Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 04:16:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako da razbristrim glavu?  (Pročitano 3652 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Hteo bi da probam ono u cemu sam dobar pa da se na to fokusiram, ali je poenta sto ja ne znam u cemu sam dobar da bi mogao na to da se fokusiran, jer sve znam ali po malo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Imas 16 godina... imas jos jako puno vremena da otkrijes u cemu si dobar...
Eksperimentisi... jedna po jedna stvar... ili vise stvari zajedno...
Ne mora da znaci da si dobar samo u jednom...

Ali shvati to vise kao igru... i ako ne uspes u nekoj stvari, to ne znaci da si propalitet, vec da postoji jos izbora... jos mogucnosti... sumiraj i nastavi dalje... ka sledecoj stvari...
S druge strane, ako danas nisi dobar u necemu, ne znaci da kroz 10 godina neces biti dobar u tome...

Mislim... neki ljudi koji su meni dragi su otkrili svoje kvalitete u 20-tim godinama... drugi jos njuskaju... ali ne odustaju... Smiley
Zivot je u sustini jebeno dug... mislim... ja imam 29 godina i imam jos toliko toga da iskusim do svoje smrti u 70 i nekoj...  Smile

Jos si mlad i imas neograniceno mnogo mogucnosti... i zato sada nije vreme da se zatrpavas u depresiju...
Igraj se... Smiley

Ne postoje pogresni izbori... Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Ja bi hteo sve, ali bukvalno.

Ne znam sta bi mogao da uradim sto ce moci da me izdvoji od svega i da razmislim lepo. Ovako me 1000 stvari pritiska sa svih strana i prosto sam se izgubio.
« Poslednja izmena: 05. Mar 2010, 13:18:34 od Kn1ght »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4910
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hteo bi da probam ono u cemu sam dobar pa da se na to fokusiram, ali je poenta sto ja ne znam u cemu sam dobar da bi mogao na to da se fokusiran, jer sve znam ali po malo.

Kako ces znati u cemu si dobar? Pokusajem, jel da? A da bi nesto pokusao treba ti ideja ili podstrek da nesto uradis...a kako ces to odraditi? Podstrek moze biti i novac,u prevodu, da bi razbistrio glavu i da bi se odmorio od briga,moja preporuka je da odes do omladinske i prihvatas sve sto ti daju od poslova...veruj mi,to ce ti dati samopouzdanja jer imas svoj kes,koliki toliki,dobices vecu zelju za radom i razmisljaces pozitivnije na kraju krajeva...ako konstantno imas neki priliv novca od fizikalisanja to ce ti dati osecaj da nisi bespomocan i beskoristan a samim tim ces porodici pomoci oko finansija...znam da sad mislis da je to tesko ali samo treba da prelomis i kazes:"uradicu to!" posle sve ide mnogo lakse...pricam ti iz licnog iskustva,do duse nemam porodicu kao sto je tvoja ali sam se isto ovako osecao kako sam napisao da ces se ti osecati kada zaradis svoj kes...
IP sačuvana
social share
tvrdji od hard core-a

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
Nekad je velika dilema da li bi ti bilo lakše da je otac umro ili ovo što je živ. Veruj mi bilo bi ti teže da je umro. Onda ne bi imao vremena da sa njim raspraviš jednog dana što je tako loš prema vama, a to bi te do groba jelo.

U svakom slučaju već si dobio nekoliko mudrih saveta. Uči školu koja će ti dati struku da možeš što pre da se zaposliš. Brini o sebi i sestri. Čuvaj se da te ne uhvati ekipa koja će od tebe napraviti kamilu za dilovanje droge, lopova ili alkoholičara jer vidiš kako je tvom ocu loše. Jer i njemu je loše samo je on gnjida bez kičme pa ne sme da se suoči sa životom.

Možda ti danas 3-4 godine izgleda jako dugo, ali proći će brzo. Za to vreme uz malo zarađivanja za džeparac ko što reče markkko i brigu o sestri umesto o idiotu sve će doći na mesto.

Devojke u 16 godina su nestalne ko mačke, ne opterećuj se time. O uopšte ne pokušavaj da svoju muku deliš sa tako mladim i slabim bićima jer će svaka pobeći.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
LG 4X HD
Citat
a ja ne znam kako da mu pomognem.
Ne možeš ti da mu pomogneš.
Citat
Nekad mislim da sam ja kriv za to sto se desava sa tatom,
Nisi ti kriv.

To je sve što treba da znaš.

Poštuj majku i gledaj da pomogneš koliko možeš i brini se o sestri. Nađi neki hobi, bavi se sportom...
Problem(čić)i  sa devojkom...pa...nema ništa neobično u tome u tvojim godinama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0

Tati je jedne veceri visio zivot o koncu i preziveo je, ali je sada opet poceo da pije a ja ne znam kako da mu pomognem.
Sve mi se skupilo u glavi i ne znam vise ni sta radim ni sta mislim.
Sto se tice devojke to nije problem toliki, to je samo doprinelo da me jos vise baci u depresiju. Prosto ne znam sta da radim i sta da mislim. Nekad mislim da sam ja kriv za to sto se desava sa tatom, nekad mi ga je jako zao a nekad ga mrzim. Sto je i najgore ne znam u cemu sam dobar, znam sve i da igram i da radim ali nista u potpunosti.
Dodje mi da se ubijem.
Ops!
Mislim da nisi svestan sta si napisao?
Samoubistvo!
Posle tog cina,popravke vise nepostoje!
Vecita dilema hrabrost ili kukavicluk?U tvom slucaju,to bi bila gupost.
Batice,nisi ti kriv zbog situacije u kojoj se nalazi tvoja porodica,odnosno tvoji roditelji.
Kriv si ukoliko situaciju cinis tezom,svojim postupcima.NPR:bezis iz skole,ili neides u skolu,konzumiras drogu u bilo kom obliku,smucas se sa losim momcima,trazeci i praveci probleme...........itd.Spektar nacina,kako da od gore situacije napravis goru,veliki je.Ti mi nedelujes,kao neko ko buntovnicki pristupa rasavanju licnih problema,ili skretanju paznje na sebe.Mislim da si dobar momak,zatecen nizom problema oko sebe,a tu je i pubertet.Sto se problema sa devojkom tice,tko je uglavnom tokom citavog zivota.To je u domenu kosmicke problematologije!Samo nepokusavaj,da ih svatis!Sto se njih tice,budi uredan,kulturan,romantican ili maco tip,to ce avisiti od devojke do devojke,ali budi ono sto zele.Bavi se nekim sportom,pomaze da se misli malo skrenu.Citaj to uvek pomaze,veruj mi.Kad postanes bolji nego sto si sad,mislim da si dobar,ali budi jos bolji.Roditelji ce se zapitati o svojim postupcima,greskama.Tesko je danas biti roditelj,glava porodice.Nismo svi stvoreni od istog materijala,neko jednostavno nemoze,posustaje tone.Ali ti nedozvoli,da sa sobom povuce tebe!!!!!
Imas mogucnosti,zivot puca pred tobom,sad zamisli da si trkac na stazi sa preponama,PRESKACI!!!!!Bori se za tron,za nagradu!!!A,samoubistvo?Zaboravi!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Odusevili ste me ovim odgovorima. Prosto ste mi otvorili oci!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 
Citat
a ja ne znam kako da mu pomognem.
Ne možeš ti da mu pomogneš.
Citat
Nekad mislim da sam ja kriv za to sto se desava sa tatom,
Nisi ti kriv.

To je sve što treba da znaš.

Poštuj majku i gledaj da pomogneš koliko možeš i brini se o sestri. Nađi neki hobi, bavi se sportom...
Problem(čić)i  sa devojkom...pa...nema ništa neobično u tome u tvojim godinama.

@ arlekin ne slazem se sa tobom ...kako to ne moze da mu pomogne ?

trebalo bi da se potrudi ...ustvari trebalo bi svi zajednicki kao porodica da pristupe tom problemu.
naravno decko nije kriv i ako ne otezava situaciju trebalo bi malo da pomogne .

da skupi hrabrost,preuzme kormilo porodice i odrzi sve clanove porodice na okupu.

ja sam,konkretno, preuzela brigu o svojoj sestri koja je isto tako pokusala samoubistvo i to u vise navrata a mladja sam od nje 10 godina.
ja sam njoj bila zvanicni staratelj kad su roditelji vec poceli da odustaju i ostatak familije da je sikanira.

hvala bogu izvela sam je na pravi put zajedno sa neuropsihijatrima i psiholozima.
dan danas sam joj najbolji prijatelj.

ne moze se u zivotu tako lako odustati od onih koji su tvoja krv.
svoja se krv ne pije nego se cuva i bori za nju izvan svojih mogucnosti.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
LG 4X HD
Citat
@ arlekin ne slazem se sa tobom ...kako to ne moze da mu pomogne ?
Kako konkretno može da mu pomogne?

Citat
da skupi hrabrost,preuzme kormilo porodice i odrzi sve clanove porodice na okupu.
Šesnaestogodišnjak sa samoubilačkim mislima uspeva da nagovori svog oca da ostavi alkohol , da ode na lečenje?
Čoveka koji je nakon što je umalo umro od posledica alkohola nastavio da pije?
Ne vidim da to realno može da se dogodi.

Citat
ja sam,konkretno, preuzela brigu o svojoj sestri koja je isto tako pokusala samoubistvo i to u vise navrata a mladja sam od nje 10 godina.
ja sam njoj bila zvanicni staratelj kad su roditelji vec poceli da odustaju i ostatak familije da je sikanira.

hvala bogu izvela sam je na pravi put zajedno sa neuropsihijatrima i psiholozima.
dan danas sam joj najbolji prijatelj.
nije to isto, ja te situacije ne bih ni poredio.
Citat

Odusevili ste me ovim odgovorima. Prosto ste mi otvorili oci!!!  Smile
Ovo je bilo cinično, zar ne? Nisi zadovoljan savetima koje si dobio?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 04:16:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.214 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.