Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako da vezu iz ''on-off'' prebacim u konstatni ''on''?  (Pročitano 9193 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.46
Opet ne dobih odgovor kakve to veze ima sa osuđivanjem ljudi. Selektivno čitamo postove i ubacujemo stvari ''onako'', ko jebe kontekst.  Smile
Ово "веруј ми" ми је дало повод да напишем ово... шта треба да ти верује? Имала си искуства? Била си у таквој ситуацији да би требало да ти верује? Smile
Ličnog iskustva, srećom nisam imala. Međutim, moja prešs master dilpoma iz psihologije, pozmašna praksa i svakodnevni rad u psihijatrijskoj ordinaciji kroz koju prodefiluju slučajevi za kakve nisi ni čuo (plus su ti slučajevi blaža varijanta jer su psihijatrijski zbrinuti) mi i te kako daju kompetencije i znanje potrebno da nekome dam savet u vezi sa situacijom. Moj legitimitet priznat je od strane Republike Srbije, kad se već frljamo, a ako tebi kao takav ne znači, šta da ti radim. To je tvoj problem.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
Opet ne dobih odgovor kakve to veze ima sa osuđivanjem ljudi. Selektivno čitamo postove i ubacujemo stvari ''onako'', ko jebe kontekst.  Smile
Ово "веруј ми" ми је дало повод да напишем ово... шта треба да ти верује? Имала си искуства? Била си у таквој ситуацији да би требало да ти верује? Smile
Ličnog iskustva, srećom nisam imala. Međutim, moja prešs master dilpoma iz psihologije, pozmašna praksa i svakodnevni rad u psihijatrijskoj ordinaciji kroz koju prodefiluju slučajevi za kakve nisi ni čuo (plus su ti slučajevi blaža varijanta jer su psihijatrijski zbrinuti) mi i te kako daju kompetencije i znanje potrebno da nekome dam savet u vezi sa situacijom. Moj legitimitet priznat je od strane Republike Srbije, kad se već frljamo, a ako tebi kao takav ne znači, šta da ti radim. To je tvoj problem.  Smile Smile

Ako si mu rekla,bezveznjaković jedan,i ja se slažem sa tobom,narkomanima nema pomoći jer oni sami sebi ne zele da pomognu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77

Извињавам се, заборавио сам и ово дубацим:

"Ako ne možemo nekome da pomognemo, hajde bar da mu ne odmažemo."

Откуд ти знаш, можда ти заправо и одмажеш тој девојци што јој кажеш да га пусти да умре.

"Кo nije grešan, neka prvi baci kamen" каже Свети Исус Христ... што си и сама навела... ајмо то овако да гледамо... тај наркоман се огрешио јер је постао то што јесте... а ти, уместо да подржиш девојку, како би му она нашла помоћ (не мора ни лично она да му помогне), кажеш да га пусти да умре и да се окрене себи. Прво што то уопште није у духу Хришћанства а цитираш Највећег... а друго, исто то камење, као безгрешна, бацаш на наркомана.

Да ли ти је сад јасно шта хоћу рећи? Нема то везе толико са осуђивањем колико са камењем.

А јадни нам легитимитети и Србија која их признаје онима који би пустили човека да искрвари.
« Poslednja izmena: 14. Feb 2012, 22:51:22 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.46
Apsolutno nisi razumeo o čemu sam govorila u temi sa narkomanom i to bi bilo u redu da nisi pritom bezobrazan, pošto sam na to da nisi baš bistar navikla. To što citiram Isusa ne govori da sam hrišćanin, niti to što devojci kažem da se ostavi ćorava posla (definitivno nisi pročitao moj post do kraja na toj temi, ali nigde ne piše da ga pusti da umre) znači da mislim da narkomane ili bilo koga treba ostaviti da umre u samoći i bedi. Ako ti to ne možeš da shvatiš, to zaista jeste tvoj problem. Praviti paralele između mojih odgovora na ovoj temi i nekoj drugoj ne samo da je izvlačenje reči iz konteksta, nego ja malo i stalkerski, ali ako nemaš pametnija posla ja nemam ništa protiv - izvoli... Ako pišem previše komplikovano za tebe (pošto vidim da ne čitaš moje postove do kraja), slobodno reci pa ću malo uprostiti, jer vidim da ovakva komunikacija nema smisao.

___

Da devojci ne trolujemo temu, svoju cenjenu repliku možeš ostaviti u toj temi gde sam rekla da narkomane treba pustiti da crknu  Smile ili bolje nemoj.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 11.50
ja malo ispratih ovaj dijalog ... mozda je stalkerski al meni zanimljivo  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Citat
ali nigde ne piše da ga pusti da umre

Него да га препусти неком другом да му помогне. Кажем ти, колико год ти била велики стручњак за било шта и колико год легитимација и сертификација имала, то ниси искусила. Ниси искусила да ти драга особа буде у таквом проблему. Лако је рећи "ма, пусти га, ко га јебе кад "не жели" помоћ"... што ће рећи, ако не жели, онда хоће да умре, јел? Зато ти кажем да ниси у кожи те девојке и да је лако размишљати као неутралац.

Околности могу бити разне, па чак и да породица не жели да му помогне. Шта онда, јел и тад да га пусти? А, ко што си и сама написала, дрога води у "изузетно опасно" (читај: смрт), па се да закључити много тога.

Извињавам се што покренух ово на погрешној теми, само ми је запало за око. Завршавам.

Citat
nego ja malo i stalkerski

Ни на последњем месту.
« Poslednja izmena: 14. Feb 2012, 23:11:57 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.46
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
Odluka je pala ,resila sam da iradim sledece.Da mu se prva javim necu,jer bih pokazala slabost i osetio bi da moze da manipulise samnom.Kada se on meni bude javio,trazi da se vidimo ,reci cu mu da ne mogu zato st imam neka osecanja prema njemu,pa cu da vidim kako ce na to da reaguje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Не можеш да се видиш јер имаш нека осећања према њему Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 2979
Zastava Arandjelovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
Kada se on meni bude javio,trazi da se vidimo ,reci cu mu da ne mogu zato st imam neka osecanja prema njemu,pa cu da vidim kako ce na to da reaguje.

Управо због тога и треба да се видиш са њим.
Избегавање контакта не води ничему.
« Poslednja izmena: 15. Feb 2012, 02:08:26 od Apocalipsaa »
IP sačuvana
social share
Да ли ме волиш или мрзиш?
У сваком случају имамо проблем.
Dr House
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.