Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako da umrezim dva kompa?  (Pročitano 7672 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2178
mob
Nokia N85
Kod direktnog povezivanaja dva PC-a koristi crossover CAT5E UTP kabl a kod povezivanja preko Switch-a/HUB-a straight CAT5E UTP kabl.Sto se tice 56k i igranja igara u LAN-u: Counter je optimizovan/programiran tako da se moze igrati  i s tim brzinama od 56k (tj. kod Countera IP paketi kod komunikacije u LAN-u su "mali" a ne "precesti" sto mreza na nivou 56k moze da "proguta" ali zbog nase telefonske mreze nerijetko dolazi do kasnjenja IP paketa_trza ti igrica_ i "bezbrizno" igranje Countera tek nastupa s ISDN-om (64k,128k)).S ADSL-om stvar je jos bezbriznija (128Kbit/s_256Kbit/s_512Kbit/s_768Kbit/s).Sto se tice Bluetooth-a njegov protok (max. 720Kbit/s na rastojanju od 10m)  je dovoljan za "bezbrizno" igranje u LAN-u ali problem kod BT-a je ogranicenost malom razdaljinom (10m/100m u idealnim uslovima) i stabilnost "veze".Cak ni wireless koji ima teorijski protok od 11Mbit/s,54Mbit/s,108Mbit/s (u zavisnosti od standarda) nije 100% "pouzdan" za igranje u mrezi na ne tako "velikim" daljinama za WiFi (500m-1km).A Ethernet je pravi raj za igranje (10Mbit/s_100Mbit/s_1000Mbit/s) na max. udaljenosti do 100m.Iz prilozenog mozes vidjeti da je Ethernet bogom dan za igranje.Ostalo moze da "posluzi" ali zahtjeva setovanja koja ne zna svako da odradi.Ali ako hoces da eksperimentises ti ih povezi s 56k pa javi kakvi su "utisci" sa igranja na takvoj "mrezi".
« Poslednja izmena: 04. Okt 2005, 13:20:43 od djwhite »
IP sačuvana
social share

Ne koristi "kaps".Koristi "bold" kada hoćes nešto da naglasis.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Стеву Ченејца је убио гром,нежно ко руком...

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 571
Zastava Novi Sad,Čenej
mob
Nokia 6680
za igranje je najbolje preko mreznih kartica uz pomoc kabla  Smile
IP sačuvana
social share

razumeo....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
mob
LG Nexus 5
Citat
CAT-5e mrezhni cabal metar ti je oko 1evro

Ja vecu glupost nisam cuo (18 din m!!!). Kupi mreznu i par metara kabla i gotovo!

I dosta vise, kako smo krenuli doci cemo do povezivanja preko N.A.S.A. satelita.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
Dakle...moje pitanje je:
ide isti onaj kabli koji koristim za konektovanje na internet? Znaci jedan kraj ukljucim u moj komp, a drugi u njegov?
I ako moze neki tutorijal za povezivanje sa bluetooth-om?
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
Citat
ide isti onaj kabli koji koristim za konektovanje na internet? Znaci jedan kraj ukljucim u moj komp, a drugi u njegov?

Ja nisam nikad povezivao kompove preko modema, ali predpostavljam da nemozes nista drugo da prikljucis osim telefonskog kabla Smiley
« Poslednja izmena: 04. Okt 2005, 03:03:13 od Zoran Karavla »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
Pa da nego problem je u tome sto na mom modemu ima samo line uticnica, a na njegovom imaju dve (line i phone)  Smile
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Стеву Ченејца је убио гром,нежно ко руком...

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 571
Zastava Novi Sad,Čenej
mob
Nokia 6680
zaboravi povezivanje modemom.ako hoces da se igras u obzir dolazi samo mrezna kartica i kabel
IP sačuvana
social share

razumeo....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ako budes bilo sta osim pasijansa mogao da igras preko modema, javi mi posto sam ja onda ziveo u velikoj zabludi do sada.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2178
mob
Nokia N85
Pa da nego problem je u tome sto na mom modemu ima samo line uticnica, a na njegovom imaju dve (line i phone)  Smile

Pa ide ti line-line naravno.Phone ti je za telefon kao sto ti i ime kaze.
IP sačuvana
social share

Ne koristi "kaps".Koristi "bold" kada hoćes nešto da naglasis.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
mob
Nokia Lumia 1020
Ako budes bilo sta osim pasijansa mogao da igras preko modema, javi mi posto sam ja onda ziveo u velikoj zabludi do sada.
Counter je optimizovan/programiran tako da se moze igrati  i s tim brzinama od 56k
Šta ti nije jasno, habbit?
Ti misliš da counter dok igraš šalje uživo snimak na drugi komp ili tako nešto, pa 56kb-s ne može da izdrži?
To su samo prosti kodovi koji izveštavaju o položaju drugih igrača...

Pa da nego problem je u tome sto na mom modemu ima samo line uticnica, a na njegovom imaju dve (line i phone)  Smile
Ako imaš običan windows driver za bluetooth, onda samo desni klik na bluetooth ikonicu, pa imaš ''join a Personal Area Network''. Trebalo bi da je to to.
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.