Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Jul 2025, 20:42:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nelegalne WEB teme  (Pročitano 3108 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
ma znam ja to i trudim se da ne pratim budale, ali jednostavno zivotno iskustvo mi je pokazalo da budale ovdje na balkanu najbolje prolaze, e to je problem!
Onda nemas dovoljno zivotnog iskustva... moje govori da svi na kraju plate sta su popili.

Citat
Mnogo me cudi zasto sajtovi rapidshare.com toliko poznati i nista ih ne pokusava dovoljno sprijeciti u sirenju piraterije!
Zasto bi?
Oni su servis koji nudi mogucnost hostovanja fajlova.
U tome nema nista nelegalno...
U postojanju mp3 formata za kompresiju zvuka nema nista nelegalno...
U postojanju divx kodeka za kompresiju videa nema nista nelegalno...
U postojanju morfijuma nema nista nelegalno...

Oni mogu da se koriste nelegalno, ali to nije problem sistema nego pojedinca...

Sistem je cak odlican...
Ako ga zloupotrebis oni ce svakom ko prilozi dokaz prava na neki materijal poslati sve sto treba o korisniku koji je to postavio Wink

Anti pirati se pre svega bore protiv onih koji na osnovu nelegalnih kopija ostvaruju dobit... dakle pustaju muziku u kaficu, pustaju filmove, prodaju filmove, naplacuju software, koriste software za ostvarivanje dobiti na neki drugi nacin i sl.. to sto neko privatno za sebe skida je problem koji sigurno nikad nece biti resen ni iskorenjen Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Rapidshare je smislio neko ko poznaje zakon. Posle je sve bilo stvar tehnike. Dakle- jel smem ja tebi da pozajmim najnoviji album od.... npr. 50 cent? Naravno da smem ali nigde ne pise na koji nacin ja to mogu da uradim. Evo ja sam pre par dana zavrsio rad na knjizi, mislim unajmljen sam za to, i narucioc iz Francuske je kad je sve to lepo primio on je sredio i preko Rapidshare dostavio firmi iz Marseja materijal koji od sutra ide u srejivanje za stampu. Znaci to je jedno namensko koristenje.

Pise li igde u zakonu da je zabranjeno da se ubije covek? Ne! Znaci li to da sad ajmo svi oruzije pa udri!

Otkud ti to da barabe odlicno prolaze? Sta sad radis, bas sada? Ako si malo sloboidan prosetak malo lokalno groblje. Videces divne spomenike profesora i sluzbenika ali i neke nove sveze ciji stanari odose tu nesto pre vremena.

Jos jednom- cestitam sto si postao clan kluba! Biti clan kluba na zapadu se jako ceni! Razmisjlaj pravilno.

Epitaf na jednom rimskog grobu:

"Ne htedoh ubiti"...

Smile 
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
HTC Touch Pro
svjestan sam ja toga
samo malo imajte u vidu srbija i rs/bih se dosta razlikuju
hvala:wave:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Jul 2025, 20:42:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.