Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako da...  (Pročitano 7639 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
E vidis loverboy problem i jeste u tome sto ne znas da ocenis devojku i ne znas koja ce ceniti, a koja nece pa posle takvih slucajeva kada te neka zajebe ti ne cenis ni onu koja bi tebe cenila, znaci sve je stvar u proceni coveka, ja sam evo prvi put u zivotu tek ovu sadasnju vezu procenila onako kako treba i iskreno osecam se kao u Raju (Gan Eden) i nadam se da se to nikada nece zavrsiti.

Nekoliko puta sam imala priliku da se ispricam sa drugaricom koja je pogresno se zaljubila i od onda ni jednog nije cenila ni postovala, znaci ne desava se to samo Vama sa zenskim rodom isto se desava i nama sa Vama muskim rodom taj primer nije verodostojan. Smiley
IP sačuvana
social share
Marriages are made in heaven and consummated on Earth.
To love and be loved is to feel the sun from both sides.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 755
mob
Nokia 3110c
Ne volim stereotipe niti generalizovanja. Uvek kazem da je sve individualno. Ali ovde pricamo o muskarcima i zenama. Muskarci najcesce dobro znaju sta zele i kada to dobiju srecni su i zadovoljni. Mada covek uvek zeli vise od onog sto ima ali ipak muskarci znaju da cene kada dobiju devojku kakvu zele. A devojke, opet napominjem, u vecini slucajeva, kada dobiju to sto su tako zarko zelele, vise im to nije zanimljivo i vise to ne zele i onda se zbune jer kako to da ne zele ono sto su ceo zivot sanjale i onda neznaju vise sta zele. E sta se posle desava neznam zato sto se sa takvim devojkama posvadjam i vise im se ne javljam ni na ulici. A bas me zanima sta se posle desi.
IP sačuvana
social share
kama, al' ne sutra - danas bre
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
pa one se udaju.....a mi se ili ozenimo ili prolupamo skroz..Smiley))
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
@Ktantonet
Za nas bar nije osnovni postulat srece docekivanje princa na belom konju Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ova tema se definitivno otrgla kontroli i mislim da bi iblo dobro da bude prebacena u  poeticno romanticni kutak ili u tao neki prikladniji forum.

Ja bih hteo da kazem, da posle totalnog emotivnog kraha koji sam pre par meseci doziveo i posle najblaze receno pakla kroz koji sam prosao, a sto mi se sve desilo PRVI PUT U ZIVOTU, sam kada sam malo sredio misli i ustao iz blata u kome sam lezao, shvatio jednu bolnu istinu. Kao sto loverboy kaze, nista netreba generalizovati i ujedno se izvinjavam ako ovde postoje neke devojke koje se ne uklapaju u ovaj psiholoski profil, ali shvatio sam sledece. Nepostoje devojke ili se mogu nabrojati na prste jedne ruke koje ispunjavaju SAMO TRI USLOVA. Ovaj broj tri je veoma simtomatican iz razloga sto slike sa pocetka ove teme, defitivno oslikavaju, izuzetno tacno potrebe devojaka, dok se od strane muskaraca, ovo pricam iz licnog iskustva, stvarno traze, SAMO TRI STVARI, koje devojke koje stalno kukaju o princu na belom konju i nekom savrsenstvu NIKAKO NEMOGU da ispune.

To su, da devojka:

-nije SPONZORUSA
-nije RUZNA - nemora biti miss sveta, vec samo da je normalna
-nije NEVERNA

Znaci ovo su recimo uslovi koje devojka sa kojom sam ja MORA da ispuni i za uzvrat moze da dobije CEO SVET i svog princa na belom konju. Nazalost, kazem bolna istina je u pitanju, shvatio sam da ja u svom zivotu na takvu devojku nisam uspeo da naidjem, a video sam ih JAKO MNOGO. Opet kazem, netreba generalizovati stvari, ali definitivno neko ko nemoze da ispuni jedna ovakva tri osnovna uslova, nije zasluzio da se prema njemu covek ophodi da postovanjem, niti da mu pruzi bilo sta. Stvarno nebih hteo da budem shvacen kao neki muski sovinista, jer to ne samo sto nisam, vec me uzasno iritirau i ljudi koji se tako ponasaju, ali ovo je nesto do cega sam dosao osecajuci tu patnju na svojoj kozi, koja mi je pomogla da sagledam tu bolnu istinu. Zato sve devojke, pre nego sto pocnete da sanjarite o svom princu na belom konju, postavite sebi pitanje da li ste zaluzile da vam tkav princ dodje i iskreno same sebi odgovorite, nemojte meni, ovde niti bilo kom drugom. Dovoljno je samo da same sebi odgovorite, ISKRENO jer cete tako pomoci pre svega sebi, a i omogucicete nekom ko to zeli da vas stvarno i iskreno voli i pruzi vam ceo svoj zivot na dlanu.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Slike su iskarikiranje i ili ih je pravio muskarac sa smislom za humor ili zena sa problemom percepcije.
1. Za muskarca postoje isto tako male sitne stvari kao sto je za zenu donosenje cveca poklona i sl... od zajednickog kupanja preko romanticne vecere do malih sitnih paznji, sitnih reci...
2. Za zenu je sasvim dovoljno da je ucinis srecnom jedan dan da joj ucinis jednu od stvari koje su tamo navedene.
My 2 0,01$
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
hahah..pa dobro sam i proshao.....ja sa humorom..a ona sa problemom..i to za samo 20 USD Smiley)))))
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
Ne znam licno odakle taj izraz "princ na belom konju" i kada se pojavio ali iskreno mislim da takav ne postoji!!!
Jer koliko sam do sada shvatila iz licnog iskustva ne moze da bude ni ama ni jedna veza a da u istoj se ne pojavi makar jedan problem evo ja imam fenomenalnog coveka pored sebe kojeg bih recimo okarakterisala kao "Princa na belom konju" i dajem i vise nego sto dobijam ali opet imamo problem, pazi problem?! VEROISPOVEST ne pripadamo istoj Religiji i njemu je zabranjeno da se samnom ozeni?!?!?!?!?!?
Znaci ako sam dobro razumela znacenje gore navedenog izraza takav NE POSTOJI!!!
A licno nisam ga nikada ni trazila jer svako malo realniji mora znati da mora dati da bi dobio, zar ne? Ne moze samo jedan da daje a da mu se ne vraca.
A sto se ona tri uslova tice mogu za sebe (mozda je ne skromno) da kazem da
1. NIKADA nisam bila SPONZORUSA niti cu biti!
2. Razliciti su ukusi pa za mnoge sam i ja LEPA!
3. U zivotu nisam prevarila ni jednog momka niti cu!
I mozda jos nekoliko uslova mogu da ispunim ali to ostavljam momku da odluci Smiley

Svakako NE verujem da postoji idealan par cak i oni za koje mislimo da su idealni , jer sigurno Vam je poznato ono ".. ma zar oni pa ne mogu da verujem toliko su se voleli.."

E gazda sada sam nesto primetila pa samo uz put da pastujem.. ima greska...

Prikžai potpis (Potpis se može izmenit u profilima)
IP sačuvana
social share
Marriages are made in heaven and consummated on Earth.
To love and be loved is to feel the sun from both sides.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Princ na belom konju postoji... covek kome je vaznija vera od zene koju voli to definitivno nije ma koliko dobar u nekim stvarima bio...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Citat: Ktantonet
Ne znam licno odakle taj izraz "princ na belom konju" i kada se pojavio ali iskreno mislim da takav ne postoji!!!

Pa to je naravno metafora i ako se posmatra bukvalno, zvuci izuzetno glupo. Inace sve je relativno i sve zavisi, ko sta smatra pod idealnim muskarcem, odnosno zenom. Eto, recimo ja sam ti napisao da su mi vazne SAMO TE TRI stvari i NISTA VISE od toga, ali NI JEDNA nije uspela da ispuni samo tako naizgled tri prosta uslova, NI JEDNA.
Citat
Jer koliko sam do sada shvatila iz licnog iskustva ne moze da bude ni ama ni jedna veza a da u istoj se ne pojavi makar jedan problem evo ja imam fenomenalnog coveka pored sebe kojeg bih recimo okarakterisala kao "Princa na belom konju" i dajem i vise nego sto dobijam ali opet imamo problem, pazi problem?! VEROISPOVEST ne pripadamo istoj Religiji i njemu je zabranjeno da se samnom ozeni?!?!?!?!?!?

Kao sto SF kaze, to su gluposti i to teske gluposti. Ovo je nesto sto bih morao mnogo sire da ti obrazlazem, posto sam i sam veliki vernik, ali pokusacu da ti obrazlozim samo ukratko. Ja sam hriscanin, naravno. Nevolim podele na pravoslavce i katolike jer to dozivljavam pre kao neku vrstu borbe za prevlast, moc i uticaj, nego kao neku sustinsku razliku u osnovnim konceptima. Medjutim, mislim da je vera nesto licno, nesto sto osecas u srcu i nesto u sta iskreno verujes i sto te samo po sebi cini zadovoljnim. Izuzetno nepodnosim ljude koji se busaju u grudi, hvaleci se na sva zvona kako su oni vernici i kako oni idu u crkvu, a kada odu u crkvu u glavi pevaju pesme od Cece i mentalno uopste tu nisu prisutni. Ovo ti sve pricam iz razloga da bih ti objasnio da mislim da nije greh ako se neko ko je ocigledno iz tvoje price, musliman i kome religija nedozvoljava da se ozeni devojkom druge religije, ozeni sa tobom. To upravo dozivljavam kao ono sto sam ti rekao, dakle kao borbu za prevlast religija i jedno besramno bogohuljenje, u vidu bestidne otimacine za pione jedne vere i propagiranje sopstvenog koncepta. Time hocu da ti kazem, da on ako uopste ima belog konja, a kamoli ako je jos i princ, tu prepreku nesme ni da pominje, a ne da je navodi kao nesto sto je neresivo. Nisu pravi vernici oni koji veruju u neke gluposti tog tipa ili oni koji redovno idu u crkvu da bi tamo bili vidjeni. Pravi vernici su oni koji iskreno zele da budu dostojni titule Bozijeg sluge. Mozda vam sve ovo zvuci malo suvise cudno i nesvakidasnje, ali to je stvarno moj stav o tome. Eto vam najbolji primer. Vec nekoliko puta sam video kako u crkvu ide Coka Duck, a mislim da je suvisno obrazlagati zasto je to kontradiktorno, ali ona neide tamo zato sto ima potrebu i da bi zadovoljila svoj unutrasnji mir, vec zato sto je to in.

Citat
Znaci ako sam dobro razumela znacenje gore navedenog izraza takav NE POSTOJI!!!

Postoji i te kako, mada mi nepada napamet da glumim nekog gatekeeper-a muskog roda jer za razliku od vecine drugih zena i muskaraca koje pokusvaju da glume tu ulogu, ja priznajem da je medju muskarcima kao i medju zenama 99% neopevanih skotova i moralnih nakaza koje nisu zasluzile da gaze ovom zemljom. Ako ti tog momka koji jedan tako bezznacajan razlog navodi kao prepreku vasoj iskrenoj sreci, vidis kao princa na belom konju, onda moras shvatiti da imas ozbiljan problem sa procenom ljudi jer, nadam se da se neces ljutiti jer mi je namera samo da ti pomognem, taj momak definitino niti je princ, a niti je na belom konju. Eventualno bi mogao da glumi konja, ali ne princovog i ne belog. Nemoj se, molim te ljutiti, ali moram ovako da pricam jer su upravo takvi ljudi kao sto je taj momak, koji tebe na srecu jos uvek nije povredio i kao sto je ova devojka koja je mene upropastila, razlog sto ljudi gube poverenje jedni u druge i postaju zombiji koji svojim virusom emocionalne insuficiencije, inficiraju sirok krug ljudi oko sebe. Znaci princ postoji, ali ga moras pazljivije pronaci, jer ako napravis pogresnu procenu, trajno ces biti izgubljena u toj svojoj iluziji da tako nesto nepostoji.

Citat
A licno nisam ga nikada ni trazila jer svako malo realniji mora znati da mora dati da bi dobio, zar ne? Ne moze samo jedan da daje a da mu se ne vraca.

Upravo sam ti obrazlozio gore sta mislim o tome.

Citat
A sto se ona tri uslova tice mogu za sebe (mozda je ne skromno) da kazem da
1. NIKADA nisam bila SPONZORUSA niti cu biti!
2. Razliciti su ukusi pa za mnoge sam i ja LEPA!
3. U zivotu nisam prevarila ni jednog momka niti cu!
I mozda jos nekoliko uslova mogu da ispunim ali to ostavljam momku da odluci Smiley

Ne znam sta bih drugo rekao na ovo sem

UDAJ SE ZA MENE Smile:
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.