Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako da...  (Pročitano 7540 puta)
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 755
mob
Nokia 3110c
Mozda bi ovo stvarno mogli da prebacimo na musko zenske odnose. Zanimljiva tema. Mogu da kazem bravo SF i bravo Bad habbit.

Moje stav je da pravoj ljubavi ne moze nista stati na put pa cak ni smrt. Samo bojim se da to nikad necu doziveti. A to mi je najveca zelja.
IP sačuvana
social share
kama, al' ne sutra - danas bre
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
pa stvarno ako je tako ok lik....mislim da nista ne bi moglo da ga spreci..a neka religija...valjda ima znacajnijih stvari od toga....ok kontam mozda mu je znacajna vera...ali opet...mislim da je to veliki minus

mada vishe bih se osvrnuo na neke uslove koje bi mogla ..ako momak tako odluci..daj malko razradi to ..Smiley
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
E vidi ja se licno slazem sa svakom tvojom odkucanom reci ali molim te nemoj me nikada u zivotu mesati sa muslimanima nije moj momak musliman on je Jevrej. Ali pazi sada ja ne pricam o verniku koji kao sto ti kazes ide u "Crkvu" da bi tamo bio vidjen nije to tako ovde u ovoj veri nego covek kojem od rodjenja tupe u glavu da NESME da se ozeni ni sa jednom drugom osim sa Jevrejkom, a to se isto uci i u Hriscanskoj veri bila sam udata za takvog cija je mama rekla da ako se ozeni sa nekom iz druge vere ili sam promeni veru on je za nju umro. Znaci onaj donekle fanatizam u verovanju se spominje ovde.
Svakako ja momke ne gledam kao princeve na belim konjima niti sam ikada verovala u to, da znam da je to metaforicki receno gde bi odprilike momak trebao da ispunjava ne znam ni ja kakve uslove da bi ga tako "zvali" ali ne verujem u to mozda prosto iz tog razloga sto ne smatram ovaj svet bajkom vec krutom realnoscu i sve posmatram iz drugog ugla.
Da li je to dobro, pa sve dok sam posmatrala (kao mladja) ljude kao iz bajki na kraju svake price sam bila razocarana kao sto i ti rece pao si u blato pa me je to verovatno okrenulo.
A da ne zaboravim sto se vere tice ne samo da ne mogu ljudi da se ozene zenama koje pripadaju drugoj veri nego i sami smo videli da se silni ratovi pa sve do danas vode zbog VERE, a sto bi to onda bilo izuzeto kod ljubavi?
Jer vencanje je cin koji se obavlja pred BOGOM i ako dvoje ne mogu da idu u Crkvu zbog razlicite pripadnosti za mnoge to i nije vencanje ono kod maticara to je samo zbog papira kao sto je to kod nas u YU gde ima toliko razlicitih Vera da ne moze da se odrzava samo Versko (Religijsko) vencanje, a u zemljama kao sto je Izrael gde su 82% Jevreji ne postoji maticar i takvo vencanje samo Rabin i Versko.
E sad da bi se moj problem lakse razumeo trebala bih da Vam pisem sada istoriju istog jer nije on takav kakvog ga vi vidite jer ipak malo sam podataka iznela da bi ste stvarno razumeli kakav je kao covek jer ako ga ja gledam po onome sto me je mama ucila "Gledaj kakav je covek nije vazno kojoj veri pripada" ne da bih se udala za njega do sada nego sigurna sam da on ispunjava onu metaforu/frazu "Princ na belom konju" ali kada znas da ce tebe rodbina "osedeti" kao da si umro (Inace kada neko umre sedi se na podu 7 dana) i siguran si u to jer znas da su vecina vernici znaci slepi na sve osim zakona iz Talmuda onda ti i nije bas sve jedno, mozda ne toliko za siru rodbinu ali da za uzu kao sto su otac sestre, braca.
Ipak sva ta razlika u Verama kao sto su Muslimani, Hriscani Jevreji gde su nam skoro isti zakoni za mene je obicno njesra jer jos uvek nisam shvatila poentu i razlog Muhamedov, Mojsijev kao ni Isusov... ispada da su oni bili ovde za da nas podele da bi smo se mi kasnije svadjali, ratovali a evo vidim i u "ljubavi" mucili. E sad kod Vere postoje razlike ustvari rec VErnik ja delim na nekoliko objasnjenja Vernik iz srca i duse jer tako oseca bez obzira na Crkvu (koja za mene licno nije najverodostojniji dokaz da si veran), jer mozemo se moliti i verovati Bogu i iz svoje kuce , i Vernik po zakonu, znaci ne samo da veruje iz srca i duse nego je ucen da mora da prati zakon a to se moze naci u svakoj veri cak i nasoj Hriscanskoj gde ljudi slepo prate zakon i za njih ne postoji niko drugi, secam se da je i moja baba jednom rekla mami da se za VERU UBIJAA?!?!?!?!?! to nisam niti cu ikada razumeti ali da je sve onako kako ja mislim da bi trebalo da bude i onako kako ste mi Vi to predhodno pisali znaci ne gledam veru vazno mi je kakav je covek zar mislite da bi bilo VERSKIH NE PRIJATELJA???? Ja licno mislim da ne bi bilo takvih!
IP sačuvana
social share
Marriages are made in heaven and consummated on Earth.
To love and be loved is to feel the sun from both sides.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
Djindjo duso razradjujem samo sporo ide :p
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
A da Bad Habbit zaboravila sam da ti napisem da se ne ljutim niti bih se ljutila Smiley A to mozes da uzmes u jos jedan od onih "uslova" Wink      
Znaci nisam uvredljiva i buribaba ako postoji i takva potraznja  Smile  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 755
mob
Nokia 3110c
Da je situacija teska jeste, ali i dalje ostajem pri svome da pravoj ljubavi nesme i ne moze nista da stane na put. Desavaju se razne poteskoce i postave se razne prepreke. Ali ako je ljubav prava sve se to prevazidje i resi a ljubav i dalje traje. E sad to sto se retko kome desi prava ljubav to je nesto drugo.
IP sačuvana
social share
kama, al' ne sutra - danas bre
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
Citat: Ktantonet
Djindjo duso razradjujem samo sporo ide :p

aj dodji na chat..pa malko da razradimo to..Smiley))))
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
@Ktantonet,ja kao tvoja sestra poznajem tvoj "problem" malo vise od ostalih na ovoj temi,pa cu ti izneti moje misljenje i ono kako ja to sve vidim iz mog ugla,jer ja sam ipak neko ko na tebe i njega gleda sa strane,nisam u tome...
Moje misljenje je da je on i previse sebican,zasto? Zato sto nece da te ozeni,a voli te i nece da te pusti da odes da nadjes mozda "pravog" princa kom nece biti vazno koje si vere,ko si i sta si...Ja ga neznam koliko ti ali mislim da on u toj vasoj vezi misli samo na sebe,da te voli ,ali stvarno voli pustio bi te da odes i nadjes svoju srecu,ma koliko njega to bolelo,ali on u toj vezi gleda sebe i svoje dobro! Sta mu fali,nema bracnih obaveza,a opet ima nekoga ko mu je tu 24/7 kad on pozeli , ko mu daje sve od sebe (i previse) ,lepa,mlada,zgodna...
Ti dajes previse od sebe a jako malo dobijas za uzvrat (koliko ja to vidim) bojis se da ga izgubis,jer mislis da on on "taj" ali ocigledno nije cim postoje prepreke vasoj ljubavi! Da te voli bio bi spreman da ode i na kraj sveta za tebe (kao sto je BH rekao) a ne da se ne izbori sa roditeljima... Na kraju krajeva roditelji ce umreti a on ce ostati sam zbog njih? Ili sta? Ne razumem bas najbolje tu njegovu teoriju oko roditelja?!
Koliko ja vidim vi imate 2 izbora...

1.Da cekate da njegovi umru pa onda da se uzmete
2.Da se lepo razidjete i potrazite svoju srecu u nekom drugom

Ja licno ne vidim treci izbor u ovoj situaciji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
@BH ocigledno nisi bio sa pravim osobama ako ne ispunjavaju ta 3 uslova koje trazis od devojke... Tesko je biti u situaciji u kojoj si ti sad ali zivot ide dalje,nacices i ti pravu,kao i svi samo je pitanje vremena...
A to da muskarci postanu skotovi prema svim devojkama kad im jedna slomi srce,iz toga je ocigledno da su takvi ljudi slabe osobe i traze nacin da lakse prezive taj "poraz" pa tretiraju devojke kao krpe a najgore od svega sto to rade devojkama koje to ne zasluzuju...

Pogledaj loverboy-a bio je ostavljen 100 puta,slamale su mu srce mnoge ali on se ne predaje i i dalje trazi ljubav svog zivota!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Citat: sanjica_021
@BH ocigledno nisi bio sa pravim osobama ako ne ispunjavaju ta 3 uslova koje trazis od devojke... Tesko je biti u situaciji u kojoj si ti sad ali zivot ide dalje,nacices i ti pravu,kao i svi samo je pitanje vremena...

Iz tvojih usta u Bozije usi.

Citat
A to da muskarci postanu skotovi prema svim devojkama kad im jedna slomi srce,iz toga je ocigledno da su takvi ljudi slabe osobe i traze nacin da lakse prezive taj "poraz" pa tretiraju devojke kao krpe a najgore od svega sto to rade devojkama koje to ne zasluzuju...

Ma naravno, potpuno si u pravu. Nisi verovatno najbolje shvatila sta sam hteo da kazem. Nisam ja rekao da cu ja postati takav muski sovinista zato sto mi je ova ***** uradila to sto mi je uradila. Bas naprotiv, sledeci put cu se truditi da jos bolje procenim osobu jer je ovoga pute definitivno bila losa procena u pitanju. A to da muskarci, ali isto tako i devojke, posle jednog loseg iskustva postaju osvetnicki raspolozeni i da zele po svaku cenu da se izzive na nekome, obicno neduznom ko to uopste nije zaluzio, to je potpuno tacno, ali ja to NE PODRZAVAM i mislim da je to kao sto ti kazes, slab karakter. Opet sa druge strane ne bih hteo da ovo zvuci kao neko samo sazaljevanje i velicanje svog problema, ali mnogo je veliki izazov, kada se nadjes u ovakvoj situaciji kao sto sam ja, da postanes neko upravo takav, a evo i zasto. Posto je ovaj forum postao kao jedna velika porodica, nadam se da se necu pokajati sto cu malo otvoriti svoje srce. Ja sam u zivotu idealista. Znaci zelim da ono sto imam bude ili idealno ili ga necu ni imati. Neverujem u trule kompromise, jer su oni truli i kad-tad moraju da puknu. Takav sam i sa devojkama. Bez obizra koliko mi se devojaka nabacivalo i sa koliko devojaka mogu da budem, ja NECU biti NI SA JEDNOM, ako ona nije idealna za mene. Kad kazem da necu nista osim idealne devojke, to ne znaci da sam ja sada neki razmazeni tip koji nece da odustaje ni malo od svojih principa. Ja jednostavno imam jednu teoriju, opet potpuno specificnu, a to je da ja da da bih bio sa nekom devojkom, moram da je volim da bi ona mogla da bude srecna pored mene. Jednostavno nemogu, neosecam se dobro ako bi bio u situaciji da samo primam ljubav, a da nemogu da je uzvratim. Zato, posto jednostavno nemogu da pruzim ljubav devojci koja nije idelana za mene, onda sa takvom devojkom necu ni biti, jer nemogu da joj pruzim nista za uzvrat. Znam da mi verovatno nece svi verovati posto me odavde niko licno nepoznaje, ali budite sigurni da sam upravo takav, neveorvatno tvrdoglav i kada nesto odlucim, bez obzira koliko me to bolelo i na koliko iskusenja nailazio, necu odustati od toga, do samoga kraja.  Kada kazem idealna devojka to neznaci Bog zna sta, vec da ispunjava SAMO ONA TRI vec poznata uslova koja sam gore naveo i jos jedan koji sam gore zaboravio da napisem, a to je da me ISKRENO VOLI. Tu devojku koja mi je slomila srce sam procenio kao nesto sto je potpuno savrseno, gledao sam na nju bukvalno kao na andjela i tako sam se i ophodio prema njoj. Posle svega toga, rezultat je bio da je ona ispala takva neverovatna k***a i u mojim ocima dozivela takvu metamorfozu, da se bukvalo CEO MOJ SVET srusio u jednom delicu sekunde. Mozete mi verovati ili ne, ali to je bilo jos pre sest meseci i ja jos uvek nemogu da se povratim i bukvalno nevidim da sam odmakao ni jedan delic dalje od onoga pakla u koji me je ona gurnula. A znate sta je najneverovatnije od svega. Ja nju i dalje VOLIM NAJVISE NA SVETU i bio bi spreman da umrem za nju i u ovom trenutku. Znam da zvuci kao fraza, ali verujte mi da nije i da sam totalno ozbiljan kada o ovome pricam. E sada ako je neko uspeo, makar da nasluti u kakvom stanju se nalazim, verovatno ce uspeti i da makar pretpostavi, na kakvim velikim iskusenjima se nalazim i koliko bi mi lako bilo da postanem neki tip koji devojke menja kao maramice i kome one nista ne znace u zivotu, ali i dalje pronalazim snagu, ne znam ni sam odakle vise, mada svakim danom sve teze i teze i i dalje zelim da ostanem cist i da mogu svakoga da pogledam u oci. Zato ti kazem da to sto si mi rekla definitivno se ne odnosi na mene, a kada ovo sve znas, nije tesko da to i sama zakljucis.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.