Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uobičajene muške greške  (Pročitano 1085 puta)
06. Avg 2005, 08:04:13
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Uobičajene muške greške

Dajete sve od sebe da ostavite utisak na nju. Ponašate se onako kako mislite da će se njoj svideti i govorite joj ono što mislite da želi da čuje. Ali vam se nekako svi napori izjalove. Da li vam je ova priča poznata?

Dosta muškaraca zauzima određen stav prema ženama misleći da će tako nagnati vetar u svoja jedra. Plaču i izjavljuju ljubav da bi dobili nekoliko dodatnih poena. Ali, u suštini, kad preterate, ovakvo ponašanje, koje bi navodno trebalo da prija ženama, u stvari postaje ono što ih najviše nervira.

Sledi lista grešaka koje muškarci redovno čine. Ne dozvolite da vam veza propadne zbog zabluda. Dok pročitate ovaj tekst do kraja, znaćete bar šta ne treba da uradite da biste je osvojili i zadržali.

Prečesto je zovete

Velika greška ako želite da zadržite svoje dostojanstvo. Tako ne samo da postajete opsesivni i zavisni, ali njoj može baš da ide na živce. Ako ste uvek dostupni i na vezi, izgubićete tajanstvenost i nezavisnost koji umeju da budu veoma privlačni.Na svaka dva-tri vaša poziva treba da usledi bar jedan njen. Zbog prastarih pravila udvaranja, verovatno ćete vi nju češće zvati, ali morate da pazite da li ona uzvraća. Nemojte je zvati tokom njenog radnog vremena niti petkom ili subotom uveče.

Plačete

Toliko puta ste čuli da ona želi osećajnog muškarca zato otvarate slavinu kako biste je umilostivili. Greška. Tako izgledate emotivno i zavisno, možda i nestabilno. Kad cmizdrite, prestajete da budete muškarac u njenim očima. A o tome da je blamirate u javnosti da ne pominjemo.

Ako se nije dogodilo nešto tragično i vaše suze nisu iskrene, odustanite od plakanja.

Previše je tetošite

Nikad je nemojte izblamirati u javnosti. A serenade, očijukanje i ljubakanje mogu baš to da budu. Ne samo da će njoj biti neprijatno, nego bi i prijatelji i porodica mogli da navale na nju da raskine s vama. Ako vam je stalo do nje, sigurno ne želite da njeni najbliži misle da ste posesivni, ljiga ili budala.

Neke žene uživaju u pažnji, ali tim putem treba oprezno ići. Počnite sa poljupcem u javnosti, pa na osnovu te reakcije vidite da li možete da pređete na serenadu.

Tepate i pokušavate da budete slatki

To je ljigavo, kičasto, smešno, itd. Tepanje je za bebe.
Možete ponekad da gučete, ali neka to ostane među vama. Sem ako ona ne krene prva da tepa i jasno vam stavi do znanja da joj to prija.

Suviše se prilagođavate

Jeste važno da joj, s vremena na vreme, dozvolite da ona odabere koji ćete film gledati. Ali ako po 13. put gledate "Prljavi ples", u problemu ste. Treba da se prilagođavate do neke mere, ali ne smete biti beskičmenjak. Naročito je nemojte pitati za dozvolu da nešto uradite, jer tako stvarate odnos mama-sin, što sigurno nije ono što ona očekuje od veze.

Pokažite joj da umete sami da donosite odluke. Izaberite film, restoran ili TV program. To je u osnovi kompromisa - nekad ona odlučuje, nekad vi.

Preterano ste bliski s njenima

Možda joj to prija, ali do određene mere. Naročito na početku veze ona će želeti da vidi da vam ide dobro pre nego što u vaš odnos uključi porodicu i prijatelje.

Vaš kontakt i odnos sa njenom porodicom i prijateljima je nešto što se razvija vremenom. Budite ljubazni i prijateljski nastrojeni, ali nemojte očajnički nastojati da vas njeni smesta "usvoje".

Picanite se

Žena uglavnom ne želi da njen muškarac pred ogledalom provodi više vremena od nje. Nastojte da budete čisti i da dobro mirišete, ali ne preterujte sa kozmetičkim tretmanima i manikirom.

Prerano se zaklinjete na ljubav

Možda mislite da nema tog ženskog srca koje neće pokolebati jedno "Volim te". I tu ne grešite puno. Ali, ako to izjavite prerano, samo ćete je uplašiti. I naći ćete se u strašno teškoj poziciji ako vam ona ne uzvrati sličnom rečenicom.

Postoji vreme i mesto za sve. Ljubav izjavljujte kad osetite potrebu da to uradite, ne da biste je impresionirali.

Stalno pričate

Možda imate dobru žvaku, ali ako ne umete s njom da ćutite, onda morate da naučite da slušate. Neprestano brbljanje će je, pre ili kasnije, iznervirati.

Možda mislite da žene vole da razgovaraju sa svojim muškarcima, ali morate ostaviti mesta i za nju. Postavljajte joj pitanja i ne zaboravite da slušate. Setite se ponekad i da tišina zlata vredi.

Možda će trebati vremena i prilagođavanja da biste se oslobodili stereotipnih ubeđenja šta žene vole. Suština je u umerenosti. Ne morate do kraja da odbacite sve gore navedene greške, samo budite odmereni i sve će biti okej.
Priredila S. Ilić
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
Tek sad shvatam da je moje poznavanje muško-ženskih odnosa polovično. Smile  Kad pročim ovaj tekst mnogo mi je jasnije zbog čega su neke moje veze neslavno završile. Ipak, ostaje nedoumica: može li čovek iz osnova da menja sebe? Mislim da je to teško iz više razloga. Jedino što je realno jesu određene korekcije.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

programer po default-u

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 56
Zastava Beograd
mob
Nokia 6680
Svi mi toga svesni, ali kad stvarno odlepimo za nekom devojkom, toliko zelimo da je impresioniramo da bismo sve ucinili za nju i naravno pravimo takve greske. Ali ako je devojci stvarno stalo nece previse da se ljuti. U svakom slucaju slazem se sa greskom oko prerane izjave ljubavi, konstantnog zivkanja, a narocito oko zblizavanja sa njenim. Tu se najlakse moze opeci, jer dosta cura nije u dobrim odnosima sa svojima, pa kako narodna izreka kaze:"Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj". Zene su cudna bica i kad su toliki veliki ljudi pokusali da ih shvate i nisu uspeli zasto bi mi pokusavali.[flash=200,200][/flash] Smile
IP sačuvana
social share
Ne smeta mi sto sanjam na engleskom, ali me izludjuju nemacki titlovi...
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Citat
Plačete

Toliko puta ste čuli da ona želi osećajnog muškarca zato otvarate slavinu kako biste je umilostivili. Greška. Tako izgledate emotivno i zavisno, možda i nestabilno. Kad cmizdrite, prestajete da budete muškarac u njenim očima. A o tome da je blamirate u javnosti da ne pominjemo.

Ako se nije dogodilo nešto tragično i vaše suze nisu iskrene, odustanite od plakanja

Sve bih nekako podnela al ovo..... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

j never lose...j just choose not to win

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
slazem se Smile
IP sačuvana
social share
...burn,like fire in Cairo...

ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku...
p.s; Avionu Slomicu Ti Krila. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

:) :) :)

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 1203
Bogami sve je to ok dok ne ode u drugu krajnost, moj macan bolje da ovo ne procita jer ce da mu posluzi kao zgodan izgovor!
Kako god okrenes
                                        *Suština je u umerenosti*, mislim da je to verovatno najmudriji savet!
Smile
IP sačuvana
social share
Visoka sam 1. 68 cm, ne racunajuci oblake po kojima hodam!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
meni ovo ume malo da ide na zivce:

Citat
Suviše se prilagođavate
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 6861
mob
LG 
Meni sve od gore nabrojanog ide na zivcea,narocito plac. Odmah mi na pamet padne citat iz filma "Sjecas li se Doli Bel" : " Places p...., places" Smile
IP sačuvana
social share
Bolje je biti bogat cijeli zivot, nego jedan dan siromasan.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
he,he...mislim da autor ovo teksta smatra da je glavna caka u doziranju...filigrantski detalji...kad, sta i kako u pravim dozama , tako da se to i ne primeti ...u tom slucaju to je umetnost zavodjenja , a ne trapavost, a ako se pazljivo procita tekst, ili ono sto nije receno.... shvata se da autor smatra da nista od gore navedenog i ne mora da bude lose ako se uradi na pravi nacin, ili bi mozda vise voleli coveka koji ujutro kaze: ....mala...ja sam ti mramor kamen , a sad mars u kuhinju, vidimo se sjutra....... Smile...ovo gore je pravi svalerski vodic...kad vam kazem... Smile
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.