ja ne znam shta tamo moze da se kaze osim sledeceg:
- [img][/img]
- wow!
- pocepo bi je
- *gomila smajlija bez ikakvog teksta koja se svugde u svetu vodi kao spam!*
svaki put kada neko pokusha da iznese svoje licno mishljenje ili iskustva sa doticnim devojkama, moderatori obrishu, okace pilulu, i napishu: off obrisan
zashto je offtopic pricati o tim devojkama ? nije li tema o njima, gde onda one mogu da se diskutuju ?
jel za svaku posebno devojku treba da se pravi jedan thread u Sex ~ Erotika ~ Lepotice - 18+, i jedan u Buvljak ~ Opsta blebetanja ~ Svastara ??
ja ovde nisam video da ne sme da se diskutuje na temi o suncici, o suncici ?? ili bilo kojoj drugoj devojci gde moderatori proglashavaju offtopic kako im dune, bez objashnjenja. i pritom ne govorim o tome da je neko postavljao licne podatke, govorim o licnom doiman ju pojedinih clanova o tome, i njihovoj nemogucnoati da se izraze. a ja licno bih pre voleo da cujem necije mishljenje, socioloshko i psiholoshko, umesto 85% postova koji su u fazonu -
kada bi pustili da Vi radite sta hocete, nikakvog reda ne bi bilo... zamisli, jedan lik je skoro na tom delu foruma postavio rezultate nekakvih utakmica i sta, trebali smo to da ostavimo ili da pustimo da komentarisete kako hocete i sta hocete... sve bi to otislo do djavola
neko jednom rece: "pravila su tu da bi se krsila" .... e pa nece moci...
pravila se moraju postovati i tako ce da bude...
Pustamo neke komentare, ali clanovi nemaju granica pa se mora tema procistiti..
Samovolja moderatora ili nedostatak kulture - nepoznavanje kucnog reda, clanova...
« Poslednja izmena: 14. Sep 2007, 13:31:52 od klody »
ja mislim da bi najbolje resenje bilo da se brisu svi postovi tipa au kume!! ala bi joj muno!! ili .... tako bi se povecala preglednost i mogao bih da okacim neku sliku a da pre toga znam da nije postavljena 100 puta pre mene
Niko i nikada nije rekao da se na temama mogu postavljati samo slike.
Niko i nikada nije rekao da se na temama nemoze diskutovati.
Modovi na sexu su veoma tolerantni i dosta cesto i previse toleriraju off-topic i postove koje ne vredi ni pomenuti.
Sve diskusije koje su u vezi sa temom, a pritom su konstruktivne, kulturne i barem na nekom novou su OK, ali diskusije od 3-4 strana u kojima se velica neki junak zato sto "bi je pocepao kao svinja masan djak" ili "zato sto je bila guska i ucili su zajedno" ili "znam je jos kad je bila anonimus bila je bas ruzna" ...
Mozda ponekad i pogresimo, mozda smo nekada i prestrogi u kriterijumima sta obrisati, a sta ne, ali tvrdim da u 99% slucajeva poruke se brisu sa valjanim razlogom.
Svaka konstruktivna i dobronamerna kritika je dobrodosla, jer u krajnoj liniji sustina je bolji forum za sve nas.
pl. ja samo kazem da neki postovi, i to ne moji su bili obrisani bez razloga - lik je napisao da mu se suncica ne svidja, i dao skroz valjano estetsko razmishljanje. opet - ukusi su razliciti, ali ne vidim shto je bolji post od onog koji bi je "pocepao" i udario tri smajlija, nego onog koji kaze shta mu se ne svidja ... ovako bi mozda naterao nekog i da otvori novi thread, i da se uz saglasnost svoje devojcice, pohvali kakvu ima ... na kraju krajeva, ljudi treba da se pomire sa cinjenicom da privatnost vishe ne postoji, jer svako ko ima myspace, hi5 ili wayn profil, a da ne govorim o profilima na spam forumima poput clubcoyu, ili zaljubise.com, ima svoje slike okacene, i google koji ga nadje ...
definitivno podrazavam predlog treceg postera na ovom topic-u, da se zabrane smajliji bez rechi ...
josh jedno da kazem - izvinjavam se u napred ako prosipam pamet, ja sam ovde relativno noob, ali cinjenica je da burek ko ju ima sadrzinu kakvu nijedan forum nema, i shteta bi bila da to ne moze da se prakticno iskoristi ... a pri tom mislim na topic-e kakvi su u Sex ~ Erotika ~ Lepotice - 18+, i pritom ne krivim moderatore, jer i sam adminujem na nekoliko foruma, i znam da budali ne mosh objasniti da neshto ne sme, jer ce on sutra da napravi isto, ali opet, veca angazovanost bi mozda povecala korisnicima svest o poshtovanju pravila ...
Mozda ponekad i pogresimo, mozda smo nekada i prestrogi u kriterijumima sta obrisati, a sta ne, ali tvrdim da u 99% slucajeva poruke se brisu sa valjanim razlogom.
Svaka konstruktivna i dobronamerna kritika je dobrodosla, jer u krajnoj liniji sustina je bolji forum za sve nas.
« Poslednja izmena: 15. Sep 2007, 07:33:05 od klody »