Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako odrzati musko-zensko prijateljstvo kada je jedno od njih dvoje u vezi  (Pročitano 7715 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
LG 4X HD
To sto ce ona naci decka ne znaci da vishe nece imati vremena da se vidja sa tobom ako ti je tako dobra drugarica kao sto kazes,mozda nesto manje nego do sada ali na to se navikni.
Najbolje je da i ti nadjes devojku pa ti nece toliko nedostajati a mozete i da se druzite i izlazite u cetvoro.To sto ce se ona smuvati sa nekim tipom ne znachi da ce sa njim provoditi 24 sata dnevno,uostalom ne mozes ochekivati da cerlog zivota bude samo tvoja drugarica i da nikad nema decka,a isto vazi i za tebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Who the fuck is Bugs Bunny?!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
Zastava Beograd, trenutno...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6630
Citat
prva stvar koju sam uradila kada sam zapocela jednu ozbiljnu vezu bila je da sam njemu stavila do znanja da nema sanse da biram izmedju svojih prijatelja i njega, da on nikad ne moze da stanje izmedju nas, a s druge strane moj prijatelji znaju da ne mogu da mi se mesaju u vezu, a kad pravim greske ili mi je potreban savet, obraticu se njima, ali da ih necu bezrezervno slusati...

Citat
svesna sam da ljubav moze da dodje i prodje, a da prijatelji ostaju...

E, to je prava drugarica.
IP sačuvana
social share
"Бог вас клео, погани изроди, што ће турска вјера међу вама?"

Remember, if you shake it more than twice, you're playin' with it!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile moze ljubav i da ostane... a i prijatelji mogu da dodju i prodju... ima tu raznih kombinacija
svega ima na ovome svetu

sve u svemu, nemoj se postaviti posesivno, poslusaj cika-arlekina  Smile
bilo bi ipak malko bezveze da nijedno od vas nikad nema nikoga, zar ne?
lepo je imati dobrog prijatelja, ali je lepo i voleti... jedno ne iskljucuje drugo
 odnosi se i na tebe i na nju

Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
jbg.. govorim iz svog iskustva... moji prijatelji ostaju... ljubavi dolaze i prolaze.. i ne potresam se bas preterano zbog takvog stanja.. Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6630
Pa da, ali treba imati dobrog prijatelja, koji tvog novog decka nece gledati kao smrtnog neprijatelja. Iskreno, mislim da mi ne bi bilo svejedno, ali ako dobro upoznam njenog decka, i shvatim da je ok lik, u redu, ali ako je neki mamjun tu bi vec bilo malo drugacije... Ali i u tim situacijama treba biti oprezan, jer, ako povredis njega, povredices i nju...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 288
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung X430
Mislim da svi bar jednom budu u takvoj situaciji.Ja ne razumem kako neko ne moze da shvati da imam druga koga znam od malena,da mi je kao brat i da je nama jednostavno nezamislivo da od prijateljstva bude nesto vise?Svako od nas vodi svoj zivot,naravno izlazimo,druzimo se,zezamo... a ako moj decko ne moze ili nece da prihvati tu cinjenicu,onda je slobodan jer ipak mislim da su te veze prolazne a prijatelj nekad ostaje i za ceo zivot.Isto mislim i za muski pol,zasto ne bi mogao da ima drugarice dok je sa mnom u vezi?meni je to glupo,da se neko lisi prijatelja zbog neke prolazne veze...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile nensi, 
momak se pita sta ce biti sa njihovim prijateljstvom ako njegova drugarica bude imala momka...  hoce li ga zanemariti ili prorediti vidjanje s njim
on trenutno nema devojku, i koliko kapiram, nema nesto ni potrebu za vezom, a puno vremena provodi sa tom drugaricom
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
kapiram ja to, nego plasim se ako bi bila sa njim u vezi da bi za vreme te veze bila pauza u nasem drugarstvu, sto bi me stvarno pogodilo.

Nisi me dobro shvatio...postoji mogucnost da ona oseca prema tebi nesto vise, pa pricajuci ti o tome kako je muva neko drugi testira tvoju reakciju. To je vrlo moguce, jer, kako kaze mirjanammm ne verujem u musko-zenska prijateljstva preterano. Skoro uvek se desi da se posle izvesnog vremena jedan zaljubi u onog drugog.
vrlo lako moguce..sa ovim se moram sloziti..a cini mi se da ni ti bas nisi ravnodusan..pa sada Smile srecno
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia the best
he meni se cini da si poceo da prelazis granice drugarstva  Smile  Smile 
znas,ne mozes je drzati uz sebe,ne moze ona nikad nemati momka kraj sebe zbog tebe...al dobro to je ocigledno.
nego,ili je ti smuvaj da ti ne odleprsa Smile,jer ako ona tako utice na tebe bila bi ti idealna devojka zar ne? Smile
ili se pomiri sa tim da ima kraj sebe momka i naravno manje vremena za tebe.
ne mora da znaci da vise necete biti prijatelji,bicete ali verovatno ce biti drugacije nego ranije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6630
Citat
ne mora da znaci da vise necete biti prijatelji,bicete ali verovatno ce biti drugacije nego ranije.
Eeee, to "drugacije" mene muci...  Smile
Ja shvatam da je to sebicno, i mrzim sebe zbog toga, ali ne znam sta da radim... Smile
« Poslednja izmena: 08. Jul 2006, 09:58:09 od El fuego »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.