Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku

Napomena: Ovaj forum sluzi za pitanja vezana za koriscenje foruma, probleme u radu, probleme sa scriptom, greske ili nesto slicno. Ovaj forum ne sluzi da u njemu postavite pitanje o temi koja nije vezana za funkcionisanje foruma poput pitanja u vezi problema sa racunarom, mobilnim telefonom, gde naci ovo ili ono. Za svako od takvih pitanja postoji prikladno mesto i nacin da se pitanje postavi. Pregledajte index foruma i, ako zaista niste sigurni, gde da postavite pitanje, uradite to u forumu [Buvljak ~ Opsta blebetanja ~ Svastara] , a mi cemo zatim temu premestiti gde joj je mesto.

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kakav pokusaj zamjene teza  (Pročitano 940 puta)
11. Mar 2009, 19:51:53
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
Long story - short (za neupucene)
Povod za ove izlive histerije je ban Sasinog brata koji je bio registrovan na forumu pod nickom Igor90000, tj. povod je bilo zakljucavanje tema u kojima je Sasa zahteva da se njegovom bratu vrati pristup nalogu.
Podsetimo da je taj isti korisnik Igor90000, banovan cetiri puta privremeno, da je nebrojano puta upozoren da ne offuje na temama i da to maltene nikad nije urodilo plodom, te da je trajni ban dobio zbog toga, sto je i receno.
Direktan povod za trajni ban Igor90000 bila je prijavljena privatna poruka u kojoj uznemirava drugog korisnika, ali je svakako taj ban bilo nesto sto se spremalo posle prvog ekscesa... Ne zato sto smo osvetoljubivi i prizeljkujemo takve stvari, vec prosto zato sto red mora da se zna, a ako neko svaki dan potvrdjuje da namerno taj red ne zeli postovati, ovde mu nema mesta.
Ovo je do sada najjadnije sto sam ocekivao od tebe ali i ostalih plavih i crvenih mundira.

A sto nisi odgovorio na pismo !!!!! Picko !!!

Prvo... nakon ove dijareje  koje dijareje znaci svi moji postovi i postavljene temu se dijareja
Hm kakoto nisam ranio shvatio jednsotavno sam odbijao da pogledam istinu u oci

Ovakva zamjena teza i pokusaj banalizovanja mog pisma ne bi li se time dobio jedan drugi prizvuk svemo ovome je bjedno i pateticno.
Kao sto sam rekao u pismu majorizacija je nesto sto dominira forumom.Ovde se ne radi o mom bratu on je bio inicijalna kapsula da vam kazem ono sto vec duze vrijeme mislim vidim da ste to naravno po dobro starom obicaju ignorisanja potpuno prenebregli.

Naravno da ce ovo ici do kraja pa sta si ti mislio. Do BANA.
I sad sam definitivno siguran da se nikada vise necu registrovati na ovaj forum jer nam smisla zasto pocinjati nesto sto ce u jednom momentu rezultovati  uvidjanju prave situacije na forumu.

To sve skupa nema smisla.

Ja nisam konformista i necu nikada precutati nepravdu  a nje je bilo mnogo .
Ponovicu ne prema mome bratu ( ali da i njemu ) nego prema brojnim korisnicima na ovom forumu
Ali u ostalom to sam vec sve rekao u pismu koje cu jos jednom postaviti .

Citat

Sve najbolje ako budem otvarao drugi nalog bice to samo radi toga da mogu pratiti tekstove koji se objavljuju skidati iste ako su cemu , knjige, tutorijale

I da mjenjam svoju odluku necu vise ni to !
Ne zasluzujete, jer ste sve ono sto sam naveo u pismu

A evo i njega

Moj stav!!!

Nakon bana koji sam dobio na 48 sati odlucio sam, da se ipak vratim na forum da bi rekao ono sto zelim vec odavno da kazem i time   ne ostanem nedorecen.
Posljedice sam spreman da snosim jer nakon dole recenog ne vjerujem da ce relacija oni i ja biti ista.
Iako shvatam da  ova broba koju cu  da vodim  protiv konglemerata koji se zove administracija burek foruma (koja  izgleda kao borba  protiv vjetrenjaca) unaprijed osudjena na neuspijeh ,  odlucio sam se na  to iz ljudske potrebe   da iskazem svoj stav jer sam ga uvijek imao i nisam se lisio da ga iznesem cak ni onda kada me je to moglo kostati.
Trudim se uvijek da mi stavovi pocivaju na argumnetima i da su utemeljeni jer time se dobija na  ozbiljnosti.
Principi  stavovi i uvjerenja su za mene uvijek bili vazni, iz tih razloga a i zbog toga sto mi moj osjecaj za pravednost ne dozvoljava da cutim odlucio sam se  da kazem sledece.
Cvrsto stojim na zemlji prilikom iznosenja sledecih tvrdnji i iza svake stojim.

Samovolja moderatora ,supervizora , pa i samog vlasnika ovog foruma sve vise uzima maha , bahatost , sujetnost, egoizam, narcisoidnost, arogantnost  i predrasude su nesto sto dominira forumom  posljedice toga su osjetne.

Ne mogucnost da se i na  fin nacin  ukaze da se neke stvari rade lose i  da su presle granice dobrog ukusa,  ne ostavljaju mnogo prostora za sumnju da se radi o slucajnosti ,o pojedinacnim slucajevima , o prenagljenosti pojedinca ili o neznanju.
Ako je pak to u pitanju  onda kritiku mora da snosi vlasnik i oni koji biraju takve neadekvatne ljude za saradnike odnosno biraju one koji su nedorasli zadatku.
Misljenja sam da se ovde radi o necemu drugom .
Na forumu sam vec neke 2 godine za to vrijeme sam upoznao mnoge ljude razlicitih shvatanja i stavova sa nekima sam se slagao sa nekima ne, pri tom sam za pomoc koja mi je bila potrebna u vezi razlicitih pitanja  upoznao i pojedince iz redova onih  koji pripadaju ''plavim mundirima''  i ''crvenim mundirima ''za te pojedince mogu iznijeti samo rijeci hvale.
Svi oni a ima ih poprilican broj mogu da potvrde ili demantuju  da nikada svoje poznastvo sa njima nisam iskoristio da bih  uticao na to da neko bude izbacen, udaljen,  banovan, (ili obratno od svega ovoga to jest da ne bude )  ili na bilo koji nacin sprijecen da iznese svoje misljenje koje je dijametralno suprotno od moga,nisam pokusavao da im kazem kako da rade svoj posao. Necu to ni sada uciniti.
Nisam lobirao , prigovarao, pokusavao da uticem na njihove stavove  nisam niti  bih se tako ponasao.Nisam opstruisao na takav nacin  bilo cije nastojanje da kaze oni sto zeli.
Danas ne mogu a da ne primjetim da je forum postao mjesto privilegovanih, mjesto stranackih moderatora, i njihovih ulizica, mjesto  podvodljivih, podrepasa, kukavica.
Mjesto gdje se takvo sto tolerise.
Mjesto u kojem nisu svi jednaki  iako bi trebalo da jesu bez obzira na  to koliko imali  poruka,  bez obzira na stavove, shvatanja,uvjerenja.
Mjesto nejednakog tretmana, favorizovanja, mjesto u kojem je zavladalo jednoumlje, strah, cenzura, beskrupulozan tretman prema jednima i ociglednom popustljivoscu prema drugima .
A ti drugi su oni koji se pokoravaju volji, koji ne dovode u sumnju odluke ''burek oligarhije'' koji dogmatski slijede  zapovijesti burek apartceka. Zato je tretman prema njima druagaciji , njima se tolerise mnogo toga .
Forum je postao mjesto koje podsjeca na vrijeme zabranjenog  ,,crnog talasa,, u srpskoj kinamatografiji.

Takodje se mogu  primjetiti i licne personalne vendete od strane pojedinih plavih i crvenih mundira , sabotaza , prezir prema nekim ovde starijim i po meni mnogo vaznijim forumasima, nastojanja da ih se prikaze u infatilnom svjetlu baca veliku mrlju na sam forum. Ne ukazuje im se dovoljno postovanja (  da ne bude zabune ne mislim da oni zasluzuju neke povlastice ili privilegije ali postovanje i respekt koji bi trebo da je neupitan) jer su  ga stekli svojim zalaganjem i radom na forumu, brojnim temama i slicnim stvarima.  Nekada je broj takvih bio mnogo veci danas ih je sve manje pita li se ko zasto je to tako.
Nekada se samo tako  i  moglo steci ono cega je danas sve manje na forumu.
Onim forumasima ciji je rad ovde evidentan, koji su zeljeli da nauce vise, da cuju drugacija misljenja, koji su zeljeli na kraju krajeva da ucestvuju u raspravama da ostre svakodnevno svoj um da preispituju svoje stavove na brojnim vaznim i  bitnim pitanjima i da o njima raspravljaju opstrukcija je postala svakodnevnica. Omalovazava ih se, potcjenjuje, onemogucava u kritickom propitivanju  zivotnih i drugih pitanja, zatvaraju im se teme, huskaju se pojedinci protiv njih.

Dovesti u sumnju odluke ,,plavih mundira,, postalo je ravno popeti se na najveci vrh svjeta , ili proci izmedju ''Scile i Haridbe.''
Oholosti koja prelazi sve granice.mjesto gdje se prema nekima koji su bili banovani odnosi krajnje pristrasno da im se brisu postovi bez razloga uklanjaju komentari koji nikoga nisu vrijedjali. Da im zatvaraju teme samo zato sto njihov sadrzaj upucuje na to da na forumu nesto ne stima.
Moje misljenje je da takav rad ne moze doprinijeti prosperitetu ovog foruma , a da mnogi cinioci ukazuju na taj faktor moze se vidjeti i po broju prisutnih na nekim nekada veoma posjecenim i obimnim forumskim tematikama, nekada je sipalo od suceljavanja razlicitih misljenja, tekstova, od zivosti danas kao da je sve zamrlo a ljudi su nestali.
Pitam se zasto.  A pravo pitanje je da li se ova ucmala administrcija pita.
Meni se cini da ne.
Njihovo nastojanje da svojim osornim ponasanjem u startu zatru bilo kakav pokusaj da se nametnu neka bitna pitanja za rad i funkcionisanje ovog foruma , neke teme koje govore o vaznim stvarima.
Cesto pritom ne libe se da iskazuju svoju nadmoc ismijavajuci i omalovazavajuci sagovornika na takav nacin da se on uplasi i odustane od daljeg pokusaja plaseci se bana.
E pa je se nedam tako lako zaplasiti niti me mozete zastrasiti  svojom plavom mundirskom pukom izvrsiteljskom funkcijom zvanom moderator.
A o crvenim mundirima ne zelim ni da govorim njihov bezobrazluk ne preza ni od cega.
Ego nekih od njih he toliko velik da priznati da su pogrijesili ili da nisu u pravu je ravno papinoj bezgresnosti.

Ovo pismo nema funkciju da potcjenjuje bilo ciji rad pojedinacno  nego da ukaze na brojne propuste koji se sve vise desavaju u zadnje vrijeme na forumu. Ono je u funkciji kritike da bi se greske ispravile i  vratilo na pravi put.
Ovde sam spomenuo neka pitanja oko kojih se do sada nije smijelo razgovarati.
Postavicu ovo pitanja na nekoliko forumskih tema  zajedno sa anketom sa ciljem da provjerim i dokazem samom sebi da li sam zpravo u krivu ili u pravu.
DA li sam ja taj koji je u zabludi ili vi.
Ako dopustite da anketa prezivi zajedno sa pismom ne duze od 24 sata dobicemo potrebne odgovore. A nakon toga sve ce biti mnogo jasnije
Ako pak obrisete ovo pismo to ce biti jasan znak da sam bio na tragu necega  sto vi zelite da prikrijete.
Ne zaboravite jednu pricu koja pocinje ovako bio jednom jedan samouprvni sistem, sa jednom partijom , jednim vodjom,  koji je svaku kritiku smatrao reakcionistickom propagandom  ....,dalje nije potrebno mislim da je jasno svima sta je bilo sa tim sistemom......

Da mi ne bi neko od vas pitao sa kim ja to konkretno imam problem moram da budem krajnje iskren i da kazem ni sa jednim ponaosob bilo da je rijec o samom vlasniku, moderatorima,supervizorima.
I da nema tih pojedinaca koji se ne mogu svrstati u ovu pricu ovaj forum bi potonuo i dodornuo dno dna.

. Zapravo sam mogao da predjem preko svega i nastavim da egzistiram na ovom forumu sto se kaze,, kao bubreg u loju,, ususkan u  nepropitivanju okrezenja oko mene. U komformizmu  onih koji razmisljaju kao ja.
Ali upravo zobg toga je Burek Forum  BIO drugaciji od ostalih ili je to bar bio kada sam ja na njega dosao. Ta raznolikost u svemu  je njegov glavna osobina koja ga je razlikovala od drugih, po kojoj se isticao u mnostvu  jednolicnih foruma koji su bili cisto Bosnjacki, Hrvatski, Srpski  ili bilo ciji drugi . OTVORENOST , je bila njegova prednost to je ono sto me  je privuklo  da ga posjecujem. Ali to je funkcionisalo dobro samo zato sto je funkcija administracije to jest plavih i crvenih mundira bila u drugom planu a FORUM, DIJALOG, KONFRONTACIJA, SUCELJAVANJE  MISLJENJA   je bilo najbitnije  danas nije vise tako.
Danas se sve vrti oko administracije i toga da se svidis modu  a poslije ce tvoj zovot na forumu biti drugaciji od ostalih smrtnika.

I za kraj mozda ste mislili oticu tiho u sumrak neprimjeceno , ja nikada ne ostanem neprimjecen ja sam SasaBorg.

Pozdrav  ako se nakon toga vise ne budemo mogli cuti bilo je zadovoljstvo .
Sve najbolje ako budem otvarao drugi nalog bice to samo radi toga da mogu pratiti tekstove koji se objavljuju skidati iste ako su cemu , knjige, tutorijale .Necu se upustati u rasprave niti slati komentare jer je uzaludno.

Prvi prekrsaj korisnika sasaborg rezultovace trajnim iskljucivanjem sa foruma.
Prekrsajem ce se smatrati i eventualni komentar koji bi bio odgovor na ovu poruku.

Evo komentara i evo trajnog iskljucivanja

Citat
koliko sasa hoce da se vrati, ucestvuje na forumu na nacin na koji je to radio pre incidenata, dobrodosao je.
Ukoliko to nije slucaj, nije mu mesto ovde, a ni onima koji bi ga, nakon svega izrecenog, podrzali.

Ipak je nesto ucinjeno a to da sam uspio da pokazem da teror i zastrasivanje jeste bio i ostace nacin funkcionisanja ovog foruma i odnosa palvih i crvenih mundira

FANGULO !!!!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
A sto nisi odgovorio na pismo !!!!! Picko !
Time smo zavrsili svaku pricu na ovu temu zauvek.
Edit
Da dodam sta treba, ukoliko neko bas ima potrebu da ovo cita, i pobrisem stare teme da ne stoje...

http://forum.burek.com/ja-podrzavam-t426325.html
http://forum.burek.com/ti-suti-t426078.html
http://forum.burek.com/strength-is-irrelevant-resistance-is-futile-t425437.html
« Poslednja izmena: 11. Mar 2009, 20:26:49 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.