Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 01:40:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: kako razbiti monopol telekoma?  (Pročitano 4741 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
onda cemo skapavati i to vise nego sto smo navikli!
a i ko nas jebe, kada smo stoka!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K750 on Linux
Kako razbiti monopol telekoma?
osim ako ne krenes da razvlacis zice po srbiji i postanes novi "davalac usluga" -nikako

kad se setim kao je bilo pre 3 godine....
sto se tice interneta kod nas je sad super i sto se tice cene i usluge
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
procenat od cega, privatizovane kompanije?
mogao bi da sanja, i on, i svi ostali!

У процесу приватизације...  Smile
Али нисам мислио на то, него баш на део "зашто се не приватизује"... Што мислиш да је Ђиласу много зинула гузица за министарство телекомуникација?  Smile

П.С. Уосталом, ти си сам крив што нећеш да будеш директор (приватизоване верзије)...  Smile

Супер у односу на шта? Цене у неким европским земљама су мислим смешне (на основу прича људи и нешто читања) у поређењу са нашим ценама... (однос квалитет сигнала / цена наравно)

А код нас је ето и у сфери кабловског интернета дуго СББ држао монопол... и пљачкао невиђено...
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
evo sta mi je rekao prijatelj iz hrvatske:
"
Iskon nije više toliko popularan - jer ga je kupio HR T-com, donedavni monopolist ovdje. Donedavni = mislim do prije 2-3 godine
Danas je nekoliko operatera fiksne i nekoliko mobilne telefonije ovdje.
Činjenica da to spušta cijenu ... tako da danas, uopće više ne brinem oko telef. računa, kao prije
Jedini pravi konkurent T comu, ovdje je VIP, što u mobilnoj, što u fixnoj mreži. Nešto je skuplji, ali uvijek napredniji i "orginalniji"

Ako te zanima, moj obiteljski, mjesečni račun za fixni telefon + ADSL 5 Mbps, otprilike je cca. 15-20 Eura, ako žena puno ne razgovara s inozemstvom ... Internet neograničen, zbog sina ...
mnogi uzimaju Max TV - to je još + 7-8  Eura (dobiješ preko 50 TV programa + videoteku). Na taj način izbjegavaju antene, kablove i sl. sranja. To je sve T com
Mobitel mi je konkurentski VIP, a preko ljeta i Vodafone mobile Internet ... prosječno mjesečno cca. 20-40 Eura(bežični Internet za laptop 1,8 Mbps)
Ostali su jeftiniji, ali nekvalitetniji, tj. nisu se još dovoljno razvili ...
"
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K750 on Linux

Супер у односу на шта? Цене у неким европским земљама су мислим смешне (на основу прича људи и нешто читања) у поређењу са нашим ценама... (однос квалитет сигнала / цена наравно)

А код нас је ето и у сфери кабловског интернета дуго СББ држао монопол... и пљачкао невиђено...

super je u odnosu na to kako je bilo pre tri godine
mi nismo evropa niti cemo ikad biti (ne samo sto se tice  interneta)
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Kako razbiti monopol telekoma?

Smile
Neznam - i kod nas, u HR, je to teško išlo ... ali, kad je krenulo, cijene padaju, svaki dan - istovremeno, kvaliteta puno bolja

U fixnoj telefoniji, dojučerašnji monopolist T-com, sada (mislim u zadnje dvije godine) ima nekoliko konkurenata
U mobilnoj mreži, glavni konkurent - je već 5-6 godina VIP Vodafone, istina, nešto skuplji - ali puno kvalitetniji !
Također, danas je i u mobilnoj mreži još nekoliko firmi.
Ja im niti  imena ne stignem upamtiti ...
Najvažnije od svega je ponavljam, to, da cijene što impulsa, što uređaja, Interneta, kabelskog TV-a ... svega preko raznoraznih telefonskih kompanija, doslovce padaju svaki dan
Zasićeni smo reklamama u stilu: "dođite kod nas - sve je besplatno prvih mjesec / dva ... samo dođite "  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Najvažnije od svega je ponavljam, to, da cijene što impulsa, što uređaja, Interneta, kabelskog TV-a ... svega preko raznoraznih telefonskih kompanija, doslovce padaju svaki dan

То се зове конкуренција... које код нас нема...  Smile

IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Chaos, panic, & disorder-my work here is done!

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 5472
Zastava Belgrade, Over the Rainbow :)
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
E sad kad pomenuste Telekom iliti moju omiljenu firmu...kako bi im se ja rado #%@$%^$#^@^$ majke i splaila ih..

Pre par godina dok sam jos aktivno putovala i isla na teren sa UN-om, krenu meni da stizhu nenormalni rachuni za telefon tipa 1000e.
ja se jelte, zabezeknem jer sam kuci bila mozda 5 dana mesecno i za to vreme i da sam spavala na telefonu, nije bilo moguce da napravim toliki telefonski rachun.
Odem ja da se zalim na toliki rachun a gospoda mi izjave da je MOJ listing poslovna tajna!!  Smile
Na to ja krenem da cimam ljude koje znam iz Telekoma i da pokushavam da ustanovim sta se tu desava.
Na kraju se ispostavi da je moj komsija (aka radnik Telekoma) mrtav ladan skontao da ja nisam tu i mirno se prikljucio na moj telefon i izivljavao se na nagradnim igrama.
Rachun je na kraju platio on, ali je takodje ostao da radi u centrali..
Lek protiv Telekoma?..Benzin i pakovanje sibica sto se mene tiche!
IP sačuvana
social share
Im your only friend
Im not your only friend
But Im a little glowing friend
But really Im not actually your friend
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Твој комшија криминалац нема баш много везе са темом, али ајде...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
Ne moze biti konkurencije u svim strukturama privrede.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 01:40:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.331 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.