petar_86 E moj Petre,imas tako lepo srpsko ime,a srpski ne razmisljas.Uzecemo ti ovo na mladost.Verovatno si demokratski nastrojen ali si trenutno ateista. Mozda si to video od svojih roditelja.Ako postanes malo veci srbin nego sto jesi,uvideces zabludu u kojoj jesi.
petar_86 E moj Petre,imas tako lepo srpsko ime,a srpski ne razmisljas.Uzecemo ti ovo na mladost.Verovatno si demokratski nastrojen ali si trenutno ateista. Mozda si to video od svojih roditelja.Ako postanes malo veci srbin nego sto jesi,uvideces zabludu u kojoj jesi.
Znaci Srbin si ako glasas za radikale i eventualno dss ako se pokoravas Spc i mrzis Ldp. Strasno
" Ako znamo da smo za druge demoni zbog toga sto smo bili u svakom problemu, ako znamo da smo paradigma svakog zla u Srbiji, onda treba da shvatimo da nas cekaju kako bi nas unistili u prvom trenutku nase slabosti. I nemoj da mi govoris da to razumes. Pokazi. Nemoj da cutis kada lazu o tebi. Reci ne! Sto puta. Kad god otvore usta. Pogledaj sta su od mene napravili." Zoran Djindjic
Znaci Srbin si ako glasas za radikale i eventualno dss ako se pokoravas Spc i mrzis Ldp. Strasno
Srpstvo nema nikakve veze sa strankama. One samo dele i ovo malo naroda sto je ostalo.Postoji samo razlika,ko je kakav covek. Kako to mislis da se pokoravam SPC_u. To je ateisticko razmisljanje.Nije ona neka institucija,pa moraju svi da je slusaju. Ona je ziva crkva i pripada podjednako svim verujucim ljudima , koko obicnim ljudima tako svestenicima.Ja kao njen pripadnik,od svojih roditelja sam ucen da ne mrzim nikog, a kamoli neku stranku.
Pokusacu neku grubu podelu da napravim, kako narod glasa: verujuci SLS , SDPO, DSS , NS, deo SPO, deo DS , deo SRS, itd. ateisti deo DS, SPS, deo SRS, deo LDP, itd. komunisti uglavnom SPS, deo SRS, deo LDP, itd.