Ja sam uvek prolazio na foru : profesore bio sam kod zubara, ako treba doci ce roditelji, nego su previse zauzeti. I onda se profesor smiluje i kaze: Ne treba, opravdano ti je :mrgreen:
ja bas ne bih mogla nesto preterano da ti pomognem. Nama nisu ni trebala opravdanja,razredna je pravdala sakomi kapom. Ja ne dodjem 2 nedelje u skolu, obidjem pola Srbije stopom, i kada dodjem u skolu razredna mi kaze da hoce da vidi roditelje, ja joj kazem docice, ona mi opravda i gotovo :mrgreen:
the sun is always brighter on the other side but heart and soul i left at home comitted suicide far away, far away, you're so far away from me but i'll be back one day
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.