Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 04:38:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako postupiti?  (Pročitano 7198 puta)
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
mob
Apple 5
Ovaj zaplet sam gledao u nekoj seriji  Smile samo ne mogu da se setim u kojoj  Smile
Uglavnom kresni se ti sa likom (Posto vidim da hoces) i posle se izvini drugarici,tipa nisam tela ili slicno  Smile
Dok sam lupo post uletela Munka ne slusaj ga  Smile
« Poslednja izmena: 30. Maj 2012, 01:16:40 od vasabi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 147
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
ovde na forumu ce ti reci da  je to savrseno nomralno ponasanje kad se parovi medjusobno pljuju pred drugim ljudima i da svi koji to znaju treba da gledaju svoja posla, jer je ocigledno da ti parovi tako odlicno funkcionisu i da je to sasvim normalno ponasanje, jer nema idealnih odnosa.. i vodjena tim saznanjem mogu samo da ti kazem da je njima super tako i da ti treba da gledas svoja posla i da ih ostavis na miru  Smile Smile

sve ok, ali nisu par. ne može se reći i da su neki prijatelji iako nekad dosta dugo sjede na piću. tip joj se nekad uopće ne javlja na pozive ili poruke, pa onda odjednom opet počne. sad je redovniji u javljanju, ali opet ignorira kad mu se ne da. ona se boji pitati da li išta više može biti od tih nalaženja. čeka i nada se.

vasabi, beži, ma kakvo kresanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
mob
Apple 5
 Smile Ti ga pozovi na pice i posalji mu SMS pa polako sticete i do kresanja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
SonyEricsson W800i
Citat
Ona zna moje mišljenje o tome i prije nego što sam čula to komentiranje, ali je i njoj dosta da joj "solimo pamet".
Ovo dovoljno govori o tome da ne treba da se mesas jer ce se samo naljutiti na tebe.

Pusti je, neki ljudi moraju da "udare glavom od zid" da bi se opametili. Nemoj da joj pricas nista ali kazi joj iskreno ako te pita nesto o tome i to je to.
Bravo bre Mare,uvek gi potrefis dje treba!  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Nokia 
mora da joj kaže,šta da čeka da ova udari glavom o zid? je l joj vraća za nešto pa treba da ispadne ovca? reci joj,poslušaj mene avetnu
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
SonyEricsson W800i
mora da joj kaže,šta da čeka da ova udari glavom o zid? je l joj vraća za nešto pa treba da ispadne ovca? reci joj,poslušaj mene avetnu
Ne treba da se mesa,jer ce na kraju ona ispasti negativac,jer se,naravno,mesala gde joj nije mesto(cak i da je iz najbolje namere)  Smile
Lepo je rekao covek-neki ljudi bi trebalo da udare glavom o zid,jer u suprotnom nikada nece nauciti kako da se ponasaju.
To je taj fenomen "dobrih" drugarica.Uvek sve znaju za druge,uvek lepo dodele savet,i tako je puklo mnostvo dobrih veza.Pusti bre ljude da sami sebi kroje srecu,pa ako se zeznu-nece umreti covece,samo ce iz toga nauciti da bi trebalo da bude obazrivija,i da pocne da ceni bolje muskarce,ljude,jer,takve hvalisavce lako covek uoci  Smile
« Poslednja izmena: 30. Maj 2012, 01:43:53 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Nokia 
Ne znam,nije moje ali čim pita ovdje,pita sve nas..polazim od sebe,da mi neko sa kim imam nešto laje iza ledja,a da mi to prijateljice znaju i ćute da se čo'če,ne naljutim...znala bih kako bih  Smile

nije tu bitno da nekom daš lekciju,nego da brzo reaguješ.prijatelju  pametuješ kad ste nasamo
« Poslednja izmena: 30. Maj 2012, 01:43:41 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
SonyEricsson W800i
Ne znam,nije moje ali čim pita ovdje,pita sve nas..polazim od sebe,da mi neko sa kim imam nešto laje iza ledja,a da mi to prijateljice znaju i ćute da se čo'če,ne naljutim...znala bih kako bih  Smile

nije tu bitno da nekom daš lekciju,nego da brzo reaguješ.prijatelju  pametuješ kad ste nasamo
A zamisli situaciju gde si ti eto,resila da pomognes,i njima se desi da se smuvaju,pa to pukne,jer mu ona eto prebacuje te neke stvari koje si ti ranije rekla...Pa onda ide fazon-ma sto je ova uopste i govorila.
Ili situacija da se ispostavi da je ta treca devojka lagala da je on pricao lose o ovoj,pa da na kraju ti budes kriva,jer se njih dvoje nisu smuvali.
Na kraju krajeva,cak i da nisi kriva,ljudi ce pre optuziti tebe za lose,nego sto ce sebe.Pa pobogu,nije u pitanju prevara,nego samo stvar rekla/kazala.
Ostatak sam editovao u proslom postu,pa pogledaj...
IP sačuvana
social share
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
mob
Apple 5
Ma bre njoj se svidja drugaricin decko ili drug i to je to  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Nokia 
e to ti je kad su ljudi somovi

i ko se ljuti jer mu neko misli dobo,taj je isto budala.
Sad ide ona 'put do pakla popločan je dobrim namjerama '
neka bude..meni je ovo najprirodnije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 04:38:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.