Zna li neko kako sa postavim sifru na ceo HDD ili na foldere tako da drugi user (moj burazer) sa svojim account-om ne moze da pristupi (on je limited user ja sam administrator)OS je win XP a fajl sistem NTFS
naravno...control panel users ....pa lepo rokni svoj akaunt i pass za njega..i nema ulaska na taj deo..iako moze da chupa mozda fajlove ..onda oznaci fajl..pa desni klik ima opcija sharing..pa studiraj...ma ima sh help and support na xp....samo treba da se sve prostudira....morash malko da se patish )))))
naravno...control panel users ....pa lepo rokni svoj akaunt i pass za njega..i nema ulaska na taj deo..iako moze da chupa mozda fajlove ..onda oznaci fajl..pa desni klik ima opcija sharing..pa studiraj...ma ima sh help and support na xp....samo treba da se sve prostudira....morash malko da se patish )))))
nema leba od toga dzabe pa i onako ako zna moze upasti kao administrator lako ctrl alt del u kuca adminblabalbla
Ne mozesh celu particiju da zabranish ali mozesh foldere i pokretanje aplikacija za te i te usere (tj. brata), HASH i PATH pravila.. u hash zabranjujes proketanje aplikacija a u path otvaranje direktorijuma stim shto ne mozesh da zabranish chitavu particuju...Brat posle mozhe da ga rsa...