Zelim da vas upozorim na prevaru Sase Ivanc iz Zajecara. Doticni se reklamira na sajtovima
hxxp:|| www. flajer. net/ hxxp:|| www. vizitkartice. net/ Ranije je koristio sajtove upaljaci. net, navodno imao stampariju Grafo color, firmu Ivanc print, ima tu jos par naziva. . .
Mene je prevario na isti nacin kao sto sam saznala da vara ljude godinama - narucila sam 5000 flajera, trazio je da novac uplatim unapred. Racun je na njegovo ime, sa adresom Nikole Pasica 68 Zajecar. Nakon toga se nije javio par dana, pa se javio da kaze da ne valja pdf format za flajere, pa se opet nije javljao par dana, pa se onda javi da kaze da je poslao pa ne posalje, i tako sam ga zivkala nedeljema. . . Na kraju je poslao paket sa 200 flajera koji u najboljem slucaju mogu da posluze za potpalu, klasicna prevara! Ja sam i pre tog paketa odustala jer sam pronasla postove ljudi koji su sa njim imali isto iskustvo, cak i ovde na burek forumu.
Ukoliko ovo procita neko ko je imao takvo iskustvo sa doticnim lopovom, ili ima neku informaciju o nekome ko je to doziveo, ja bih vas molila da mi se javite, jako bi mi znacilo!!!