Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 11:50:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Konacno ADSL usluga na Karaburmi  (Pročitano 1879 puta)
14. Jun 2006, 10:47:49
Zvezda u usponu

Mito ne trazim....ali ga i ne odbijam.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1365
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Prophet
Prosto nisasm mogao da verujem kad sam dobio mejl od Beocity-ja da je moguce na mom broju uvesi ADSL.
Odmah u ponudili silne besplatne stvari.....ali na kraju mejla stoji i da je uspostavljanje  35.00 evra jednokratno
Ethernet router: 40.00 jednokratno,USB modem: 20.00 jednokratno.Ovo je sve malo skupo!   Smile

Zato sam i postavio ovu temu jer me zanimaju vasa iskustva i koji su po vama najbolji provajderi ADSLa u Beogradu?Pretpostavljam da sada kada je Telekom instalirao opremu u centrali,da sad svi provajderi mogu da nude ADSL,a ne samo Beocity?

I jos jedno pitanje.... ovo mi nije jasno Vas telefonski broj (011) 7.... je na centrali/isturenom stepenu.....
Sta znaci isturen stepen?

Hvala unapred
IP sačuvana
social share
Ide baba ulicom i oslanja se na štaku.
Sretne je komšija i pita: "Šta je baba bilo s nogom?"
Baba: "Ma pala na Ajax-u!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Proveri ti to i kod ostalih provajdera.Slicna situacija je bila i kod mene kada sam tek dobio digitalnu centralu,poslao sam mail nekolicini provajdera za proveru zahteva za adsl.Odgovori su bili sareni,od nekih moze,od nekih ne moze.E sad,sta je tu bilo u pitanju? Jednostavno pokusaj dovlacenja korisnika kod sebe gde bi se isti "zaleteo" i uplatio kod njih a posle cekao ko zna koliko dok mu usluga stvarno ne bude omogucena.
Ne znam bas kolko ti se isplati(citaj:nemoj) da dajes pare za setup,jel vecina provajdera opremu i uputstvo za instaliranje modema daje free(kao i sam modem).
Sto se tice iskustava, AD|S|L(Analogno digitalnu sezampro liniju) zaobidji u sirokom luku,flat paketi su im preskupi,dok se ovi limitarani ne isplati uzimati.
Ortak je na Neobee-ju i zali se na cesto pucanje veze i prekidu u radu,sporoj konekciji(dosta sporijoj nego sto je platio).
Ja sam na Beotel-u i mogu da kazem da su ok.Jeste da dolazi do pucanja veze poneka i da umeju da naprave ponekad "under construction" pauzu od sat-dva ali sto se tice protoka i "brzine" nikakve zamerke nemam.
Jedan od kolega modova je na Beocity-ju pa neka ti on iznese svoje utiske u vezi njih. Smile
Srecno u izboru!
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1365
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC Prophet
Koliko to cesto puca veza?Da li to zavisi ako se pretera sa downlodom?Mislio sam da uzmem neki flat paket 256kb npr.I kakve bi mi bile mogucnosti za download sa ovakvom konekcijom.Mislim na DC++ i koriscenje torrenta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
zavisi,nije cest slucaj,mada zna da pukne u najgorem trenutku...nema pravila,mada u poslednjih nekoliko nedelja bas i nije pucalo cesto...
ukoliko uzmes neki flat paket,nemas ogranicenja DL-a te mozes da skidas kolko ti dusa iste.sa p2p i torrentima ne bi trebalo da imas problema,a brzina kojom ces da skidas preko istih zavisi pored tvoje brzine net-a i od jos nekih faktora(imas top teme) tako da...
Teoretska brzina DL-a na 256kb/s je 31KB/s ali u praxi ce ti ici do 29 otprilike...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1365
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC Prophet
Sve je to ipak mnogo bolje nego ovaj dial up koji koristim sada.Nek skida 25-29kb, koliko god dugo hoce jer ne placam telefon.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 794
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
ja imam kod beocity i nisu mi trazili da platim nista samo sam kupio ruter ali tad je bio onaj probni period mesec dana i mogu da kazem da je ok veza nikad ne puca ruter ako uzimas uzmi od njih ili od netiksa koji isto oni uzimaju speed straeam model 5861(mada nije neki ali meni radi posao sd je u netiksu 35 evra) i jedno kad cike rade nesto u monoplu(telekomu) srbije onda ima ponekad prekid po 1-2 ali to retko kad.
IP sačuvana
social share
gledaj da u zivotu sto manje radis a vise mlatis praznu slamu jer ces pre docekati sigurnu i veliku penziju
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 794
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
to sto pise na njihoiv sajtu se ne naplacuje ne znam sto jos to drze samo zbunjuju potencijalne koroisnike a da sto se tice skidanja preko programa radi sve extra
IP sačuvana
social share
gledaj da u zivotu sto manje radis a vise mlatis praznu slamu jer ces pre docekati sigurnu i veliku penziju
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Go ahead, make my day

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1430
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a beotel, sta kazete za njega, jer je ok?
IP sačuvana
social share
Go ahead, make your bed
Pogledaj profil Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Ja sam na Beotel-u i mogu da kazem da su ok.Jeste da dolazi do pucanja veze poneka i da umeju da naprave ponekad "under construction" pauzu od sat-dva ali sto se tice protoka i "brzine" nikakve zamerke nemam.
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 11:50:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.