Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 14:23:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako da odbijem navalentnog druga?  (Pročitano 4071 puta)
12. Jun 2011, 18:28:03
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Mnogi ce sad da me napadnu kao da sam picka , dupe , kurac , sisa , mozda i jesam ali jebi ga takav sam ceo zivot i sta je tu je , ali sada ne znam kako da resim ovu situaciju...

Imam jednog druga , tacnije vise se skoro uopste i ne druzimo , u zadnjih par meseci nikako...Upoznali smo se pre godinu i po dana i tada smo postali dobri , ne znam zasto ali gotivio sam ga jedno vreme iako nisam voleo kada mi je dolazio ovde da spava , a pogotovo kada sam ja isao na selo kod njega iako je to fala Bogu retko bilo...

Upoznali smo se preko keva , naravno keva me je smarala da odem s njom da se vidi sa drugaricom koju nije videla 20 godina i ja sta cu iako sam krajnji epilog , eto opet znao...

I nista mi se tu zgotivimo , izlazimo sve...U cemu je problem , iako je stariji godinu dana oduvek je bio glup kao sajla , nezreo , da ne moze covek pricati s njim skoro  o nicemu , a da znas da te on kapira i da zna o cemu prica...

Sada sam se skroz udaljio od njega , ali on to ne kapira naravno , kako da vam kazem iritira me sada vec , oni su stvarno dobri ljudi i sve , tipicni Banacani uvek me zovu da idem tamo ja necu jer se uvek smorim ko konj i ne odgovaraju mi takvi uslovi za zivot...Sada medjutim njegova keva zvala moju i pitala da li moze da ostane da spava kod mene od utorka do petka  Smiley 1 jer nema mesecnu kartu  (50 km razdaljina) , keva me odma zove i odma i ja skapiram da ni ona nece...A opet znam da cu gotovo 99% sigurno morati da pristanem na to jer ce se procuti da sam picka i sve to , ispascu dzukela...

Ali opet da li slucajno postoji nacin da nekako skenjamo ovo mislim da ne dodje , a ono da skapira da nije da necu nego da ne moze iz nekog razloga kapirate me...Skenjan sam sad skroz , poslednja nedelja skole , zajebancija + treba da ispravim ocene neke , a on sad tu da mi dodje... Smiley 1

Znam da sam arogantna stoka , seljacina i sve ono najgore sebicno , ali jebi ga takav sam i trazim za pomoc ako postoji neko resenje pisite brzo jer treba jos danas da se javi...

Naravno ja imam vec neku ideju u glavi , ali to je ono najgore moguce , posto sam ja seljak najgori prisao bih mu u skoli i rekao da ne moze i objasnio mu da vec nekoliko meseci nismo dobri , da sam iskulirao i sve to , ali poenta u tome je sto sam ja hladnokrvna svinja i gledao bih ga u oci celo vreme pa bi to izgledalo kao da mu se smejem u facu i slicno...

S toga predlozi za ovakvo sranje...SIgurno ste i vi bili u slicnoj situaciji

edit by B: izmenjen naslov Wink
« Poslednja izmena: 12. Jun 2011, 19:40:30 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC Sensation
Pa, znash kako, u zhivotu tje uvek neko gledati nekako da te iskoristi. Neka ti ovo bude mali korak ka odrastanju, reci mu NE i gotovo. Slazhi da idesh negde ili shta vetj. To shto tjesh da ispadnesh dzukela je bolje nego ispasti magarac da ga podnosish od utorka da petka.
Nadam se da sam ti pomogao.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Druze ja znam sve o tome , ali frka je sto smo do ne tako davno bili bas ono dobri , on mene mnogo vise gotivi nego ja njega uvek mi je govorio kako sam mu medju najboljima uvek me zove kod njih , njegov brat , keva ma brate strasno koliko me gotive...A i nemaju bas para , bore se za zivot , strasni ljudi svaka im cast...Ali ja sam opet razumes picka i nekako moram da nadjem korektan nacin da ovo sredim kapiras me ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Reci da moras da strebas da popravis ocene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
I to sam razmisljao , ali fora je sto mislim da nema gde drugde da ode...A opet 3 dana jebo te  Smile Kapiram da nisu uzeli mesecnu od 4000 kao samo zato sto je pola meseca juna skola pa ce se snalazi kako se snalazi...Ono  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pa ako neces da ti dodje reci mu da strebas. Vidim, jos ga nisi oladio a vec imas grizu savesti. Kako ce biti kasnije? ajd prvo odluci da li zelis da ga se otarasis..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung Galaxy S Advance
Meni cela stvar sa ispravljanjem ocena deluje prilichno razumno... verujem da ce i njemu...

Frka ti je, imash naviku da uchish u samoci, morash da uchish vishe nego obichno i gotova stvar...

Uostalom, mozda cu ja sada da zvuchim malo hladunjavo, ali drugarstvo je ok dok se druzite, ali to neko zivljenje zajedno i manjak privatnosti i vremena za sebe, prelazi neke moje granice... (na vishe od recimo jednog nocenja, ili dva u nekoj neprilici) (osim letovanja, kapovanja i slichno, mada i tad se ljudi pokache, jbg, ima se vremena)

Ipak je to obaveza u neku ruku kada ti neko dodje na posedak (konak ili shta vec), narochito ako dolazi sa strane... i opravdano je eskivirati je kada ti nije do toga, nego je raditi preko "one" stvari njemu ili sebi na shtetu... Mada, imaj u vidu da i on tako tebe opravdano moze da "otpali" kada se tebi bude ishlo kod njega... (znam znam... ne ide ti se nikada, jer se smorish kao konj...)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Meni cela stvar sa ispravljanjem ocena deluje prilichno razumno... verujem da ce i njemu...

Frka ti je, imash naviku da uchish u samoci, morash da uchish vishe nego obichno i gotova stvar...

Uostalom, mozda cu ja sada da zvuchim malo hladunjavo, ali drugarstvo je ok dok se druzite, ali to neko zivljenje zajedno i manjak privatnosti i vremena za sebe, prelazi neke moje granice... (na vishe od recimo jednog nocenja, ili dva u nekoj neprilici) (osim letovanja, kapovanja i slichno, mada i tad se ljudi pokache, jbg, ima se vremena)

Ipak je to obaveza u neku ruku kada ti neko dodje na posedak (konak ili shta vec), narochito ako dolazi sa strane... i opravdano je eskivirati je kada ti nije do toga, nego je raditi preko "one" stvari njemu ili sebi na shtetu... Mada, imaj u vidu da i on tako tebe opravdano moze da "otpali" kada se tebi bude ishlo kod njega... (znam znam... ne ide ti se nikada, jer se smorish kao konj...)

Care , kralju , ultimativna legendo!

To je to...Razmisljas kao ja...

Hvala momci , sto se tice grize savesti...

Kazem vam ljudi su jako dobri , a vec zamisljam da mi pocne plakati ili nesto slicno sta ako nema gde da ide ?  Smiley 1

U svakom slucaju  , recicu da moram da strebam i to je to...Samo malo da razradimo taktiku , kao sto sam rekao malo je priglup , osecajan , cela skola ce znati da sam picka...To me toliko i ne pogadja , uvrediti me mogu samo oni koji mi znace i oni kojima dozvolim...Tako da cujem recimo neka fora kao jebi ga brate stvarno bilo kada drugi put ? Ja sam razmisljao i da mu kazem odma da vise nismo dobri i sve to , ali onda je besmisleno traziti izgovor...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
to je bila sala. Nadovazao sam se na onog lika sto ti je rekao da si picka. Hteo sam da kazem da nema potrebe da ti govere da li si ili nisi picka jer je tema zapravo kako bezbolno da ispalis dobrog lika i to tako da ti kasnije ne bude previse zao.... A to da li si smeker ili sta vec ako ga ispalis.. Sta cu ti ja? ti si pitao kako a ne sta si ako to uradis.. Ja se hvala bogu jos nisam nasao u takvoj situaciji. Ako je toliko dobar lik pomozi mu. Smara ali jbg ako je stvarno dobar zapamtice ti to mozda ce jednom neko i tebi da ucini nesto sl.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ne off-ujte Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 14:23:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.