Javljam se prvi put i želeo bih da razmenim svoj materijal za epizode crtane serije SABER RIDER & STAR SHERIFFS...za koje verujem da ste većina vas imala prilike da gleda ovaj fantastičan crtać na NS plusu,Palmi... Stvarno bih želeo da nabavim te epizode jer me podseća na detinjstvo i vraća mi se ona nostalgija
Verovatno se svi sećate svih tih dobrih crtanih koje RTS prikazivao svojevremeno do 2000 god.
Pomenuću samo neke: Mece Dobrići,,Nindža kornjaće,Rakuni,Snorkijevci [[Cipelići,Snupi]]-->oako svo bili smarački crtaći skoro
bez ikakve radnje bili su zdraviji za gledanje od 1000 Sunđer Bobova,Rena i stimpija,yu-gioa,pokemona i ostalih gluposti čime danas pune glavu deci glupostima..zato je sve otišlo u ku.rac...
Ali se mi bar možemo pohvaliti da smo imali dosta toga raznovrsnog za gledanje i da smo bili zdraviji od današnje dece..Uopšte po mojim svim merilima ja mislim da su crtaći iz 80'ih i početka 90'ih najbolji ikada napravljeni..to je moje mišljenje
Znači sad me trenutno zanima samo ako neko ima Saber rider-a,a ako imate i ove ostale što sam nabrojao može i to dogovorićemo se...
Ako neko ima bilo šta da ponudi nek ostavi ovde ili ako hoće može i na pm.
Hvala ! I za kraj da se setite tog čuvenog intro-a
Kod:
http://themes.wavethemes.net/s/saber-r1.zip
« Poslednja izmena: 27. Jun 2006, 19:49:23 od ludak_sa_JNA »