Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kakav odnos imate prema nacionalnim manjinama?  (Pročitano 9081 puta)
Hronicar svakodnevice

Republika Srpska

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 995
Zastava
mob
Nokia N95
Prema nacionalnim manjinama osecam veliku mrznju, znaci mogu sebe nazvati Sovinistom. Ne znam, ne mogu jednom narodu da oprostim to da je pre 60 godina ubio 600 000 srba i sada se ponasa da se nista nije desilo, ne mogu da oprostim tom istom narodu da i posle toliko vremena imaju toliko srama da slusaju jedno govno koje se naziva thompson i koje peva ustaske pesme, ne mogu da oprostim jednom narodu to sto mi je pola moje daljnje familije i mog dedu i ujaka zaklalo 92 godine i da taj narod nista ne radi u vezi toga vec da se ti isti zlocinci i sada slobodno setaju po bosni. Ne mogu da oprostim jednom narodu to sto su me isterali iz moje sopstvene zemlje (krajine) na kojoj moj narod vec toliko dugo zivi. Zato im se pisam na njihovu vjeru, narod i zemlju kako i muslimanima tako i hrvatima a za siptare da ne pricam... Smile  Smile  Smile Eto kakav odnos imam prema nacionalnim manjinama...
IP sačuvana
social share
Kome pravda leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
To sve sto ti opisujes stoji, to su uradile ustase, a ne Hrvati koji su u Srbiji nacionalna manjina.

Mrznja te na kraju nece nikuda odvesti, posto jednak razlog za mrznju imaju i oni zbog nekoliko velikih zlocina koje su nazalost pocinili oni koji su navodno se borili za "nase" nacionalne interese.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Republika Srpska

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 995
Zastava
mob
Nokia N95
Hm koje zlocine? Ako mislis na srebrenicu, ne razumem kako moze tamo da bude 6000 mrtvih a oko 1000 stanovnika 92 godine je bilo u gradu??? Ne razumem...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
"6000 mrtvih a oko 1000 stanovnika 92 godine je bilo u gradu???"
Pa i u jasenovcu je zivelo 500 ljudi pa je pobijeno 700 000
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Republika Srpska

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 995
Zastava
mob
Nokia N95
Citat: SerbianFighter
"6000 mrtvih a oko 1000 stanovnika 92 godine je bilo u gradu???"
Pa i u jasenovcu je zivelo 500 ljudi pa je pobijeno 700 000
Pa? Doveli su srbe iz ostalih sela okolo kojih je veoma puno, samo u Donjoj Gradini je bilo oko 20 000, Draksenic 5000,Demirovac 1000, Medjedja 1500, Orahova 5000, Kozarska Dubica 55000 i jos puno gradova a oko srebrenice nema ni jednog grada koji je udaljen manje od 100 km...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Sve je to ok, ali to sto ih nema tu ti nije dokaz da se to nije desilo, cisto logicki gledano... srbi su i iz srbije slati u jasenovac... a to je mnogo vise od tih 100 km.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Republika Srpska

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 995
Zastava
mob
Nokia N95
Dobro to jest, ali ne mogu taj zlocin dokazati, jednostavno seru, kao sto su srali i o jasenovcu (da srba uopste nije bilo tamo) itd. A gledao sam pre neki dan reportazu o srebrenici, vidis mladica kako prica sa nekim hodzom tamo i kaze mu "Ako za 24 sve oruzje iz grada predate nasoj vojsci, tebi ni tvom narodu se nece desiti nista, a ako ga ne predate, ne mogu da garantujem za nista." Znaci i ako ih je toliko poginulo, zasluzili su, njih je samo mrtvih u ratu bilo 6000 a pogledaj nasu stranu kod nas je duplo i jos se zale... :x
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Bilo ih je kao i nas mrtvih nakon rata... u svakom ratu su zrtve manje vise jednake...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Republika Srpska

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 995
Zastava
mob
Nokia N95
Ne mozes tako reci, u drugom svjetskom ratu su oni bili hrvatsko cvijece, pa su se se i oni izivljali na srbima, ovaj rat je samo bio vracanje duga po mome, doce i taj dan, mozda ne za 10 ili 50 godina ali docice kad cemo se tako i siptarima osvetiti, ima da kukaju videces kao i muslimani... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Svejedno, i u tom ratu su obe strane imale jednake zrtve.. i nemacka i saveznicka... sad sto su neke nacije malo bolje prosle, to nema veze.. u tom ratu hrvati nisu direktno  ucestvovali... u ovom jesu
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.