Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 02:49:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako da razbristrim glavu?  (Pročitano 3651 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 
kako moze da mu pomogne ?

mislim da sam na to odgovorila ...

pa nije on beba . ako nista drugo odrasce malo ranije. muskarac je neka preuzme bar nesto. neka tu svoju majku,ako je ima , uzme u svoj tabor. ili ostatak familije ...
ili...neka krene da trazi pomoc od striceva,ujaka ....postoji sigurno neko sa kime moze da razgovara i sa kime ce pokusati tog oca da vrati na pravi put.

nije ista situacija ..mozda uloge nisu isto podeljenje ali ishod moze da bude isti. fatalan. po njegovog oca,po njega po celu familiju .

jos nesto. ovde sam primetila sto po savetima sto po onima koji postavljaju teme da se ljudi vrlo brzo predaju. sednu placu, hoce da se ubiju ili jednostavno kazu to mene ne zanima,nije moj problem, ne treba o tome da brinem ... kako je to moguce?
zar je toliko malo nas koji bi za svoju porodicu dali zivot i zdravlje ?

* arlekin...imala sam sesnaest godina kad mi je tata preminuo posle duge i opake bolesti ...moja porodica je dozivela sunovrat u svakom smilsu...
ja i dalje kucam na bureku  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Nisam ja mislio bas bukvalno da cu da se ubijem, to je bilo vise figurativno. Moje misljenje je da mom Ocu nema pomoci sto se tice alkohola, sve je izgubio zbog njega a on i dalje pije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
Citat
Nekad mislim da sam ja kriv za to sto se desava sa tatom

Dobro savesno dete  Smile

Naravno da ti nisi kriv ,sve to nema veze s tobom .
Tvoj otac je izlgeda sebicni egoista kog boli neka stvar sto mu porodica pati zbog njega .Da je imalo razuman i da mu je stalo do vas ,ostavio bi to zlo i vratio se porodici .Posto je sam sebi preci i posto svoje zadovoljostvo stavlja na prvo mesto ,mislim da ne zasluzuje toliku brigu sa tvoje strane .Realno ,on jos uvek treba da se brine za tebe , a ne obrnuto .
Ti ces verovatno jednog dana biti dobar suprug i otac ,sada uci skolu ,bavi se nekim sportom ,sto vise se druzi sa ljudima i nemoj da mislis da si ti kriv .Niko nije kriv - takva je situacija ,u svakoj porodici su neki drugi drugaciji problemi .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Sada da i hoce da se vrati kod nas kuci i da sve sredi ja mu nebi dozvolio da se vrati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 

Pa naravno ,samo bi vas maltretirao i sve ispocetka bi opet prozivljavali .Jel radi on negde nesto ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 
Nisam ja mislio bas bukvalno da cu da se ubijem, to je bilo vise figurativno. Moje misljenje je da mom Ocu nema pomoci sto se tice alkohola, sve je izgubio zbog njega a on i dalje pije.

alkoholizam je bolest. tako se i tretira i uspesno se leci. naravno da postoji recidiv ali mu treba pomoci da nadje put ka iskupljenju i izlecenju.

Sada da i hoce da se vrati kod nas kuci i da sve sredi ja mu nebi dozvolio da se vrati.

razmisli jos jednom ,ali ozbiljno, o ovome stavu. taj covek te je svojim semenom napravio. ti si njegova krv. ne ostavljaj svoga oca. bice ti jako zao kad ga vise ne budes imao .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 

Sandra ,lepo i pozitivno razmisljas ,svaka cast na tome ali zar ne vidis da tom coveku nema pomoci ? Ne moze se pomoci nekome ko ne zeli sam sebi pomoci . Znas koje su sanse da se on promeni ?

To su sve sebicne svinje i da se ja pitam takvima ne bi dozvolila da prave porodicu jer kad pravis porodicu sebe stavljas na zadnje mesto ....ili ostani momak ili devojka pa zivi sa mamom do kraja zivota ..mada - ni ona nije duzna da te trpi .
« Poslednja izmena: 07. Mar 2010, 21:34:48 od lolana »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
Ja takođe mislim da čoveku koji ne želi pomoć ne mogu pomoći drugi.Dečak od 16 godina je već samom situacijom u kojoj treba da odraste prerano opterećen preko razumne mere. Tražiti od njega da savlada destruktivnost oca je previše i uteraće ga samo u slom i depresiju.

Zato Kn1ght bori se za majku i sestru. U pravu ste što ste oca udaljili. A jednog dana kad staneš na svoje noge ako otac uspe da shvati da mu je lečenje potrebno svakako mu pruži podršku. Međutim povratak u dom nikako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 
nema svrhe reci da se ne slazem .
postoji valjda jos neko u toj porodici ko moze da pomogne ...
nije resenje udaljiti ga od porodice. tek onda nece videti nadu .tek onda nista od izlecenja .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Sandra razumem sta hoces da kazes, ali ne razumes celu situaciju. On je jednostavno obicna stoka koja nema vise zivot.
Inace danas je 8 mart nije sestri i mami ni poruku poslao.
Srecan 8 mart svim devojkama vec kad smo kod njega  Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 02:49:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.