Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Nov 2024, 22:27:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kakav mi je to PRAVI PRIJATELJ???  (Pročitano 7372 puta)
27. Avg 2004, 02:29:19
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Drugarica mi je precutala MNOGO stvari koje je trebala da mi kaze.Postavio sam se veoma grubo i trebao sam tako.Jer ipak pravi prijatelj je onaj koji ti ne taji nista!A stvarno...stvarno sam suvise otvoren za druge!Nikada vise necu nikome poveravati svoje licne stvari jer nista ne dobijem zauzvrat!!!I kakvo mi je to "iskreno prijateljstvo"???Gade mi se ljudi... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
svi nesto tajimo, od drugih, od samih sebe, svesno ili nesvesno, sa namerom, dobrom ili zlom, ili bez iste, pitanje je samo koliko su krupne te nase tajne.
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Ali ja sam joj SVEEEEEEEEEE rekao od A do SH!!!A stvar je u tome sto se o meni radi a nece da mi kaze! :anger:
I ti Filipe budi ljubazan pa se poveravaj ljudima!Stvarno sam "preveslan"... :x
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 426
Barem si shvatio da ti nije prava prijateljica i sada zauzmi drugaciji odnos prema njoj, ne moras da budes grub prema njoj. Ma sta da se desilo, zbog te grubosti ces se jednom pokajati, jer se moze desiti da ti jedna "vrata" u zivotu budu zatvorena zbog ttoga.
IP sačuvana
social share
Repetitio Est Mater Studiorum
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Hvala na savetu.Ali vrata treba zatvoriti za druge od nje nemam vise sta da ocekujem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 426
Jednostavno promeni odnos prema njoj, distanciraj se, ali diskretno to uradi tako da ona ne primeti nikakvu razliku osim toga sto se vise njoj ne poveravas. Tako ce shvatiti da je pogresila i, u tom slucaju velike su sanse da ce se uvek truditi da ti prva pomogne, kako bi ispravila svoju gresku/e.
IP sačuvana
social share
Repetitio Est Mater Studiorum
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
To mora da ti je prvi put da ti se takvo nesto desilo?! To kontam sa obzirom na tvoju reakciju, a da znas da ne postoji covek na svetu kome smes reci sve od A do SH, niko!!! Neces nikada ni imati takvog prijatelja jer su oni neverovatno retki, cak toliko da ja licno mogu da ti kazem da takvog nisam srela jos uvek i ni nemam nadu da cu ikada.
Moja najbolja drugarica meni nikada nista nije pricala, a uvek je zelela da ja njoj sve kazem i jos me ispitivala da bi na kraju ja njoj "sredila" momka koji joj je danas muz i jos dok su se samo zabavljali ona je na mene bila ljubomorna kao da sam ja imala namere i u lagala sav trud da joj uzmem momka sa kojim je danas u braku. Silne gluposti. Nema danas pravog prijatelja i nemoj nikada nikome da pricas bas sve jer nikada ne znas da li ce on to pozeleti da zloupotrebi, cuvaj sve za sebe.
A sto se ove drugarice tice najbolje za sada da se distanciras i da ostavis strasti da se smire pa kasnije odluci sta i kako dalje i da li uopste.
IP sačuvana
social share
Marriages are made in heaven and consummated on Earth.
To love and be loved is to feel the sun from both sides.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Hmm,ja imam drugacije iskustvo od moje sestre Ktantonet...U mom zivotu postoji neki broj ljudi za koje slobodno mogu reci da su mi prijatelji i to oni pravi.Nikad ni jednom od njih nisam ispricala apsolutno sve svoje tajne ili sve o sebi,ali kad skupim tih nekoliko ljudi oni svi zajedno znaju apsolutno sve o meni i sve moje tajne,razmisljanja,dozivljaje,tugu,srecu,ama sve....Znaci nemam jednu osobu kojoj mogu sve reci,ali zato sto mislim da ne mogu jednoj od njih mogu drugoj....i tako u krug... Smiley Sada si povredjen i mogu da te razumem i mene su ljudi tako povredili (mozda ne na isti nacin),ali to svakako boli...Moj savet ti je da razgovaras sa njom kad se malo smiris,mozda postoji neki razlog zasto ti nije sve pricala?!...Ne dozvoli da je izgubis ako ti je stalo do nje zbog tako necega,prvo razgovarajte o tome onda sudi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6156
Zastava Суботица
mob
Nokia 3220
Citat: Filip_Apatin
Ali ja sam joj SVEEEEEEEEEE rekao od A do SH!!!A stvar je u tome sto se o meni radi a nece da mi kaze! :anger:
I ti Filipe budi ljubazan pa se poveravaj ljudima!Stvarno sam "preveslan"... :x

Bila sam više puta u istoj situaciji (a i biću jer sam suviše iskrena), tako da te savršeno razumem-kad se malo ohladiš pokušaj da porazgovaraš otvoreno sa njom, ako "vrda" znači da ne treba više toliko da joj veruješ.
Iz nekih mojih gorkih iskustava mogu da ti kažem da će te najviše zeznuti onaj kome najviše veruješ. Za ubuduće-nađi granicu do koje ćeš se poveravati ljudima, pomaže veruj mi.
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Vidis.. ja recimo imam treci problem.. naime... ja sam senilan a zivot mi je prilicno komplikovan... i zato... kad god me neko pita sta ima novo... nista Smiley
Cesto se desava da kad sednemo oko mene sede ljudi koji o meni znaju vise nego ja sam o sebi jer sve to fade-uje vremenom...
Mali hard... mnogo informacija...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Nov 2024, 22:27:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.