Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kakav bi suvozač na trkaćoj stazi bila vaša majka?  (Pročitano 1223 puta)
14. Jul 2011, 17:00:37
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Apple 15
Kakav bi suvozač na trkaćoj stazi bila vaša majka?

Datum objave:
14.07.2011 13:55
Autor: I. Ć.

Posao suvozača u trkaćem automobilu jedan je od najtežih koje možemo zamisliti. Trpite iste sile ubrzanja i kočenja kao čovjek koji sjedi u vašoj neposrednoj blizini, a istovremeno morate bezrezervno vjerovati da će on baš svaki put, za komandama, učiniti pravi potez

Dosad smo vidjeli doista svakakvih suvozača, od onih hrabrih koji po trkaćoj stazi navigiraju vozača vezanih očiju pri brzinama od 200 km/h, do onih koji ni ne trepnu kada njihov šofer gotovo izgubi kontrolu nad vozilom pri 240 km/h.

Bilo je i onih zabavnih u kojima su suvozači nepripremljeni za drift ili testnu vožnju, a među ovakve spada i posljednji koji vam donosimo. Protagonist naše priče odlučio je provozati svoju majku po trkaćoj stazi Laguna Seca u Chevrolet Corvetti Z06.

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Izvor: Tportal
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia 
Jadna zena  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
She wasn't screaming whole fucking time, she screamed three times in 12 fucking minutes of this booring video.  Smile
« Poslednja izmena: 14. Jul 2011, 18:18:07 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
HTC m9
koji kralj  Smile
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

kuda idu ljudi kao ja

Zodijak
Pol
Poruke 112
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
treba pobiti stare ljude, na prvom mestu ove preko 60 a onda preko 40 i  aj doviđenja (ja ću prvi dopustiti da se od mojih roditelja krene) Smile treba pustiti nas mlade da živimo, jer na mladima svet ostaje a i svet bi bio mnogo lepši bez starih ljudi. stariji ljudi i današnji roditelji ionako ništa dobro ne rade sem što truju decu odma po rođenju religijom ustašama četnicima i balijama i dete onda nije slobodno da razmišlja svojom glavom.  još jedna važna stvar treba ih kremirati i prosipati pepeo u vazduh, a ne klasično ubijanje pa da nam zauzimaju prostor. ja sam za takav način ulepšavanja planete, i ako ikad postanem vođa poput Hitlera to ću uraditi obećavam. Pozdrav
« Poslednja izmena: 14. Jul 2011, 20:03:07 od ab1L1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1620
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 5.0
treba pobiti stare ljude, na prvom mestu ove preko 60 a onda preko 40 i  aj doviđenja (ja ću prvi dopustiti da se od mojih roditelja krene) Smile treba pustiti nas mlade da živimo,
trol?! -.<

bilo je predloga da se mladi ljudi kao ti ubijaju po rodjenju...ali ne postoji nacin da se to utvdi kakvi ce postati...a kad ti napunis 40?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

kuda idu ljudi kao ja

Zodijak
Pol
Poruke 112
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
sad bih ja tebi trebo da vratim psovkama, ali neću jer mi je to dečije a i dosadno mi da se svađam preko tastature  Smile ja imam 20 godina i aj  mi eto reci kad si pametan kakve to koristi čovečanstvo ima od starih ljudi, i današnjih roditelja ??? ja kažem ama baš nikakve , roditelji kad im se dete rodi odma mu siluju mozak religijom i tim čudima i on kasnije krene da ubija ili mrzi druge ljude zbog religije.  druga stvar, roditelji danas puštaju da im decu vaspitava televizija umesto njih, pa deca posle nađu uzore u karleuši, političarima koji su vodili ratove i raznim sličnim glupanima.  a stari ljudi ne vidim isto kakve koristi planeta ima od njih, samo po  celi dan sede bulje u tv , kad ih vidiš na ulici onako spore i ružne padne ti mrak na oči i tako dalje i tako dalje

a kad ti napunis 40?

i mene naravno, dosta mi je 40
« Poslednja izmena: 15. Jul 2011, 01:11:26 od ab1L1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Na jutube ima ceo serijal od ovog lika, mrzi me da tražim sada. Evo vam jedan link.
http://www.snotr.com/video/7451/Nothing_to_worry_about
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.