.