Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako i Gde reklamirati sajt/forum ?  (Pročitano 4578 puta)
15. Feb 2008, 14:41:39
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Imam SmF forum i dnevno imam oko 50-100 posetilaca istina je da je nov na netu ali to je zaista malo  Smile Molio bih vas za pomoc i za  neki predlog/savet u vezi postavljanja reklama na druge sajtove,znam da se treba reklamirati na sajtove slicnog sadrzaja ali dosta njih nece da prihvati razmenu linkova/banera sa forumom ili sajtom koji je tek poceo sa radom  Smile

Hvala unapred!
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 6s
Imas dve opcije...
Da odvojis budzet za reklamiranje, pa da ga trosis na Etarget i reklame na nekim vecim a jeftinim sajtovima... Da pravis letkei delis ljudima kojima bi sajt mogao biti interesantan i sl.
Da budes radan i strpljiv, napravis kvalitetan sadrzaj koji ce pretrazivaci pokupiti i koji ce vremenom dovesti do toga da ti poseta poraste...

Posto si u ovo malo poruka pokazao da si histerican i da bi sve ako moze za juce i ako moze da neko drugi uradi, u tvom slucaju resenje ne postoji.
Ako pak odlucis da batalis bespotrebne ispade, i krenes ozbiljno da radis, za par meseci videces realan boljitak.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kapiram,razmisljao sam o ovome sa letcima i mislim da bi moglo da upali!videcu ako nadjem neke pare tj. ako mi moji daju nesto para uradicu majce sa natpisom i logoom foruma (mozda cu cak i dukseve) a kada ojacam malo forum mozda jednog dana ubacim i shop kao sto i burek ima ovo za dukseve,majce ali mozda cu ja cak ubaciti i za skolski paket a u paketu bi bila pernica sa natpisom i logoom,olovke (obicne,hemiske) mozda i neki ranac ali videcu to tek kad se razvijem u svakom slucaju hvala!
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 6s
Naravno, tebi je jasno da recimo ti duksevi na 100 komada kostaju oko 1000 eura, majice na 100 od 250-400 u zavisnosti od kvaliteta Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa da ali sto ti kazes sve zavisi od kvaliteta ali sve u svoje vreme ipak je forum jos mlad  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Mozda bi mogao da nadjes neki sajt koji ima slicnu tematiku kao tvoj, pa da razmenite bannere i tako te gluposti. Ja sam probao, mogu reci da nije lose. Cime se bavi tvoj sajt?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 6s
Sajt koji bi pristao na razmenu bannera bi verovatno bio podjednako malo posecen, sto znaci da bi razmena bila prilicno beskorisna.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Forum je o muzici vec sam postavio par reklama i mogu vam reci ima vise poseta  Smile

Ako je neko zainteresovan za razmenu nek se javi na pm  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Nokia 
A da li postoji mogucnost da se odjednom posalje invite na vise stotina mailova, i tako mozda da poveca popularnost na forumu ?! Kako je to izvodljivo bas me zanima ?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Ne bih bas da tupim al osnova da sajt ili forum ima posetu je da u prvom redu osoba koja je glavni autor tekstova ili urednik, zna odlicno tu oblast. Recimo da Vlada Dzet sa radija 202 otvori sajt za Rok muziku ili forum to bi u startu potukle vecinu vas ovde...

Dakle gde da se oglasavate... ima vise nacina a jedan je da recimo budete clanovi vse foruma gde cete pokazati znanje i time skrenuti paznju ljudi i oni ce poceti lagano da dolaze kod vas i sirice vas uticaj. Da placate reklame bilo gde ja ne vidim ikakvu svrhu. Ja cu to mozda da uradim za jedno par meseci al to cu uraditi na jednom britanskom sajtu koji ima nenormalnu posetu i to bi me kostalo 50 dolara za sest meseci logoa sa likom na prvoj strani. Jedini razlog je taj sto cu u to vreme imati dve svoje knjige i cilj mi je da ih sto pre rasturim. Cak i ako uspem ja idem na efekt kokoske koja kokodace kad snese jaje... svi je cuju.

Dakle morate da znate u prvom redu tu oblast pa da iz tog poznavanja oblasti lako pristupite medijskoj masi i prema pretpostavljenom profilu ljudi uradite prvo svoje predstavljanje a samim tim i sajta iza koga stojite. Ne zaboravite- vi ste ambasadori svog sajta. Ako ja imam u poptisu na svim stranim forumima da sam vlasnik svog sajta i moderator na Bureku, ja itekako moram da vodim racuna o svojim postupcima, kulturi i pisanju. Ako to sve postavim kako treba onda nece biti teskoca ni sa posetom kao i vrednovanjem onog za sta se ja izdajem kao merodavna licnost [u ovom slucaju vlasnik, administrator i moderator].

Razmilsite  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 6.359 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.