Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zablude o ljubavi zbog kojih često ispaštamo  (Pročitano 4209 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Apple 15
Dobro znaci vas dve buduce majke,mrzece te zene vasih sinova ?  Smile Smile

Imas tu puno pretpostavki:

a) da cemo biti majke
b) da cemo imati sinove
c) da ce nam sinovi imati devojku
d) da cemo ga vezati za sebe
e) da cemo doziveti da vidimo zenu\devojku...

I tako dalje...

Previse gledanja u buducnost.... pitaj boga sta ce se sutra desiti.... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung 111111
ono sto jes' jes'

Ako bi doslo do takve situacije...to bi po meni bilo komplikovano za muskarca a ne za zenu.
Pokusavam da se stavim u takvu poziciju..Nekako je bas zajebana..
Verovatno bih se odrekao majke..ako bih morao da biram  Smile Kao i svaki normalan odrasto covek.
Mada zene su zene,govna smrdljiva..to bi bile one klasicne "emotivne ucene" ..
Majka : "Ja sam te rodila,cuvala..odhranila"
Zena : " Ja sam sve ostavila zbog tebe..rodila ti decu.."

Moj neki izvan-normalni-paralelni zakljucak...
Zene samo komplikuju stvari..a na kraju im muskarac kriv

I jos jedan zakljucak..zenama treba jedna motka ili sipka da ih ispravis od batina kad pocnu sa mind-games
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Mene su mame oduvek obožavale... Znala sam da im doakam i da ih šarmiram, pitale su uvek za mene čak i kad je to bila završena priča. Dobro delujem na sredovečne žene, uglavnom.  Smile
« Poslednja izmena: 31. Jul 2011, 16:47:46 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.10
Mene su mame oduvek obožavale... Znala sam da im doakam i da ih šarmiram, pitale su uvek za mene čak i kad je to bila završena priča. Dobro delujem na sredovečne žene, uglavnom.  Smile

mene to nikad nije zanimalo... mislim njihovo sarmiranje
to mi je uvek bilo nekako, sorry B, ispod nivoa - sad ja da budem malo snob  Smile cak stavise smatrala sam da je to totalno bespotrebno i fake
danas shvatam da je mozda trebalo da imam drugaciji stav i pristup tj da bi bilo mudrije
ali jbg to jednostavno nisam ja
tako da poneki put moram i da platim cenu koju nosi neodstupanje od mog stava  Smile

ja sam uvek mislila da moze da bude prica tipa "ja tj mi imamo svoj zivot ti imas svoj, ne diram i ne mesam se u tvoje poslovanje, ispostujem te, ne diras ti mene i moj posao"

nista vise niti manje nikad nisam ni trazila..  samo da mi se ne mesa i da me ostavi da zivim svoj zivot... to isto trazim i od svojih...

ali ocigledno to ne biva tako

jasikasi jeste donekle u pravu
zene jesu cudna sorta

u svakom slucaju, realno, ni jednoj ni drugoj strani nije lako
jedna mora da shvati da nema vise ulogu jedine zene koju je donedavno imala i apsolutnog zenskog gospodara u zivotu svog muskog deteta
dok druga pak mora da se privikne na ideju da ce tog svog muskarca vecito barem malo deliti sa jos jednom zenom

kurslus nastaje kada ni jedna ni druga nece ni malo da odstupe

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Ti govoriš o ozbiljnim vezama i suživotu (more or less) sa THE aždajom... Ja ne. Ja o klinačkom i mahom slučajnom upoznavanju njegove keve... o smeškanju koje traje 3 minuta, a onda razlaz. Čak i nakon što se ta ''vezica'' završi, mama i dalje pita gde sam i ja i oduševi se kad me vidi... O tome pričam. Smile Obzirom da sam već 6 godina u vezi, sva moja iskustva vezana za druge veze su se desila do moje 18-e. A tada je sve drugačije nego sad ili kasnije.

Inače šarmiram ljude oko sebe, ne samo mame, to su mi rekli, valjda je to jer sam asocijalni ekstravert (kontradikcija), pa tako najlakše izlazim na kraj s ljudima.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.