Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 22:16:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako postupiti?  (Pročitano 7197 puta)
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
SonyEricsson W800i

Sad ide ona 'put do pakla popločan je dobrim namjerama '

Iz najbolje namere je zamalo pukla veza drugaru,jer su ga videli da je bio zagrljen sa svojom sestrom,pa su kokoske brze-bolje otrcale-e ovaj te vara,celo vece bio sa nekom,ju ju.
Kazem-neka gleda svoja posla,pogotovo ako je nesto ovako sitno,i plus

Ona zna moje mišljenje o tome i prije nego što sam čula to komentiranje, ali je i njoj dosta da joj "solimo pamet".

.
Posle ovoga je devojka jasno dala do znanja da se klone.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Nokia 
dobro,ne kažem da nema toga,ima i te kako

samo sam dala moje mišljenje iz ugla mojih prijatelja i mene,jer se dobro poznajemo. i tu je sve čisto

odoh sad,srećo Sardelice i to dvoje  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 147
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mora da joj kaže,šta da čeka da ova udari glavom o zid? je l joj vraća za nešto pa treba da ispadne ovca? reci joj,poslušaj mene avetnu

razmišljam da joj baš ozbiljno objasnim da razgovara s njim. možda ne bi bilo učinka da joj kažem tj. ne nekog većeg, osim što ne bi nama više govorila ako se npr. ide naći s njim i što bi joj loše utjecalo na samopouzdanje. postoji i ta mogućnost da to nekako opravda i ne pita ga išta. npr. danas je imala dogovor s frendom. ovaj je nazvao da li hoće na piće. pristala je. bila je kratko s frendom i otišla se naći s njim. savjetovala sam joj da ga ona sad malo otkanta (preko vikenda nije reagirao na ,mislim, poruku i poziv). ona to zna, ali ne može. znam i ja, lako je biti pametan za druge.

sofija, ja te razumijem. smatram da su iskrenost i/ili otvorenost jako bitni. politika ne miješanja nije uvijek dobra. npr. ako miješanjem možeš pomoći slučajnom prolazniku na cesti, zašto ne? treba procijeniti gdje pomažeš.
u ovom slučaju nisam sigurna da li bi htjela da mi sve kažu, ali na neki način - da. opet, njoj je dosta da joj bilo tko od nas išta govori. ipak, tip je ispao totalna budala tu večer i zapravo ju dosta uvrijedio tj. najviše sebe.
hvala sofija na savjetu. Smile

« Poslednja izmena: 30. Maj 2012, 02:12:24 od srdelica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Nokia 
nema na čemu,svako dobro  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
Citat
Ona zna moje mišljenje o tome i prije nego što sam čula to komentiranje, ali je i njoj dosta da joj "solimo pamet".
Ovo dovoljno govori o tome da ne treba da se mesas jer ce se samo naljutiti na tebe.

Pusti je, neki ljudi moraju da "udare glavom od zid" da bi se opametili. Nemoj da joj pricas nista ali kazi joj iskreno ako te pita nesto o tome i to je to.
Bravo bre Mare,uvek gi potrefis dje treba!  Smile
Hvala, hvala.  Smile

razmišljam da joj baš ozbiljno objasnim da razgovara s njim. možda ne bi bilo učinka da joj kažem tj. ne nekog većeg, osim što ne bi nama više govorila ako se npr. ide naći s njim i što bi joj loše utjecalo na samopouzdanje. postoji i ta mogućnost da to nekako opravda i ne pita ga išta. npr. danas je imala dogovor s frendom. ovaj je nazvao da li hoće na piće. pristala je. bila je kratko s frendom i otišla se naći s njim. savjetovala sam joj da ga ona sad malo otkanta (preko vikenda nije reagirao na ,mislim, poruku i poziv). ona to zna, ali ne može. znam i ja, lako je biti pametan za druge.

I sta ti ti ovo boldovano govori o tome sta treba da uradis?  Smile

Shvati da nekim ljudima ne vredi pricati. Jeste to iz najbolje namere i mislis da je to dobro za nju i da ne treba da udara glavom kroz zid, ali napravices samoj sebi probleme. Em ide glavom kroz zid, em te ne slusa ic, em ces na kraju ti ispasti neko ko "staje na put njenoj sreci".

Ostavi se toga, i ako te pita za savet savetuj je kako ti volja, ali nemoj da se mesas. Ona sa tim momkom ima sta ima(ako je takva situacija pretpostavljam da nesto izlaze ili su se mozda smuvali pa su "tajno" ili tako nesto), to sto ces joj reci da on o njoj(mozda, posto je stvarno rekla-kazala) ne misli bas dobro nece doneti previse dobra. Nece te saslusati, a mozda ces pokvariti prijateljstvo tim. To "otvaranje ociju" ne znaci previse ljudima koji su zacrtali nesto kao ta tvoja i koja vam otvoreno kaze da se ne mesate i da je to njena stvar. Tako da ostani uz nju i savetuj je, ali se ne uplicite u to. Shvatice i ona sama neke stvari(verovatno), ali nazalost takvim ljudima je to potrebno da shvate na tezi nacin...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Samsung Galaxy S Advance
Ako imash pokrice u pogledu "jednom sam joj neshto rekla na tu temu, ona se naljutila i rekla da nishta vishe o tome od mene ne zheli da chuje" - onda nemoj ni da joj kazesh.

A ako se naljutila jer istina boli, i nije ti udarila embargo za dalje infomracije, veoma je bitno da si to shto je on rekao chula iz prve ruke jer informacije tipa rekla/kazala zaljubljenima do ushiju (kakvom opisujesh svoju drugaricu) ama bash nishta ne znache i verovatno vode svadji.

I slushaj, ono najbitnije, verovatno ce se on i izvuci i naci opravdanje za to neshto shto je rekao (jer ako nemash opravdanje, izmislish ga), i verovatno ce onda drugarica da ti kazhe kako si ti u stvari pogreshila (jer je zaljubljena u njega), ali ako si sigurna u to shto si chula i ako bi i sama volela neko da ti kazhe tako neshto da je chuo za tvoju simpatiju/dechka, reci joj pa ce ti bar savest biti chista...

A za ubuduce, ukoliko do embarga i dodje zbog ovakve situacije, bice ti lakshe jer ces znati shta da chinish i koliko lichno da primash stvari koje se tichu nekog drugog...

Jeste da se najbolje uchi "glavom u zid", ali to dolazi uz ono "budala uchi na svojim greshkama", treba to izbeci koliko i kako god je moguce i ostaviti to za krajnju meru... Pa ti vidi koliko ti je ta drugarica zaista dobra i da li je vredna da joj ublazavash taj "udarac" u zid... Tj. koliko puta se opekla na istu greshku...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 22:16:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.