Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kakav odnos imate prema nacionalnim manjinama?  (Pročitano 9093 puta)
03. Jul 2004, 01:24:42
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Kakav odnos imate prema nacionalnim manjinama?
Da li u vasoj sredini ima osoba koje pripadaju nekim drugim manjnama?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
Dosta ljudi u Zr je ne Srpsko ... ima jedan ceo deo Muzlja gde zivi 95% Madjarskog stanovnistva .... meni nesmetaju , nemam nista protiv njih , niti protiv bilo kog drugo ne Srpskog zivlja , nisam nacionalista , dok god mene neko od njih nedira nemam razloga da i ja njih diram ili ti mrzim , ovako to izgleda prema statistici Zrenjanina

Procentualna zastupljenost

Srbi
74.82

Mađari
10.76

Jugosloveni
1.94

Rumuni
1.90

Romi
1.87

Slovaci
1.82

Neizjašnjeni i neopredeljeni
2.59

Nepoznato
1.17

Regionalna pripadnost
1.06

Ostali
ispod 1%
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Moj najbolji drug je Hrvat,najbolja drugarica Madjarica,a prve komsije Muslimani (u NS),nisam ucena da ljude delim i cenim po veroispovesti,vec da ih delim na dobre i lose.Nemam nista protiv bilo koje vere,nacije...Dok postuju oni mene i ja cu njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
Mislim , da ako mrzis druge nisi nacionalista, vec sovinista. Nacionalizam sam po sebi nije los,  pa svako normalan postuje i voli svoj narod. Sovinisti - oni su vec malko opasni.

Ja sam i sam pripadnik nacionalne manjine  -  Srbin u Sloveniji. Meni licno ne fali nista. Ponekad me zena , ona je Slovenka malo provocira ali ne cesto jer ja imam 10 puta jace argrumente da uvek nju i njen narod posramim ako treba.
Znam za mnogo slucajeva nasih ljudi, koji su imali poprilicnih problema, koliko su to zaista  posledice nacionanih netrpeljivosti ne znam objektivno da ocenim , ali sigurno ima neke netrpeljivosti.
Moramo da priznamo da mnogi pripadnici naciolnih manjina za sve svoje
zivotne probleme obtuzuje 'ksenofobicnu' vecinu. Ima ljudi koji izgube posao jer su lenji, ili jim se zena prokurva, jer su opet lenji - u drugm smislu narovno, a uzorke ne traze u sebi, vec za sve obtuzuju cinjenicu , da su nacionalna manjina.
Sve u svemu ima svakojakih i ovde ....

Jedan slovecki politicar je jednom javno izjavio, da nema nista protiv 'juznjaka'
u Sloveniji, jer : " Od kako su u Sloveniji juznjaci deca su nam nekako lepsa a i zene su nam zadovoljnije, pa je to dobro za sve nas " !

Zalostno je , da je on bio zrtva atentata pred predsednickim izborima pre nekoliko godina, sigurno se mnogim zamerio ovom izjavom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Uvek mi je bilo super da se druzim sa nacionalnim manjinama, pogotovu razlicitih verskih opredeljenosti jer sam uvek mogao da naucim nesto novo, a i imam nekoliko jako dobrih prijatelja Roma i Madjara...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Mi Vojvodjani zivimo sa Madjarima i drugim nac. manjinama i u dobrim smo odnosima. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Ja sam i sam manjina, pa je izlisno da analiziram kakav odnos mogu da imam prema manjinama.

Jedan od najvecih zivotnih snova sam ostvario: da zivim u istom mestu sa svim narodima i rasama. To sam postigao u periodu od 1992. do 1995. i srecan sam zbog toga.

Ljudi mi ne smetaju, pa samim tim ni manjine, vecine ili nacije.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
Zivi i pusti druge da zive...
IP sačuvana
social share
U ZDRAVOM TELU ZDRAVA PANTLJICARA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 768
mob
Siemens c60
Ja sam se rodio u gradu gde je bilo puno razlicitih naroda.
Srbi, Hrvati, Bosnjaci, Jevreji, Slovenci ...

Ali kad su pocele Devedesete ja sam postao visak i morao sam da odem odatle...

Sada zivim u vojvodini u mestu u kom su Hrvati vecina, ali je na vlasti Srpska Radikalna Stranka...

E to se zove ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Neki su poceli da ispisuju parole MADJARI NAPOLJE zbog dogadjaja na Kosovu 17. marta.Mislim kakve veze imaju Madjari sa Kosovom? :|
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.327 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.