Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 16:25:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Od čega zavisi sreća  (Pročitano 1070 puta)
24. Feb 2007, 12:46:58
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Od čega zavisi sreća

Naša sreća često ume da zavisi od drugih ljudi i od prirode našeg odnosa s njima. Ako je to zaista uvek tako, onda nije čudno što nam se često dešava i sledeća situacija: kada jednom stignemo na cilj, to nam se više ne čini važnim. Ipak, taj put ka postizanju sreće pravi potencijal za plimu pozitivnih emocija, za uživanje u svakom trenutku. Postizanje sreće je savršena prilika za samospoznaju. Naš osećaj zadovoljstva uvek zavisi od potrebe da se dokažemo i da impresioniramo druge ljude, ali i sebe.

Zbog čega nauka potcenjuje značaj takvih motiva? Verovatno zato što još nije našla adekvatan način da ih izmeri. Ponekad nas srećnim čini i sam osećaj pripadnosti svom društvenom miljeu. To sigurno nije ključna stvar, ali oni koji uopšte nemaju takav osećaj, sigurno nisu istinski srećni i zadovoljni. Uživanje u snažnim društvenim odnosima može da bude ključno za nastanak osećanja sreće. To ne znači da je za osećaj sreće neophodno imati veliki krug prijatelja ili bogat društveni život. Ipak, činjenica je da je svakome potreban neko. Kada pogledamo svoj mali spisak srećnih trenutaka, svi oni imaju veze s drugim ljudima i ponekad je potpuno nemoguće objasniti kako tuđi trenuci sreće mogu da pređu na nas.

Najjednostavniji način za postizanje sreće jeste da se zapamti korisna informacija o jednom od najvažnijih načina da se povežemo s drugom osobom. Kada niste sigurni šta će usrećiti vašu bolju polovinu, najsigurniji način za obostranu sreću jeste vođenje ljubavi. Ako biste seli i pokušali da napravite rang-listu aktivnosti koje vas ispunjavaju, seks bi se sigurno vrlo visoko kotirao na njoj. Možda to zadovoljstvo ne bi bilo na prvom mestu, ali je više nego izvesno da bi se zadovoljenje seksualnih potreba našlo među prvih pet na listi. Iz perspektive proučavanja sreće, seks je možda najbolji praktičan savet, kako za vašu radost tako i za sreću osobe do koje vam je stalo.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Fenix

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1231
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung 
Nije dzabe receno da "krevet" resava mnoge probleme. Smile
IP sačuvana
social share
Fenix
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49778
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
naša sreća ne zavisi od rugih ljudi,

ona zavisi od nas.

Naš osećaj zadovoljstva uvek zavisi od potrebe da se dokažemo i da impresioniramo druge ljude, ali i sebe.
Izvor: Krstarica

Tako ćemo impresionirati samo naš ego i mislićemo da smo srećni, ali nećemo biti. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Fenix

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1231
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung 
Apsolutno tacno ali ima ih toliko puno koji bi tu srecu srusili,da prosto ponekad ne znam kako da si izborim sa tolikim zlom.Ja sam licno najsrecnija kada sam sama sa voljenom osobom i kad imam osecaj da mu pripadam,sto manje pokazivanja i dokazivanja pred drugim ljudima....
IP sačuvana
social share
Fenix
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49778
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
inače tekst je loše napisan, ja tu nigdje ne vidim izvor stvarne sreće

zelja za značajem (ego želja, samoukopavanje u iluziju o sreći), društvo (varljiva stvar, dok sam imo paro imo i drugara... znate tu pjesmu), sex (sekund-sreća)...

trebalo je opširno da se piše samo o ljubavi, o toplini koju pruža...
« Poslednja izmena: 25. Feb 2007, 00:22:28 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
...i o nemerljivoj sreći u svakom mogućem trenutku, koju taj osećaj ljubavi pruža....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Mnogooooo dobra. . . . .

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1841
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
A mi samci..kako mi da budemo srecni..voleti samoga sebe... Smile
IP sačuvana
social share
Mudra zena ne kaze sve sto misli,ali misli sve sto kaze...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 16:25:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.